Kde sbalit policajta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.19 20:12

Jednoho mám doma a dalších XX v práci, jako jooo, chápu tvé chutě, uniforma je prostě uniforma :oops: těžko radit kde na nějakého narazit, já toho svého potkala ve škole. Zajdi něco nahlásit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.19 20:15
@Anonymní píše:
Dekuji za tema a pridavam se - jsem z policistu hotova cely zivot. Ale ja ho nechci na ulet - takovych by se samozrejme naslo. Chci ho mit doma :mrgreen: opecovavala bych ho a mela ho za pana boha :oops:
Moravskoslezsky kraj, +/- 40 let

Jsem z MSK, a +- 40 letych nezadanych policistů znám spousty :lol: otazkou je, proč jsou nezadaní, některé by si poznat nechtěla, to mi věř :zed: je ani uniforma nezachrání

• Citovat
  • Upravit
304
23.9.19 20:27
@Anonymní píše:
To neboj, tam by me byla skoda, to je pro babochlapy… a policajtska hospoda u nas? Jojo, urcite.

Můžeš ještě pracovat jako civilní zaměstnanec u policie. Nemusíš delat psychotesty a nemusíš být babochlap :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.9.19 20:28

A nebo prilepit inzerat na stanici s tel cislem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
23.9.19 20:31

@pinklady Ja urcite babochlap nejsem a vse jsem zvladla, je spousta peknych zenskych u pcr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 20:32
@Anonymní píše:
Jsem z MSK, a +- 40 letych nezadanych policistů znám spousty :lol: otazkou je, proč jsou nezadaní, některé by si poznat nechtěla, to mi věř :zed: je ani uniforma nezachrání

Dekuji, ted jsem se fakt zasmala :mrgreen: Jasne, porad jsou to lidi. Ale krome rajcovni uniformy si jich proste strasne vazim, jejich praci bych nechtela delat, a chlap ktereho bych chtela, se proste nesmi bat, a zasahnout treba i v civilu. A nejvic bych chtela chkapa od kriminalky - na rozdil od vsech ostatnich chlapu umi premyslet a resit 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.19 20:38
@Anonymní píše:
Dekuji, ted jsem se fakt zasmala :mrgreen: Jasne, porad jsou to lidi. Ale krome rajcovni uniformy si jich proste strasne vazim, jejich praci bych nechtela delat, a chlap ktereho bych chtela, se proste nesmi bat, a zasahnout treba i v civilu. A nejvic bych chtela chkapa od kriminalky - na rozdil od vsech ostatnich chlapu umi premyslet a resit 8)

Máš moc zidealizované představy. Já ho měla doma 20 let na různých postech, i u té kriminálky.

• Citovat
  • Upravit
304
23.9.19 20:38

@Kobrakai Já vím, mám spoustu krásných kolegyň. Jen jsem reagovala na zakladatelčinu poznámku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 20:40
@Anonymní píše:
Dekuji, ted jsem se fakt zasmala :mrgreen: Jasne, porad jsou to lidi. Ale krome rajcovni uniformy si jich proste strasne vazim, jejich praci bych nechtela delat, a chlap ktereho bych chtela, se proste nesmi bat, a zasahnout treba i v civilu. A nejvic bych chtela chkapa od kriminalky - na rozdil od vsech ostatnich chlapu umi premyslet a resit 8)

Je velikanska spousta utvaru, at tak nebo tak, nejvetsi frajeri jsou stejne kluci, kteri jezdi tisne…Ten hnus kdyz nevi co, kdo a kde je ceka..Tady v Praze je to masakr na ctyrce je nejvetsi napad v cele CR..Ja mam chlapa na celorepublikovem utvaru, je uzasnej, chytrej, ale take toho maji nad hlavu, casto sluzebne jezdi pryc, opatreni, realizace…Byt manzelka poldy neni legrace a kdyz jsi sama u firmy a vis, co se kde deje, co resi za kauzy atd, mozna lepsi byt civil a nevedet…To same kriminalka, jakakoliv…Pracovni doba od po do pa osmihodinovky, ale pracovni dobu vlastne nemaji je to opravdu tezke…Vsude…A ti co pises uz uniformu nenosi, ta je jen na zakladnich utvarech :)

• Citovat
  • Upravit
2962

@pinklady Jo tak :D :palec: Takovej prezitek no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Kobrakai Jo, policejní krasavice. Znám jen jednu normální, která nerozvracela manželství. Jinak na každém oddělení, kterým manžel prošel, rozvody díky nové kolegyni.

• Citovat
  • Upravit
24379
23.9.19 20:44
@Anonymní píše:
Máš moc zidealizované představy. Já ho měla doma 20 let na různých postech, i u té kriminálky.

Chtela jsem napsat to stejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 20:46

@wildcherry Máme stejnýho chlapa? 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
2962
23.9.19 20:48
@Anonymní píše:
@Kobrakai Jo, policejní krasavice. Znám jen jednu normální, která nerozvracela manželství. Jinak na každém oddělení, kterým manžel prošel, rozvody díky nové kolegyni.

:D No tak ono to je vzdy o dvou lidech nebo ne? On kdyby si ten chlap zaukat nechtel, tak to nedela :) To neni jen u pcr, ale u vsech velkych firem…A to, ze zenska nevypada jako babochlap, nebo neni lesba, pecuje o sebe, cvici atd neznamena, ze je kura :palec: Ale tak mate sve zkusenosti, ja vam to vyvracet nebudu, od doby co delam u teto firmy je ma veskera naivita pryc, ono hodne ty panove nadbihaji, co maji zenusky a male deti, je to jedno s druhym, hodne jich do prace dojizdi a pres ctyrku zustavaji na ubytce…A kdyz ma clovek doma poldu, muze jen doufat, ze ma toho normalniho, nebo jsou i hodni chlapi, znam jich spoustu, kterych se tohle firemni kurvickovani netyka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 20:48
@Anonymní píše:
Párkrát jsem měla období, kdy mě dost přitahovali speciálně policisti. Ted' mě to zase přepadlo a ráda bych s nějakým něco měla. Nějaký úlet nebo románek. Dost mě to bere ta představa. Kde se dá nějaký „sbalit“? Moc často je nepotkáte… Ideální kdyby ve službě balil mě :mrgreen:Příspěvek upraven 23.09.19 v 19:00

taky mně berou…a s jedním zrovna koketuju…už 2× mi odpustil pokutu za parkování a řekl mi že jsem nejhezčí maminka ve městě…takže asi by si dal říct ale zatim nebylo kde…kdy nevim taky jak dál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová