Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka bylo mi te lito, kdyz si s nim napric diskusemi flirtovala ![]()
@Kockazvysocan píše:
Zapomnela si na meMe urazi taky, kde muze, ale me tenhle komplex nerozhodi
A je to detsa, kdysi se mi s tim sveril, kdyz jsem mu rekla i ja svuj exnick.
Jojo naposled sis zvyšovala svoje malinké raněné ego na 18 lete holce ![]()
@Sonarka píše:
Tak ja vim taky jen tohle, co ted napsal LorreTo ti prijde malo dramaticke…?
Me by i zajimalo treba, z jakeho duvodu, to udelal, ze mu tak siblo…
Ale me tyhle veci zajimaji, od mladi se zajimam o psychologii…
Jo málo dramatu.
to jsem tady asi jediná, která má stále stejný nick už tolika let. ![]()
@Kockazvysocan píše:
Pritom jsem ted cetla diskuzi, kde jste jeste byli celkem kamaradi
Ale zrejme jsi pak taky napsala neco, co se mu nelibilo
Jj, mel byl ten Detsa jasnej…hlavne zmizel chvili predtim, nez se objevil Lorre…
@marin píše:
Jo málo dramatu.to jsem tady asi jediná, která má stále stejný nick už tolika let.
No a tebe jsem podezirala, ze jsi Lorre
Pac jsem neverila, ze by s nekym sel ven…ale pak jsem koukla, ze jsi tu dlouho, tak jsi mimo podezreni
Jinak ja mam taky stale stejny nick od zacatku…ani by me nebavilo byt nekdo jiny
Jsem hroznej narcis ![]()
@Sonarka píše:
Pritom jsem ted cetla diskuzi, kde jste jeste byli celkem kamaradiAle zrejme jsi pak taky napsala neco, co se mu nelibilo
Jj, mel byl ten Detsa jasnej…hlavne zmizel chvili predtim, nez se objevil Lorre…
Tak to jsou ale tak 2 roky zpatky, tipuju
Dneska jsem odcházela z jednoho meetingu totálně psychicky zničená, ale tahle diskuze mi neskutečně zlepšila den! Člověk by nevěřil, kvůli čemu se je schopná parta dospělých v internetové diskuzi pohádat, fakt jste mě rozesmáli, díky!
![]()
@Sonarka píše:
No a tebe jsem podezirala, ze jsi Lorre![]()
Pac jsem neverila, ze by s nekym sel ven…ale pak jsem koukla, ze jsi tu dlouho, tak jsi mimo podezreni
Jinak ja mam taky stale stejny nick od zacatku…ani by me nebavilo byt nekdo jiny
![]()
Jsem hroznej narcis
Ja si nick zrusila kvuli stallkingu
Ale z puvodni gardy uz tu nikoho nevidam, takze asi taky nove nicky a nebo dostali rozum a jsou pryc ![]()
@Kockazvysocan píše:
Ja si nick zrusila kvuli stallkinguAle z puvodni gardy uz tu nikoho nevidam, takze asi taky nove nicky a nebo dostali rozum a jsou pryc
Ja vim minimalne tak o 5 lidech, co maji novy nick a nekteri uz ponekolikate…takze je to mozne, ze je nemuzes najit proto…
@stodvacetjedna píše:
Dneska jsem odcházela z jednoho meetingu totálně psychicky zničená, ale tahle diskuze mi neskutečně zlepšila den! Člověk by nevěřil, kvůli čemu se je schopná parta dospělých v internetové diskuzi pohádat, fakt jste mě rozesmáli, díky!![]()
![]()
No ja si tuhle neco tady cetla v praci a kolegyne nechapala, cemu se porad tak tlemim
Ale lepsi, nez nejake vazne diskuze, kde je nuda…smich je zdravi prospesny ![]()
Příspěvek upraven 13.11.23 v 17:27
@Kockazvysocan píše:
Nezlob se, ale mně tedy nepřijde zrovna férové, prozradit něco, s čím se ti svěřil.
Předpokládám, že to mělo zůstat v tajnosti. ![]()
@Sonarka píše:
No a tebe jsem podezirala, ze jsi Lorre![]()
![]()
Jsem hroznej narcis
Jo takže ještě jsem byla v podezření.
![]()
@Černá Madonna píše:
Nezlob se, ale mně tedy nepřijde zrovna férové, prozradit něco, s čím se ti svěřil.
Předpokládám, že to mělo zůstat v tajnosti.
Tak Lorre ale taky Kocku urazel a stiral…a je to uz dele a myslim, ze mlcela dost dlouho…nechapu, ze teda kdyz vedel, ze ona na nej tohle vi, ze si tak vyskakoval
Ja bych drzela hubu a krok.
@Kockazvysocan píše:
@Sonarka bylo mi te lito, kdyz si s nim napric diskusemi flirtovala
Tak mne prisel zprvu fajn…
Pak ale zacal bejt takovej, jak to rict, nekdy jedovatej, vysmival se, coz ja uplne nesnasim a povysoval se…
Ja mu davala vicero sanci, ale vzdycky to stejne zase pohnojil…pritom ja ho chtela brat alespon jako kamarada, ale on mi porad predhazoval meho milence… ![]()