Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Tak mne prisel zprvu fajn…Pak ale zacal bejt takovej, jak to rict, nekdy jedovatej, vysmival se, coz ja uplne nesnasim a povysoval se…
![]()
Ja mu davala vicero sanci, ale vzdycky to stejne zase pohnojil…pritom ja ho chtela brat alespon jako kamarada, ale on mi porad predhazoval meho milence…
A proč si ho chtěla za kamaráda, když o to nestal? ![]()
@Sonarka píše:
Tak mne prisel zprvu fajn…Pak ale zacal bejt takovej, jak to rict, nekdy jedovatej, vysmival se, coz ja uplne nesnasim a povysoval se…
![]()
Ja mu davala vicero sanci, ale vzdycky to stejne zase pohnojil…pritom ja ho chtela brat alespon jako kamarada, ale on mi porad predhazoval meho milence…
Psal sem ti několikrát že nemám zájem o zadané ženy, tak úplně nechápu ty tvé podivné úvahy. Tak jednoduché to je, odmítnutí… ![]()
@marin píše:
A proč si ho chtěla za kamaráda, když o to nestal?
Mi občas přijde že není schopna to přijmout, že ji někdo odmítl… Minule tu nemohla pochopit jaktoze tys mě viděla a ji nepošlu ani fotku ![]()
@Lorre píše:
Mi občas přijde že není schopna to přijmout, že ji někdo odmítl… Minule tu nemohla pochopit jaktoze tys mě viděla a ji nepošlu ani fotku
Proč by si měl komu posílat fotky, kdyz ho neznas a nevis, kdo se pod tim skryva a co to je za cloveka? ![]()
@marin píše:
Proč by si měl komu posílat fotky, kdyz ho neznas a nevis, kdo se pod tim skryva a co to je za cloveka?
To nebyla úplně moje pointa
… To je jedno
@Lorre Detso, teď tady vypadáš jak úplný pitomec, kdybys tady rovnou napsal jako rovný chlap, že jsi reinkarnovaný Detsa, působil bys ještě jako muž, teď je z tebe jen zlostná, ukňouraná bačkora.
@Klopotkova píše:
@Lorre Detso, teď tady vypadáš jak úplný pitomec, kdybys tady rovnou napsal jako rovný chlap, že jsi reinkarnovaný Detsa, působil bys ještě jako muž, teď je z tebe jen zlostná, ukňouraná bačkora.
Neotravuj
@Lorre píše:
Mi občas přijde že není schopna to přijmout, že ji někdo odmítl… Minule tu nemohla pochopit jaktoze tys mě viděla a ji nepošlu ani fotku
Ale ja s tebou nechtela nic mit
To, ze jsi nechtel zadanou, umim pochopit… Jen jsem myslela, asi zrejme naivne, ze se muzeme normalne dal bavit, vsak o nic neslo ne
Ne ja uz fakt nevim jak ti to vysvetlit, ty vsechno vzdy uplne prekroutis.
@Lorre píše:
Psal sem ti několikrát že nemám zájem o zadané ženy, tak úplně nechápu ty tvé podivné úvahy. Tak jednoduché to je, odmítnutí…
Vis co znamena slovo kamarad..? ![]()
@marin píše:
A proč si ho chtěla za kamaráda, když o to nestal?
To je pravda, taky sama nevim ![]()
@Kockazvysocan píše:
Tak to jsou ale tak 2 roky zpatky, tipuju
Jj 2 roky…
@Sonarka píše:
Vis co znamena slovo kamarad..?
Já jo - kamarád taky rád
![]()
@Sonarka píše:
![]()
Však to tu sama píšeš
… To je jedno, jak sem řekl, nebudem se už dál bavit.
@Sonarka píše:
Ale ja s tebou nechtela nic mit![]()
To, ze jsi nechtel zadanou, umim pochopit… Jen jsem myslela, asi zrejme naivne, ze se muzeme normalne dal bavit, vsak o nic neslo ne
Ne ja uz fakt nevim jak ti to vysvetlit, ty vsechno vzdy uplne prekroutis.
Jako Detsa byl taky nejdřív milý, potom ironický, zlostný a ke konci mu hráblo.