Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29632
13.11.23 17:41
@Sonarka píše:
Tak mne prisel zprvu fajn… :D Pak ale zacal bejt takovej, jak to rict, nekdy jedovatej, vysmival se, coz ja uplne nesnasim a povysoval se… :nevim: :roll: Ja mu davala vicero sanci, ale vzdycky to stejne zase pohnojil…pritom ja ho chtela brat alespon jako kamarada, ale on mi porad predhazoval meho milence… :think:

A proč si ho chtěla za kamaráda, když o to nestal? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30791
13.11.23 17:43
@Sonarka píše:
Tak mne prisel zprvu fajn… :D Pak ale zacal bejt takovej, jak to rict, nekdy jedovatej, vysmival se, coz ja uplne nesnasim a povysoval se… :nevim: :roll: Ja mu davala vicero sanci, ale vzdycky to stejne zase pohnojil…pritom ja ho chtela brat alespon jako kamarada, ale on mi porad predhazoval meho milence… :think:

Psal sem ti několikrát že nemám zájem o zadané ženy, tak úplně nechápu ty tvé podivné úvahy. Tak jednoduché to je, odmítnutí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30791
13.11.23 17:47
@marin píše:
A proč si ho chtěla za kamaráda, když o to nestal? :nevim:

Mi občas přijde že není schopna to přijmout, že ji někdo odmítl… Minule tu nemohla pochopit jaktoze tys mě viděla a ji nepošlu ani fotku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
13.11.23 17:58
@Lorre píše:
Mi občas přijde že není schopna to přijmout, že ji někdo odmítl… Minule tu nemohla pochopit jaktoze tys mě viděla a ji nepošlu ani fotku :zed:

Proč by si měl komu posílat fotky, kdyz ho neznas a nevis, kdo se pod tim skryva a co to je za cloveka? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30791
13.11.23 18:07
@marin píše:
Proč by si měl komu posílat fotky, kdyz ho neznas a nevis, kdo se pod tim skryva a co to je za cloveka? ;)

To nebyla úplně moje pointa :mrgreen:… To je jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
13.11.23 18:15

@Lorre Detso, teď tady vypadáš jak úplný pitomec, kdybys tady rovnou napsal jako rovný chlap, že jsi reinkarnovaný Detsa, působil bys ještě jako muž, teď je z tebe jen zlostná, ukňouraná bačkora.

• Citovat
  • Upravit
30791
13.11.23 18:17
@Klopotkova píše:
@Lorre Detso, teď tady vypadáš jak úplný pitomec, kdybys tady rovnou napsal jako rovný chlap, že jsi reinkarnovaný Detsa, působil bys ještě jako muž, teď je z tebe jen zlostná, ukňouraná bačkora.

Neotravuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.11.23 18:20
@Lorre píše:
Mi občas přijde že není schopna to přijmout, že ji někdo odmítl… Minule tu nemohla pochopit jaktoze tys mě viděla a ji nepošlu ani fotku :zed:

Ale ja s tebou nechtela nic mit :lol: 8o To, ze jsi nechtel zadanou, umim pochopit… Jen jsem myslela, asi zrejme naivne, ze se muzeme normalne dal bavit, vsak o nic neslo ne :roll: Ne ja uz fakt nevim jak ti to vysvetlit, ty vsechno vzdy uplne prekroutis.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 18:21
@Lorre píše:
Psal sem ti několikrát že nemám zájem o zadané ženy, tak úplně nechápu ty tvé podivné úvahy. Tak jednoduché to je, odmítnutí… :D

Vis co znamena slovo kamarad..? :think:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 18:22
@marin píše:
A proč si ho chtěla za kamaráda, když o to nestal? :nevim:

To je pravda, taky sama nevim :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 18:23
@Kockazvysocan píše:
Tak to jsou ale tak 2 roky zpatky, tipuju

Jj 2 roky…

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
13.11.23 18:27
@Sonarka píše:
Vis co znamena slovo kamarad..? :think:

Já jo - kamarád taky rád :mrgreen: :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
30791
13.11.23 18:29
@Sonarka píše:

Však to tu sama píšeš :lol:… To je jedno, jak sem řekl, nebudem se už dál bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.11.23 18:31
@Kutil Tom píše:
Já jo - kamarád taky rád :mrgreen: :srdce: :dance:

Nj, ty mas rad kazdou :P :jazyk: :D

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
13.11.23 18:33
@Sonarka píše:
Ale ja s tebou nechtela nic mit :lol: 8o To, ze jsi nechtel zadanou, umim pochopit… Jen jsem myslela, asi zrejme naivne, ze se muzeme normalne dal bavit, vsak o nic neslo ne :roll: Ne ja uz fakt nevim jak ti to vysvetlit, ty vsechno vzdy uplne prekroutis.

Jako Detsa byl taky nejdřív milý, potom ironický, zlostný a ke konci mu hráblo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová