Kdo bude příští prezident?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14946
7.6.22 21:22
@Anonymní píše:
Za mě doufám Babiše. Zbytek je odpad. Především Petr Pavel :poblion: a to píšu i jako ex voják z povolání.Prosím anonym.

Chápu anonym. Že Babiš oblbne především jednodušší lidi, je známá věc. Veřejně si nakradl a jeho kobliháři mu k tomu tleskali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
7.6.22 21:23
@VitaminC píše:
Za me Nemcova nebo Nerudova.

Tyto dvě dámy jsou dle mě bez šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
7.6.22 21:25
@Lovelytrue píše:
Taky si myslím. Ale třeba budeme překvapeni. Jako ve volbách na podzim.

Z tohohle prekvapeni se stale nemuzu vzpamatovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
7.6.22 21:25
@Alladina píše:
Tyto dvě dámy jsou dle mě bez šance.

Naštěstí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
7.6.22 21:30

Mně by se tam strašně líbil Daniel Stach! Chytrý, s přehledem, skromný, charismatický… bohužel mladý.

Pevně doufám, že ten estébák Blekota-Pekota-Motýle, co neumí ani pořádně česky, to nebude. Nevolitelný je pro mě i ten další komouš, zelený mozek Petr Pavel. No a dál vlastně taky hrůza, odborář Středula, komik Knor, mimoň Janoušek, podivín Soukup, uspávač hadů Hilšler, nějaký pánbíčkář…

Za mě je teda zatím nejvíc použitelný býv. poradce Havla, diplomat Pavel Fischer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37014
7.6.22 21:31

Aspoň angličtinu a další světový jazyk. Schopnost vyjednávat. Všeobecný přehled, přehled o politice, ekonomice a o vojenství… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38937
7.6.22 21:33
@Alladina píše:
Osobně to vidím na podobný duel jako Drahoš vs Zeman, těsně, ale vyhrál Miloš. Takže Babiš vs Pavel, těsně, ale bude to Babiš.

Marja, nestras :cert: Ale taky to vidim, byvaly komous vadi, STBak a zlodej je pro moralisty cajk. Me uz tady asi nepřekvapí nic. :think: Hlavne, at uz tam neni zadna ozivla mrtvola. :roll:
Od zombie ke zlodejovi. To zas bude ostuda.🤦 :mrgreen:
 https://www.seznamzpravy.cz/…skace-202918

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
7.6.22 21:34
@Salome123 píše:
Mně by se tam strašně líbil Daniel Stach! Chytrý, s přehledem, skromný, charismatický… bohužel mladý.

Pevně doufám, že ten estébák Blekota-Pekota-Motýle, co neumí ani pořádně česky, to nebude. Nevolitelný je pro mě i ten další komouš, zelený mozek Petr Pavel. No a dál vlastně taky hrůza, odborář Středula, komik Knor, mimoň Janoušek, podivín Soukup, uspávač hadů Hilšler, nějaký pánbíčkář…

Za mě je teda zatím nejvíc použitelný býv. poradce Havla, diplomat Pavel Fischer.

Než jsem dočetla, myslela jsem, že tím panbickarem myslíš právě Fischera. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38937
7.6.22 21:36
@Kfětoslava píše:
Chápu anonym. Že Babiš oblbne především jednodušší lidi, je známá věc. Veřejně si nakradl a jeho kobliháři mu k tomu tleskali :roll:

Ale dyk ho prece nikdo nikdy nevolil. :cert: Jeho voliči byli do poslednich voleb pani Columbove. Projevili se az po volbach, zacli najednou verejne plakat nad vysledky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
7.6.22 21:39
@cecetka píše:
Z tohohle prekvapeni se stale nemuzu vzpamatovat :lol: :lol: :lol:

Stejně jako nemáme dlouhodobě vhodné kandidáty do poslanecké sněmovny (jsou to všechno populisté), tak nemáme dlouhodobě vhodné kandidáty na úřad prezidenta. Pro mě se překvapení konat nebude, jen se bude redukovat síla zla.

• Citovat
  • Upravit
3958
7.6.22 21:40
@Salome123 píše:

Daniela Stacha nesmírně obdivuju, má neskutečný přehled. A to charisma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38937
7.6.22 21:41
@Thomassss píše:
Daniela Stacha nesmírně obdivuju, má neskutečný přehled. A to charisma :oops:

A prave proto, ze je tak inteligentní, tohle na zapotrebi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
7.6.22 21:44
@AvajBr píše:
Marja, nestras :cert: Ale taky to vidim, byvaly komous vadi, STBak a zlodej je pro moralisty cajk. Me uz tady asi nepřekvapí nic. :think: Hlavne, at uz tam neni zadna ozivla mrtvola. :roll:
Od zombie ke zlodejovi. To zas bude ostuda.🤦 :mrgreen:
https://www.seznamzpravy.cz/…skace-202918

Věř mi, že tahle představa nejvíc straší mě samotnou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
7.6.22 21:46
@AvajBr píše:
A prave proto, ze je tak inteligentní, tohle na zapotrebi. :nevim:

Na prezidenta je mladý a myslím a doufám, že má vyšší ambice (ve smyslu něco v životě dokázat). Sleduju ho už dlouho a jsem zvědavá, kam to za pár let dotáhne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9758
7.6.22 22:03

A nemohla by to vzít Čaputová jako vedlejšák? U nás stejně prezident moc té práce nevykonává (jak vidno v posledních letech) a když se ukáže jednou za půl roku, tak to bude stačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová