Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Aha, tak to je zřejmě těžší situace než jsem čekal
@Zarrka dekuji za shrnutí. Dobíjím
Nekdy to jde lepe někdy hůř. Pomáhají me tady ty vaše příběhy a přání. Bohužel mam kolem sebe malou sociální bublinu - kamarádi se nějak odklonili a nedaří se mi obnovit vazby ani navázat nové.
Dik a taky hodne sil
S těmi přáteli to bylo podobné, naštěstí někteří zůstali. V kolektivu, ale kde jsem čekala největší podporu bylo najednou ticho. Pořád mě brali mezi sebe, ale já se cítila jakoby mimo. Jejich životy pokračovaly normálně, což je v pořádku, ale mě brali jako někoho…prostě vedle nich. Došli k závěru a společně se dohodli, že čas vše zahojí sám, dali ode mě ruce pryč a čekali až se to spraví samo. Až si tím projdu…a vrátím se k nim s úsměvem a budu s nimi zase žertovat jakoby se nic nestalo. Ale to není možné a už nikdy nebude. Spíš se učím znovu žít a už nikdy nebudu stejný člověk. Takže vydrž a najdi si nové přátele, kteří tě budou brát takovou jakou jsi. Dřív nebo později se určitě někdo objeví.
Je mi to moc líto. Nastav si režim: tady a teď. Nepřemýšlej nad budoucností, nenech se ovládnout strachem natolik, aby ti to bralo den po dni. Naopak se soustřeď na dnešek a dnešní okamžiky. Posílám mnoho sil
Dekuju. Dneska holka moje jela s kamaradkama nakoupit cajky na kone. Ja se doma snazim zabavit malou. Koukám na zahradu, jak to tam roste.
Bohužel to včera ještě vygradovalo se snachou, která u mas bydlí. Je mírně řečeno bezcitná a neempatická. Tak jsme v noci špatně spala.
Ted si jdu hrát s našim bláznivým psem. Zkouším to “tady a teď”.
Dekuju lidi.
@884135 píše: Více
Nabídli jsme jim domeček na zahradě k rekonstrukci. Ale tedy jsou jen v pronajmu. Rekonstrukci platíme my, práce dělá syn. Nicméně rekonstrukci nedotáhli ani do poloviny.. uz jsme jim asi před 6 měsíců říkali (opakovali), ze je to dočasné startovací bydlení. Pry hledají neco jineho. Neco alespoň 2000m2, dum kde se dá bydlet, ale je nutné ho rekonstruovat. Ale ona moc nepracuje, vše platí syn. No - ženská s poruchou osobnosti. Smažíme se, aby odešli, ale samozrejme nechci přijít o syna.
To me mrzí… Nekdo toho ma proste naloženo hodně…
Peosimt ry tvoje dcera ma ubytek zrakového nervu? Nebo proc postupně ztratí zrak?
@Krákora997 píše: Více
psala o degeneraci buněk, předpokládám na sítnici
@Krákora997 píše: Více
Postupný rozpad svetlocitlivxcg buňek. Retinitis pigmentosa.
Ja si do roku 2010 rikala, jak mam skvělý život. No, holt druha část života bude náročnější. Ale dneska mi prijela holka nadšená z veci na kone co si nakoupila. Byla s kamarádkami. Plánuje jak si opravit byt, co tu je po dědovi. Kdyby to viděla moje mama, mela by radost, ze holka tady chce žít. Navic dnes je hezky, zasadila jsem chrpy a slunečnice do vysokého záhonu. A i ten sex po obědě mi zvedl náladu. Konečně se trochu oklepavam. V pondělí jde dcera na perimetr - tak pokud ji vezmou řidičák hned, bude to zase studená sprcha. No uvidíme. Dnes je ale hezky:)
Diky, že pomáháte.