Kde získat různé vzorky zdarma
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahojteznáte nějaké stránky kde jdou objednat různé vzorečky různých věcí zdarma? na webu vzorky-zdarma.cz jsem koukala ale jestli znáte ještě něco. může to být cokoliv.
komentáře typu že jdu jen po něčem co je zdarma a tak dále si prosím nechejte. je to kvůli výzkumu. díky.
A jaký že je to výzkum? Vzorečky zdarma si nikde neobjednávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@BeachPlease píše:
Kvůli jakému výzkumu? K čemu slouží?
dostali jsme ve škole úkol a měli jsme si vybrat z různých kategorií. já zvolila vzorky a dárky k nákupům. sepsat za co a kde získat vzorečky a dárky za nákupy, zhodnotit jestli to jsou věci k něčemu nebo ničemu, délka doby doručení, podmínky pro získání a tak.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
dostali jsme ve škole úkol a měli jsme si vybrat z různých kategorií. já zvolila vzorky a dárky k nákupům. sepsat za co a kde získat vzorečky a dárky za nákupy, zhodnotit jestli to jsou věci k něčemu nebo ničemu, délka doby doručení, podmínky pro získání a tak.
No tak to je snad tvoje práce, to najít. Ne že ti to někdo naservíruje
pod nos
To je nějaká pomocná škola?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě chodí z Nivea klubu občas nějaký vzorky výrobků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Často dávají v Yves rocher, docela drahé “vzorky”.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V Douglas k nákupu dostávám vzorek parfému a makeup či krém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak vzorky a dárky k nákupům dostavam od sephory a treba douglas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem teď obdržela vzorky vitamínů K, omega kyseliny, prostamol, pastilky pro děti a vše jen vzorky zdarma. Ale už to nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A co je to za školu? Podle mě naprosto zbytečný průzkum…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
To kecáš. Co je to za školu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Čičorečka píše:
To kecáš. Co je to za školu?
proč bych měla? stejně tak proč furt všechno hejtuješ? hlavně abys měla ke všemu ty moudré rady a ke všemu něco napsala co? je to součást projektu o financích
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak stáhnout hru the Sims zdarma?
- Ušlé zisky ve firme s látkami - dát trestní oznámení ?
- Spoluvlastnictví - ušlý zisk
- Jak opět získat chuť do života a energii?
- Různá stolice....
- Placené vzorky pro miminko
- Interupce kdy je zdarma?
Ahojte
znáte nějaké stránky kde jdou
objednat různé vzorečky různých věcí zdarma? na webu vzorky-zdarma.cz
jsem koukala ale jestli znáte ještě něco. může to být cokoliv.
komentáře typu že jdu jen po něčem co je zdarma a tak dále si prosím nechejte. je to kvůli výzkumu. díky.