Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nezajímají mě stesky zhrzených a poražených. Zajímají mě názory těch, kdo chtějí zemi vést. Hoši mají blbou náladu, ale můžou si za ni sami. Nikdo jim neublížil. Ublížili si sami. A o tom, kdo je demokrat oni rozhodovat skutečně nebudou. ![]()
@Dračice 2 A co s tím chceš udělat? problémem demokracie je to, že bčas vyhraje jiný kandidát nežli je ten tvůj. A stejně jako já jsem se musela smířit s Klausem jako prezidentem nebo Grossem či Paroubkem jako premiérem, je ted nutné, abyste si zvykli na to, že letos to zkrátka dopadlo takto. To je demokracie. To nejlepší ze špatného. A jediná šance, jak to změnit - ale pak už by se nedalo o demokracii mluvit, by bylo, jak tu padlo - vzít volební právo lidem bez VŠ ( jenom nevím, zda by je měli absolventi plzenských práv), vzít volební právo starým ( kde je hranice), a vůbec, vzít volební právo všem, kdo smýšlí jinak než já. To chcete? Čestný soupeř by neměl po prohře zahořknout a být mstivý. Jak se zdá, moc jich tu čestných nebude.
Příspěvek upraven 23.11.17 v 12:16
@Dračice 2 píše:
http://forum24.cz/…zadnou-nema/
to jsou fake články, takových tu je milion. Pořád to někdo něčím krmí. Pojďme do reality. Před čtyřmi dny nebylo nic a už tu máme předsedy sněmovny, předsedy imunitního výboru a tak to pomalu a jistě jde dopředu. No a ta vláda taky bude, on ten AB na to má určitě nějaký ten postupový harmonogram. ![]()
@Dračice 2 píše:
Já bych vycházela z toho, co Zeman i Babiš řekne, co slyšíme přímo z jejich úst. Ne co o tom píší nějací novináři. Takže nejsme stádečko volů. Myslím, že by se mě to sem ani nevešlo, kdybych sem měla napsat všechny lži a překrucování pravdy, které Zeman za 5 let své vlády vypustil z úst. A Babiš také. Když některým „ubožákům“ nevadí, že díky jim tady bude vládnout bývalý komunista, estébák, který udával lidi, který kradl a krade jako straka, který má jasný střed zájmů a který ovládne většinu ministerstev (naŕ. M. vnitra M. spravedlnosti) a bude si tady dělat co se mu zlíbí, tak jsme naprosto ubohý a hloupý národ!
A kdo to nechápe, může si přečíst toto. Je to krátké, jasné a srozumitelné: A pokud si někdo myslí, že to není pravda, tak jsou všichni v celém Německu blbí a hloupí a s nimi celá EU!
Asi tak. každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. ![]()
@nostress píše:
Asi tak. každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží.
dívám se na to takto. Znám i napravené kuřáky, nebo pijáky. Hajzlíky chlapy-nevěrníky, kteří dostanou druhou šanci a jsou z nich ti nejlepší. ---Proč tu pořád omílat, že ten a ten byl takový a takový. Nechme je a uvidíme za 4 roky. Pokud to půjde do háje, změním i názor já. Když se tu kradlo za bílého dne 25 roků, tak ty 4 roky, pokud k tomu dojde to ještě vydrží. Myslím, že AB to má dobře promyšlený a věřím, že chce fakt ukázat a hlavně odstřihnout ty penězovody těm, kteří za těch 25 roků na to byli navyklí. A to se jim nelíbí. ![]()
@jaguar píše:
Za politiky muluví jejich činy. Neuznávám novinářské nálepkování. To, co nám tady vládlo (nevládlo) po roce 89 už stačilo. Na Zemana a Babiše se tady kydá špína od špín, který to tady celou dobu rozkrádaly![]()
! A ano, nejsou svatí, ale konečně se tady zase začaly stavět dálnice a snížila se nezaměstnanost, korupce a mnoho dalšího. Co pořád máte s tou StB? Všichni jsme měli v rodině někoho kdo byl členem KSČ. Nebo StB. Prostě doba byla taková a minulost se nezmění. Takže už se s tím smiřte.
nikdo si ani neuvědomuje, že v USA CIA je v podstatě taková StB jako byla u nás a co píši, CIA pracuje nejen v USA, ale i v celém světě. Pořádá státní rozvraty, odstraňuje nepohodlné politiky, rozbíjí státní zřízení. No ale je to pod záštitou demokracie a řádně zvolených politických stran, kdežto u nás to bylo pod jednou vládnoucí stranou.
@Dračice 2 píše: … pokud si někdo myslí, že to není pravda, tak jsou všichni v celém Německu blbí a hloupí a s nimi celá EU!
Teď si na to docela kápla, jaké jsou to ovce. Kdyby nebyli přesně takoví, jak píšeš (ty výrazy nebudu opakovat, než zase přiletí bdělý admin), nenechali by si tam takovou dobu kreaturu Merkelovou ani by si nenechali zničit vlastní zemi invazí miliónu „inženýrů“. Nebo si v minulosti vybrat Ádu, aby je vedl ke světlým zítřkům. Takže máš pravdu ve svém předpokladu.
@opozice píše:
dívám se na to takto. Znám i napravené kuřáky, nebo pijáky. Hajzlíky chlapy-nevěrníky, kteří dostanou druhou šanci a jsou z nich ti nejlepší. ---Proč tu pořád omílat, že ten a ten byl takový a takový. Nechme je a uvidíme za 4 roky. Pokud to půjde do háje, změním i názor já. Když se tu kradlo za bílého dne 25 roků, tak ty 4 roky, pokud k tomu dojde to ještě vydrží. Myslím, že AB to má dobře promyšlený a věřím, že chce fakt ukázat a hlavně odstřihnout ty penězovody těm, kteří za těch 25 roků na to byli navyklí. A to se jim nelíbí.
Příspěvek upraven 28.03.19 v 13:27
Mně by nevadilo, kdyby utnul přívod ostatním. Vadilo by mi, kdyby „čerpal“ víc, než je zdrávo.
@Emimin7 píše:
Mně by nevadilo, kdyby utnul přívod ostatním. Vadilo by mi, kdyby „čerpal“ víc, než je zdrávo.
Příspěvek upraven 28.03.19 v 13:26
@nostress píše:
Někde jsem četla vtip:„Všetci kradnú, jen AB čerpá“.
Jojo, znám, internet mu dává pěkně. ![]()
Ještě znám: „Bohatým kradl a chudým mával.“
Ženský stůjte na zemi. Čerpal, čerpal,,, každý dělá jen to, co mu zákony umožňují. Pokud kdokoliv něco udělal v rozporu se zákonem, či směrnicí, máte kdokoliv možnost na to upozornit a ne jen tu tak plácat to, co novináři napíší. Takový Mitrofanov psal za komunistů ódy pro ně, leštil jim kliky od dveří a najednou v dnešní době je jejich největší nepřítel. Ale nedivím se mu… Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Ještě pozn. Myslíte, že pokud by AB nezaložil sdružení ANO a jel by si jako podnikatel dál, že by o něm takto někdo psal? Nepsal!!! Ti co píší mají strach, aby nebyl u korýtka a oni nešli za katr. To je celý problém.
@opozice píše: Ženský stůjte na zemi. Čerpal, čerpal,,, každý dělá jen to, co mu zákony umožňují. Pokud kdokoliv něco udělal v rozporu se zákonem, či směrnicí, máte kdokoliv možnost na to upozornit a ne jen tu tak plácat to, co novináři napíší. Takový Mitrofanov psal za komunistů ódy pro ně, leštil jim kliky od dveří a najednou v dnešní době je jejich největší nepřítel. Ale nedivím se mu… Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.Ještě pozn. Myslíte, že pokud by AB nezaložil sdružení ANO a jel by si jako podnikatel dál, že by o něm takto někdo psal? Nepsal!!! Ti co píší mají strach, aby nebyl u korýtka a oni nešli za katr. To je celý problém.
Jestli se nic neprokáže, budu v klidu. Záleží, jak dopadne vyšetřování. Jestli se to teda ještě pohne.
@Emimin7 píše:
Jestli se nic neprokáže, budu v klidu. Záleží, jak dopadne vyšetřování. Jestli se to teda ještě pohne.
no i kdyby se prokázalo, je to kauza stará 10 roků, situace se změnila. Proč nikdo neukáže na to, že AB jediný ukázal daňové přiznání za několik roků zpět. Nikdo jiný to neudělal. Proč to ostatní také neudělali? To by asi Topol těžko vysvětloval ty svoje elektrárny, Palas lázně, Hřebíček fotbalový klub atd, atd..
@opozice V tom případě nerozumím nadavkam a steskum na minulé vlády a politiky. Seděl jen Svoboda a jeho kolegyně, brucet bude asi i Rath, ale vše ostatní je křišťálově čisté, cokoli by Babiš o Kalouskovi, Topolánkovi a jiných nevykladal. Odkud tedy ta skepse, když lidé nepodavali trestní oznámení?
Mimochodem, o AB se toho napsalo dost už během jeho různých podnikatelských aktivit.