Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
13.11.23 17:02

@Sonarka bylo mi te lito, kdyz si s nim napric diskusemi flirtovala :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30763
13.11.23 17:06
@Kockazvysocan píše:
Zapomnela si na me :mrgreen: Me urazi taky, kde muze, ale me tenhle komplex nerozhodi :nevim: A je to detsa, kdysi se mi s tim sveril, kdyz jsem mu rekla i ja svuj exnick.

Jojo naposled sis zvyšovala svoje malinké raněné ego na 18 lete holce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
13.11.23 17:07
@Sonarka píše:
Tak ja vim taky jen tohle, co ted napsal Lorre :D To ti prijde malo dramaticke…? :mrgreen: Me by i zajimalo treba, z jakeho duvodu, to udelal, ze mu tak siblo… :think: Ale me tyhle veci zajimaji, od mladi se zajimam o psychologii…

Jo málo dramatu. :mrgreen: to jsem tady asi jediná, která má stále stejný nick už tolika let. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.11.23 17:11
@Kockazvysocan píše:
Zapomnela si na me :mrgreen: Me urazi taky, kde muze, ale me tenhle komplex nerozhodi :nevim: A je to detsa, kdysi se mi s tim sveril, kdyz jsem mu rekla i ja svuj exnick.

Pritom jsem ted cetla diskuzi, kde jste jeste byli celkem kamaradi :) Ale zrejme jsi pak taky napsala neco, co se mu nelibilo :P Jj, mel byl ten Detsa jasnej…hlavne zmizel chvili predtim, nez se objevil Lorre…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 17:13
@marin píše:
Jo málo dramatu. :mrgreen: to jsem tady asi jediná, která má stále stejný nick už tolika let. ;)

No a tebe jsem podezirala, ze jsi Lorre :mrgreen: :oops: Pac jsem neverila, ze by s nekym sel ven…ale pak jsem koukla, ze jsi tu dlouho, tak jsi mimo podezreni ;) Jinak ja mam taky stale stejny nick od zacatku…ani by me nebavilo byt nekdo jiny :nevim: :D Jsem hroznej narcis :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22566
13.11.23 17:16
@Sonarka píše:
Pritom jsem ted cetla diskuzi, kde jste jeste byli celkem kamaradi :) Ale zrejme jsi pak taky napsala neco, co se mu nelibilo :P Jj, mel byl ten Detsa jasnej…hlavne zmizel chvili predtim, nez se objevil Lorre…

Tak to jsou ale tak 2 roky zpatky, tipuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
13.11.23 17:21

Dneska jsem odcházela z jednoho meetingu totálně psychicky zničená, ale tahle diskuze mi neskutečně zlepšila den! Člověk by nevěřil, kvůli čemu se je schopná parta dospělých v internetové diskuzi pohádat, fakt jste mě rozesmáli, díky! :mrgreen: :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
13.11.23 17:21
@Sonarka píše:
No a tebe jsem podezirala, ze jsi Lorre :mrgreen: :oops: Pac jsem neverila, ze by s nekym sel ven…ale pak jsem koukla, ze jsi tu dlouho, tak jsi mimo podezreni ;) Jinak ja mam taky stale stejny nick od zacatku…ani by me nebavilo byt nekdo jiny :nevim: :D Jsem hroznej narcis :mrgreen:

Ja si nick zrusila kvuli stallkingu :zed: Ale z puvodni gardy uz tu nikoho nevidam, takze asi taky nove nicky a nebo dostali rozum a jsou pryc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.11.23 17:25
@Kockazvysocan píše:
Ja si nick zrusila kvuli stallkingu :zed: Ale z puvodni gardy uz tu nikoho nevidam, takze asi taky nove nicky a nebo dostali rozum a jsou pryc :mrgreen:

Ja vim minimalne tak o 5 lidech, co maji novy nick a nekteri uz ponekolikate…takze je to mozne, ze je nemuzes najit proto…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 17:27
@stodvacetjedna píše:
Dneska jsem odcházela z jednoho meetingu totálně psychicky zničená, ale tahle diskuze mi neskutečně zlepšila den! Člověk by nevěřil, kvůli čemu se je schopná parta dospělých v internetové diskuzi pohádat, fakt jste mě rozesmáli, díky! :mrgreen: :kytka: :pankac:

No ja si tuhle neco tady cetla v praci a kolegyne nechapala, cemu se porad tak tlemim :lol: :lol: Ale lepsi, nez nejake vazne diskuze, kde je nuda…smich je zdravi prospesny :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.11.23 v 17:27

• Citovat
  • Upravit
16012
13.11.23 17:27
@Kockazvysocan píše:

Nezlob se, ale mně tedy nepřijde zrovna férové, prozradit něco, s čím se ti svěřil.
Předpokládám, že to mělo zůstat v tajnosti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
13.11.23 17:28
@Sonarka píše:
No a tebe jsem podezirala, ze jsi Lorre :mrgreen: :oops: Pac jsem neverila, ze by s nekym sel ven…ale pak jsem koukla, ze jsi tu dlouho, tak jsi mimo podezreni ;) Jinak ja mam taky stale stejny nick od zacatku…ani by me nebavilo byt nekdo jiny :nevim: :D Jsem hroznej narcis :mrgreen:

Jo takže ještě jsem byla v podezření. :mrgreen: :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.11.23 17:29
@Černá Madonna píše:
Nezlob se, ale mně tedy nepřijde zrovna férové, prozradit něco, s čím se ti svěřil.
Předpokládám, že to mělo zůstat v tajnosti. :think:

Tak Lorre ale taky Kocku urazel a stiral…a je to uz dele a myslim, ze mlcela dost dlouho…nechapu, ze teda kdyz vedel, ze ona na nej tohle vi, ze si tak vyskakoval :nevim: Ja bych drzela hubu a krok.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 17:33
@Kockazvysocan píše:
@Sonarka bylo mi te lito, kdyz si s nim napric diskusemi flirtovala :andel:

Tak mne prisel zprvu fajn… :D Pak ale zacal bejt takovej, jak to rict, nekdy jedovatej, vysmival se, coz ja uplne nesnasim a povysoval se… :nevim: :roll: Ja mu davala vicero sanci, ale vzdycky to stejne zase pohnojil…pritom ja ho chtela brat alespon jako kamarada, ale on mi porad predhazoval meho milence… :think:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 17:34
@marin píše:
Jo takže ještě jsem byla v podezření. :mrgreen: :jazyk: :lol:
:mrgreen: :oops: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie