Kdo bude příští prezident?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
669
7.6.22 22:04
@Alladina píše:
Než jsem dočetla, myslela jsem, že tím panbickarem myslíš právě Fischera. :lol:

Nee, nevím teď jméno, ale nedávno se přihlásil nějaký kněz. Fischer je sice katolík, ale přijde mi, že to nijak nikomu necpe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
7.6.22 22:17

Asi Babiš. Bude teď velká krize a lidé chtějí někoho, kdo je zachrání a bude při nich stát. Andreje vnímají jako zachránce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
7.6.22 22:28
@Salome123 píše:
Nee, nevím teď jméno, ale nedávno se přihlásil nějaký kněz. Fischer je sice katolík, ale přijde mi, že to nijak nikomu necpe.

Halík? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37018
7.6.22 22:34
@Jahru píše:
A nemohla by to vzít Čaputová jako vedlejšák? U nás stejně prezident moc té práce nevykonává (jak vidno v posledních letech) a když se ukáže jednou za půl roku, tak to bude stačit :mrgreen:

Když nechce, tak nevykonává. :roll:
Ale práce by bylo! Kdyby za mnou někdo přišel, jestli nechci prezidentovat, tak bych to nebral. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37018
7.6.22 22:36

Napadá mi pan Telička. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
7.6.22 22:39
@Kelsey píše:
Nevím, kdo bude další prezident. Ale zatím bych byla pro Nerudovou. Uvidí se, jak bude probíhat její kampaň. Jak se bude vyjadřovat a prezentovat.

https://monikalefay.cz/…ne-prijmeni/?…
Prý kupovala lampu koně k sobě do kanceláře za 100 tisíc v době když škola neměla peníze (Když byla rektorka). Tuším, že kdyby se dostala k větším penězům, tak by to dopadlo stejně.
No já nevím, radši nastudujte koho volite, já o té paní mám jasno

Příspěvek upraven 07.06.22 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.6.22 22:40

Já taky tipuju ÁBéčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
7.6.22 22:44

Doufám že Putin. Snad se s Erdoganem a Macronem dohodnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37018
7.6.22 22:45

Šiš! Napadl mi pan Koudelka, X-krát nejmenovaný generál Zemanem. :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
8.6.22 04:24
@Jahru píše:
A nemohla by to vzít Čaputová jako vedlejšák? U nás stejně prezident moc té práce nevykonává (jak vidno v posledních letech) a když se ukáže jednou za půl roku, tak to bude stačit :mrgreen:

Jsi masochistka, ze? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
8.6.22 04:27
@someargue píše:
https://monikalefay.cz/…ne-prijmeni/?…
Prý kupovala lampu koně k sobě do kanceláře za 100 tisíc v době když škola neměla peníze (Když byla rektorka). Tuším, že kdyby se dostala k větším penězům, tak by to dopadlo stejně.
No já nevím, radši nastudujte koho volite, já o té paní mám jasnoPříspěvek upraven 07.06.22 v 22:40

Udajne kupovani diplomu komentovala tak, ze ona nic, ze to je zalezitost jednotlivych fakult :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
8.6.22 09:31
@Alladina píše:
Halík? :nevim:

Mareš se jmenuje. Tady je s ním rozhovor, řeší dárky pod stromečkem pro děti :roll: https://www.seznamzpravy.cz/…mares-200742

Nerudová by zas rozdávala 5000 každý měsíc pro samoživitelky. Nějak oba vůbec nepochopili prezidentskou funkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15846
8.6.22 10:36
@M_Vladim píše:
Napadá mi pan Telička. :think:

Stačilo jak zmršil vstup ČR do EU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.6.22 12:43
@Lovelytrue píše:
Ahojte, říkala jsem si, že bychom mohli otevřít diskuzi o další volbě prezidenta/prezidentky.
Co říkáte na kandidáty? Kdo podle vás vyhraje.
Já se přiznám, že si zatím asi nevyberu…na každým mi něco vadí :D

Volím Andreje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
8.6.22 12:51

Jedinou úctu jsem měla k Havlovi. Od té doby, co tam není, šla celá republika do pr.dele. Už tam bude vždycky sedět jenom šašek a Babiš je další adept… bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová