Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale jinak te chapu, ne ze ne
.Ale proste vim, ze ac super chlapi, tak porad stejni no
.
@wildcherry píše:
To maji hasici
Já vím, ale Kačus82 psala, že se ji líbí hasiči, tak to bylo směrem k ní.
Můžu se tě na něco zeptat v soukromé zprávě?? Tuhle mě zaujal jeden tvůj příspěvek
@Nnaud2 píše:
A co se ti na nich líbí?? Že mají dlouhou hadici??![]()
![]()
![]()
Ty jsi blba
tady jednou byli na zasahu (utopeni) a hlidali a meli sundany ty uniformy do pul tela a tam ty obtahly trička a svaly a taaaak se smali, malem jsem si ty hadice sla prohlidnout
pak jsme s kamoskou planovaly exkurzi jakoze s detma, haha, ale nejak jsem s nekym zacla chodit nebo co… no seslo z toho a ted jsem si vzpomnela
![]()
@Anonymní píše:
Seznamka neni onoa spis budou psat ti, co lzou
Kazdyho vyzvi, at ti posle fotku z prace. To nepobezej do pujcovny ![]()
Nás s kámoškou kdysi odvezli v noci domů. Byly asi tři ráno, my čekali na noční bus a jelo kolem policejní auto. Za chvíli jeli zpátky a zastavili u nás a prý jestli se nebojíme a nechcem radši odvést. Tak jsme jely a celou cestu nás nenápadně oťukávali, hlavně teda kámošku, ale já stejně neměla zájem, měla jsem v té době přítele.
Tak to můžeš zkusit…
@Burj Chalifa píše:
vstup do služebního poměru a polezou ti ušima
Máš pocit, že slečna co neumí najít policajtskou hospodu u nich ve městě má nárok projít přes psychotesty?
@Nnaud2 píše:
Já vím, ale Kačus82 psala, že se ji líbí hasiči, tak to bylo směrem k ní.
Můžu se tě na něco zeptat v soukromé zprávě?? Tuhle mě zaujal jeden tvůj příspěvek
No jasne, pisni ![]()
@Ou píše:
Máš pocit, že slečna co neumí najít policajtskou hospodu u nich ve městě má nárok projít přes psychotesty?
To neboj, tam by me byla skoda, to je pro babochlapy… a policajtska hospoda u nas? Jojo, urcite.
Já jsem se vždy seznámila s policajtama když jsem byla na výslechu nebo podat TO. S nekteryma jsme dlouhodobé kamarádka. Tak, že velká šance na služebně.
@wildcherry Ja mam jednoho vysoce postaveneho doma a sama mam spoustu kolegu, co by nad takovou nabidkou nepremysleli
A jasne, kdyby clovek nekdy videl, jaka dokaze byt prca…Jasne ze jsou a jsme jen lidi ![]()
Dekuji za tema a pridavam se - jsem z policistu hotova cely zivot. Ale ja ho nechci na ulet - takovych by se samozrejme naslo. Chci ho mit doma
opecovavala bych ho a mela ho za pana boha ![]()
Moravskoslezsky kraj, +/- 40 let
@Kačus82 píše:
Ty jsi blbatady jednou byli na zasahu (utopeni) a hlidali a meli sundany ty uniformy do pul tela a tam ty obtahly trička a svaly a taaaak se smali, malem jsem si ty hadice sla prohlidnout
pak jsme s kamoskou planovaly exkurzi jakoze s detma, haha, ale nejak jsem s nekym zacla chodit nebo co… no seslo z toho a ted jsem si vzpomnela
![]()
![]()
Ted mi ukapla slina ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem se vždy seznámila s policajtama když jsem byla na výslechu nebo podat TO. S nekteryma jsme dlouhodobé kamarádka. Tak, že velká šance na služebně.
Takze stat se takovym samozvanym strazcem verejneho poradku a chodit oznamovat trestne činy ![]()
@Kobrakai píše:
@wildcherry Ja mam jednoho vysoce postaveneho doma a sama mam spoustu kolegu, co by nad takovou nabidkou nepremysleliA jasne, kdyby clovek nekdy videl, jaka dokaze byt prca…Jasne ze jsou a jsme jen lidi
Tak tak
![]()
@Anonymní píše:
Seznamka neni onoa spis budou psat ti, co lzou
Tohle nefunguje, overeno a zkouseno mockrat
![]()