Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dekuji za tema a pridavam se - jsem z policistu hotova cely zivot. Ale ja ho nechci na ulet - takovych by se samozrejme naslo. Chci ho mit domaopecovavala bych ho a mela ho za pana boha
Moravskoslezsky kraj, +/- 40 let
Jsem z MSK, a +- 40 letych nezadanych policistů znám spousty
otazkou je, proč jsou nezadaní, některé by si poznat nechtěla, to mi věř
je ani uniforma nezachrání
@Anonymní píše:
To neboj, tam by me byla skoda, to je pro babochlapy… a policajtska hospoda u nas? Jojo, urcite.
Můžeš ještě pracovat jako civilní zaměstnanec u policie. Nemusíš delat psychotesty a nemusíš být babochlap ![]()
@pinklady Ja urcite babochlap nejsem a vse jsem zvladla, je spousta peknych zenskych u pcr ![]()
@Anonymní píše:
Jsem z MSK, a +- 40 letych nezadanych policistů znám spoustyotazkou je, proč jsou nezadaní, některé by si poznat nechtěla, to mi věř
je ani uniforma nezachrání
Dekuji, ted jsem se fakt zasmala
Jasne, porad jsou to lidi. Ale krome rajcovni uniformy si jich proste strasne vazim, jejich praci bych nechtela delat, a chlap ktereho bych chtela, se proste nesmi bat, a zasahnout treba i v civilu. A nejvic bych chtela chkapa od kriminalky - na rozdil od vsech ostatnich chlapu umi premyslet a resit ![]()
@Anonymní píše:
Dekuji, ted jsem se fakt zasmalaJasne, porad jsou to lidi. Ale krome rajcovni uniformy si jich proste strasne vazim, jejich praci bych nechtela delat, a chlap ktereho bych chtela, se proste nesmi bat, a zasahnout treba i v civilu. A nejvic bych chtela chkapa od kriminalky - na rozdil od vsech ostatnich chlapu umi premyslet a resit
Máš moc zidealizované představy. Já ho měla doma 20 let na různých postech, i u té kriminálky.
@Kobrakai Já vím, mám spoustu krásných kolegyň. Jen jsem reagovala na zakladatelčinu poznámku ![]()
@Anonymní píše:
Dekuji, ted jsem se fakt zasmalaJasne, porad jsou to lidi. Ale krome rajcovni uniformy si jich proste strasne vazim, jejich praci bych nechtela delat, a chlap ktereho bych chtela, se proste nesmi bat, a zasahnout treba i v civilu. A nejvic bych chtela chkapa od kriminalky - na rozdil od vsech ostatnich chlapu umi premyslet a resit
Je velikanska spousta utvaru, at tak nebo tak, nejvetsi frajeri jsou stejne kluci, kteri jezdi tisne…Ten hnus kdyz nevi co, kdo a kde je ceka..Tady v Praze je to masakr na ctyrce je nejvetsi napad v cele CR..Ja mam chlapa na celorepublikovem utvaru, je uzasnej, chytrej, ale take toho maji nad hlavu, casto sluzebne jezdi pryc, opatreni, realizace…Byt manzelka poldy neni legrace a kdyz jsi sama u firmy a vis, co se kde deje, co resi za kauzy atd, mozna lepsi byt civil a nevedet…To same kriminalka, jakakoliv…Pracovni doba od po do pa osmihodinovky, ale pracovni dobu vlastne nemaji je to opravdu tezke…Vsude…A ti co pises uz uniformu nenosi, ta je jen na zakladnich utvarech ![]()
@Kobrakai Jo, policejní krasavice. Znám jen jednu normální, která nerozvracela manželství. Jinak na každém oddělení, kterým manžel prošel, rozvody díky nové kolegyni.
@Anonymní píše:
Máš moc zidealizované představy. Já ho měla doma 20 let na různých postech, i u té kriminálky.
Chtela jsem napsat to stejny
@Anonymní píše:
@Kobrakai Jo, policejní krasavice. Znám jen jednu normální, která nerozvracela manželství. Jinak na každém oddělení, kterým manžel prošel, rozvody díky nové kolegyni.
No tak ono to je vzdy o dvou lidech nebo ne? On kdyby si ten chlap zaukat nechtel, tak to nedela
To neni jen u pcr, ale u vsech velkych firem…A to, ze zenska nevypada jako babochlap, nebo neni lesba, pecuje o sebe, cvici atd neznamena, ze je kura
Ale tak mate sve zkusenosti, ja vam to vyvracet nebudu, od doby co delam u teto firmy je ma veskera naivita pryc, ono hodne ty panove nadbihaji, co maji zenusky a male deti, je to jedno s druhym, hodne jich do prace dojizdi a pres ctyrku zustavaji na ubytce…A kdyz ma clovek doma poldu, muze jen doufat, ze ma toho normalniho, nebo jsou i hodni chlapi, znam jich spoustu, kterych se tohle firemni kurvickovani netyka ![]()
@Anonymní píše:
Párkrát jsem měla období, kdy mě dost přitahovali speciálně policisti. Ted' mě to zase přepadlo a ráda bych s nějakým něco měla. Nějaký úlet nebo románek. Dost mě to bere ta představa. Kde se dá nějaký „sbalit“? Moc často je nepotkáte… Ideální kdyby ve službě balil měPříspěvek upraven 23.09.19 v 19:00
taky mně berou…a s jedním zrovna koketuju…už 2× mi odpustil pokutu za parkování a řekl mi že jsem nejhezčí maminka ve městě…takže asi by si dal říct ale zatim nebylo kde…kdy nevim taky jak dál
![]()
Jednoho mám doma a dalších XX v práci, jako jooo, chápu tvé chutě, uniforma je prostě uniforma
těžko radit kde na nějakého narazit, já toho svého potkala ve škole. Zajdi něco nahlásit