Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lovelytrue píše:
Ahojte, říkala jsem si, že bychom mohli otevřít diskuzi o další volbě prezidenta/prezidentky.
Co říkáte na kandidáty? Kdo podle vás vyhraje.
Já se přiznám, že si zatím asi nevyberu…na každým mi něco vadí
Hakuju se
@Anonymní píše:
Za mě doufám Babiše. Zbytek je odpad. Především Petr Pavela to píšu i jako ex voják z povolání.Prosím anonym.
A když to nevyjde, tak by to mohla být alespoň legrace.
@sagina píše:
Babiš![]()
a hodně bych se divila, kdyby ne. na druhou stranu tak nějak mám pocit, že pohoršit si už ani nemůžeme, takže je to vcelku fuk
Já si myslím, že určitě projde do 2. kola. Ale ve druhém kole je šance, že neprojde. Hodně lidí bude brát cokoliv kromě něj, takže to pak hodí tomu druhýmu.
@Sadman píše:
Bohužel Andrej Babiš
Trošku se toho bojím. Sleduju to ve svým okolí, kolik lidí ho má zase rádo, kolik lidí zapomnělo… ![]()
@Lovelytrue píše:
Já si myslím, že určitě projde do 2. kola. Ale ve druhém kole je šance, že neprojde. Hodně lidí bude brát cokoliv kromě něj, takže to pak hodí tomu druhýmu.
Doufám, ze se lidi vzpamatujou! Nebo se snad už z čr odstehuju ![]()
@Prostě Vodnář píše:🤦 🤦 🤦
https://www.knornahrad.czA když to nevyjde, tak by to mohla být alespoň legrace.
@DandátkoP píše:
Doufám, ze se lidi vzpamatujou! Nebo se snad už z čr odstehuju
Good luck ![]()
@Alladina píše:
Jestli bude kandidovat, tak Babiš.
Taky mam ten pocit. No, bude to zas dramo
![]()
@cecetka píše:
Good luck
Dík, ja furt doufam, ze to nebude treba
![]()
Nevím, kdo bude další prezident. Ale zatím bych byla pro Nerudovou. Uvidí se, jak bude probíhat její kampaň. Jak se bude vyjadřovat a prezentovat.
Hehe, to už se i od nás lidi chystaj „stěhovat“? To v roce 2016 mířila půlka US do Kanady. A nic. ![]()
Příspěvek upraven 07.06.22 v 20:42
@Lovelytrue píše:
A v tohle doufam. Akorat mu to nahazi ti lide z kola prvniho. A Soukup uz to oznamil nebo ne? To je taky muz mnoha povolani a umů, takovy Brouk Pytlík. Prezident mu v CVčku jeste chybi
![]()