Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ale ne..fakt to myslim seriozne
Tak si dej inzerát… ![]()
@Nnaud2 píše:
Hledám policistu s velkým obuškem!!![]()
![]()
![]()
Ježiš to je dobrý
![]()
@Nnaud2 píše:
V sobotu se hrálo derby Sparta : Slavie, jsi mohla vzít tři čtyři světlice a hodit je na hrací plochu!! Měla by jsi chlapů ze speciálního nasazení a se speciálním výcvikem plný anton![]()
![]()
![]()
Byt tebou, tak dam hezkou fotku na seznamku, presne specifikuju a budes mit policajtu
a to myslim taky vážně. Jinak me se libej spis hasici, kdyz uz ![]()
@Kačus82 píše:![]()
![]()
Byt tebou, tak dam hezkou fotku na seznamku, presne specifikuju a budes mit policajtu
a to myslim taky vážně. Jinak me se libej spis hasici, kdyz uz
Seznamka neni ono
a spis budou psat ti, co lzou
@aknadar píše:
Na co policajt? Plat o ničem a furt v práci
Tak brat si ho nechci
tak to mi je jedno. jen na pobavení, hrozne me lakaji
@Kačus82 píše:![]()
![]()
a to myslim taky vážně. Jinak me se libej spis hasici, kdyz uz
A co se ti na nich líbí?? Že mají dlouhou hadici??
![]()
@Anonymní píše:
Párkrát jsem měla období, kdy mě dost přitahovali speciálně policisti. Ted' mě to zase přepadlo a ráda bych s nějakým něco měla. Nějaký úlet nebo románek. Dost mě to bere ta představa. Kde se dá nějaký „sbalit“? Moc často je nepotkáte… Ideální kdyby ve službě balil měPříspěvek upraven 23.09.19 v 19:00
vstup do služebního poměru a polezou ti ušima ![]()
@Nnaud2 píše:
A co se ti na nich líbí?? Že mají dlouhou hadici??![]()
![]()
![]()
Ne…to se neda rict, proste ta autorita, bezpeci, sila..a samozrejme ta sexy uniforma
@Nnaud2 píše:
A co se ti na nich líbí?? Že mají dlouhou hadici??![]()
![]()
![]()
To maji hasici ![]()
@Anonymní píše:
Spis statniho…jinak je mi 21,atraktivni to by nebyl problem, jen neni moc prilezitost u nas
Ti mohu dohodit nejakeho fesneho kolegu, ale takhle bez fotky je to na prd ![]()
@Anonymní píše:
Ne…to se neda rict, proste ta autorita, bezpeci, sila..a samozrejme ta sexy uniforma
Ja jich par znam
,a i na dost vysokym postu.Jsem se musela zasmast, pac staci na ne bafnout a pose*erou se stejne, jako kazdy jiny
.A jsou to kamaradi, takze vim, co rikam, na chate je poslat pro par polen, to aby s nema nekdo kolikrat sel ![]()
Ale ne..fakt to myslim seriozne