Kde sbalit policajta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.19 19:19
@zu.syk píše:
Nebo tam mohla vběhnout a ukázat holou prdel… to by taky zapůsobilo, si myslím :lol:

Ale ne..fakt to myslim seriozne

• Citovat
  • Upravit
4043
23.9.19 19:22
@Anonymní píše:
Ale ne..fakt to myslim seriozne

Tak si dej inzerát… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.9.19 19:23
@zu.syk píše:
Tak si dej inzerát… ;)

Hledám policistu s velkým obuškem!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
23.9.19 19:24
@Nnaud2 píše:
Hledám policistu s velkým obuškem!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ježiš to je dobrý :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
23.9.19 19:24
@Nnaud2 píše:
V sobotu se hrálo derby Sparta : Slavie, jsi mohla vzít tři čtyři světlice a hodit je na hrací plochu!! Měla by jsi chlapů ze speciálního nasazení a se speciálním výcvikem plný anton :pankac: :pankac: :cert: :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Byt tebou, tak dam hezkou fotku na seznamku, presne specifikuju a budes mit policajtu :lol: a to myslim taky vážně. Jinak me se libej spis hasici, kdyz uz :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.19 19:27
@Kačus82 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Byt tebou, tak dam hezkou fotku na seznamku, presne specifikuju a budes mit policajtu :lol: a to myslim taky vážně. Jinak me se libej spis hasici, kdyz uz :lol:

Seznamka neni ono :lol: a spis budou psat ti, co lzou

• Citovat
  • Upravit
1237
23.9.19 19:29

Na co policajt? Plat o ničem a furt v práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 19:30
@aknadar píše:
Na co policajt? Plat o ničem a furt v práci :nevim:

Tak brat si ho nechci :lol: tak to mi je jedno. jen na pobavení, hrozne me lakaji

• Citovat
  • Upravit
589
23.9.19 19:32
@Kačus82 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Byt tebou, tak dam hezkou fotku na seznamku, presne specifikuju a budes mit policajtu :lol: a to myslim taky vážně. Jinak me se libej spis hasici, kdyz uz :lol:

A co se ti na nich líbí?? Že mají dlouhou hadici?? :cert: :cert: :kytka: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.9.19 19:35
@Anonymní píše:
Párkrát jsem měla období, kdy mě dost přitahovali speciálně policisti. Ted' mě to zase přepadlo a ráda bych s nějakým něco měla. Nějaký úlet nebo románek. Dost mě to bere ta představa. Kde se dá nějaký „sbalit“? Moc často je nepotkáte… Ideální kdyby ve službě balil mě :mrgreen:Příspěvek upraven 23.09.19 v 19:00

vstup do služebního poměru a polezou ti ušima :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 19:36
@Nnaud2 píše:
A co se ti na nich líbí?? Že mají dlouhou hadici?? :cert: :cert: :kytka: :think:

Ne…to se neda rict, proste ta autorita, bezpeci, sila..a samozrejme ta sexy uniforma

• Citovat
  • Upravit
24379
23.9.19 19:39
@Nnaud2 píše:
Hledám policistu s velkým obuškem!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.9.19 19:40
@Nnaud2 píše:
A co se ti na nich líbí?? Že mají dlouhou hadici?? :cert: :cert: :kytka: :think:

To maji hasici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
23.9.19 19:43
@Anonymní píše:
Spis statniho…jinak je mi 21,atraktivni to by nebyl problem, jen neni moc prilezitost u nas

Ti mohu dohodit nejakeho fesneho kolegu, ale takhle bez fotky je to na prd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.9.19 19:43
@Anonymní píše:
Ne…to se neda rict, proste ta autorita, bezpeci, sila..a samozrejme ta sexy uniforma

Ja jich par znam :lol:,a i na dost vysokym postu.Jsem se musela zasmast, pac staci na ne bafnout a pose*erou se stejne, jako kazdy jiny :lol:.A jsou to kamaradi, takze vim, co rikam, na chate je poslat pro par polen, to aby s nema nekdo kolikrat sel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová