Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyjo mne se libi u nas v Pribrami, do budoucna planujeme neco okolo Kladna nebo Slanyho…
Ja mam moc rada Nove Mesto na Morave. Muz tam ma rodinu (tam a v okoli) a jsou spokojeni.
Rožnov pod Radhoštěm. Valašské muzeum, Gibonpark, kulturní vyžití, blízko hory i náměstí, malebná krajina.
A odkud máš rodinu? Nebylo by lepší teda hledat něco poblíž ním, když se vam styska?
Asi bych se stehovala tam, kde mam rodinu. Hezky muze byt vsude. Zalezi, jestli chcete mit blizko prirodu nebo spis v blizkosti nejake sluzby. Taky zalezi, jestlu chcete do bytu nebo do domu, jestli stavet, do sveho nebo nekam do najmu…
V Českých Budějovicích by chtěl žít každý…
Jo v Budejkach je dobře. Střední město, veškerá vybavenost, hory kousek, do Rakouska také a k moři taky.
Taky bych šla tam, kde budete mít práci a rodinu. Pokud nepůjdete zrovna do Mostu, Ústí nebo Karviné, tak si troufám tvrdit, že se v ČR žije pěkně asi všude. Většina lidí si pochvaluje Hradec, Beroun, Budějovice… Ale nejvíc si lidi stejně chválí Prahu a její okolí
Prostě ta nabídka práce, kultury a vyžití pro děti je neporovnatelná a přírody tu taky není málo.
@roba18 píše:
V Českých Budějovicích by chtěl žít každý…
Jo v Budejkach je dobře. Střední město, veškerá vybavenost, hory kousek, do Rakouska také a k moři taky.
Pocházím z Krumlova, do Budějc sem vždy jela fakt jen z donucení
Když neberu za mlada Palm Beach o víkendu 🍾 💃🏻 😂
@shadowbabe píše:
Pocházím z Krumlova, do Budějc sem vždy jela fakt jen z donuceníKdyž neberu za mlada Palm Beach o víkendu 🍾 💃🏻 😂
Já bych zase nechtěla bydlet v Krumlově. Vždyť tam chcíp pes ![]()
Vesměs ti každej pochválí to místo, kde žije sám.
Takže se zeptej spíš na oblast v okruhu max pár desítek km od rodiny. Protože pokud máte rodinu ve středních Čechách, a někdo vám doporučí třeba Valašsko, tak to klidně zůstaňte v Rakousku.
Jdi tam, kde máte blízko rodinu.. jinak já zakotvila v okrese Blansko a musím říct moravský kras super.. a když chci, tak 3 okresní města a Brno na dojezd, takže člověk tu má všechno
jen v létě u hlavních atrakcí davy turistů, ale to se dá zvládnout ![]()
@shadowbabe píše:
Pocházím z Krumlova, do Budějc sem vždy jela fakt jen z donuceníKdyž neberu za mlada Palm Beach o víkendu 🍾 💃🏻 😂
Co v Krumlově? V před covid době centrum plné asijských turistů a jinak mrtvo.
Zdravim, prisla jsem si pro radu. Zijeme s manzelem a ditetem v Rakousku. Jsme tady uz 10 let, ted uvazujeme, ze se vratime do Ceska, styska se nam po rodine.
Otazka zni - kde se v Cesku dobre zije Prahu ani Brno nechcem, spis nejaka mensi mesta, vesnice. Jsme otevreni asi vsemu. Neco, kde se hezky zije.
Hledame klid, prirodu, ale dobrou infrastrukturu a obcanskou vybavenost, blizko do mesta, kde deti budou mit vyziti a skolu.. Pracujeme oba z domova, takze hledani prace odpada.
Poradite?