Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2133
24.6.17 08:31

Zakladatelka psala ze ji sestra byla za svedka na svatbe, dal ze ji (ne) matka zakazovala se sestrou kontakt a mlatila ji kvuli tomu, coz uz myslim je dostatecne aby ji nekdo poznal.

• načítám...
Anonymní
24.6.17 10:28

Chápu, že tomu někdo nevěří, kdyby se mě to netýkalo, tak si taky poklepu na hlavu a nevěřím tomu. Posledních pár měsíců si připadám, jak kdybych žila život někoho jinýho a čekám, kdy se vzbudím. Nepotřebuju nikomu nic dokazovat a vysvětlovat, mně tahle diskuze hodně pomohla a to je pro mě nejdůležitější. Teď už je to na mě a kamarádce.

• Upravit
106
24.6.17 10:52

Taky bych byla ráda, kdybys ještě napsala, jak to dopadlo :kytka:

• načítám...
232
24.6.17 11:00

Určitě je nás tu spousta, co jen čteme, nepřispíváme a celému příběhu věříme. Takže určitě pak budeme rády, když nám sem napíšeš, jak to celé pokračuje.

• načítám...
5436
24.6.17 12:42

Je tu spousta, co jen čte :)
Třeba já narazila na diskuzi až předevčírem, a to z důvodu, že jsem nemocná a tak si čtu emimino 8)
Zakladatelce i celkem věřím, život nám někdy přináší neuvěřitelná překvapení…
A držím jí palce, ať se vše splní podle jejích představ :kytka: Budu ráda, když se nám pak ozve, jak to celé dopadlo ;)

• načítám...
24002
24.6.17 12:42
@Anonymní píše:
Chápu, že tomu někdo nevěří, kdyby se mě to netýkalo, tak si taky poklepu na hlavu a nevěřím tomu. Posledních pár měsíců si připadám, jak kdybych žila život někoho jinýho a čekám, kdy se vzbudím. Nepotřebuju nikomu nic dokazovat a vysvětlovat, mně tahle diskuze hodně pomohla a to je pro mě nejdůležitější. Teď už je to na mě a kamarádce.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
1503
24.6.17 13:02

Zakladatelko, mam uplne husi kuzi a slzy v ocich. Se stlestrou je to skvele. Moc preji at i biomaminka zareaguje tak dobre.
A to ze si to tady sestra precetla mi nijak nerealne neprijde.

• načítám...
12571
24.6.17 13:38

Také jenom čtu a držím palce. I mě zajímá, jak celá věc dopadne. Život někdy přichystá těžko uvěřitelné věci, přesto se stávají docela často.

• načítám...
5708
24.6.17 20:44
@Anonymní píše:
Řada lidí tvému příběhu sice nevěří, ale je tu dost těch, kteří mu věří a ti čekají na každou novou zprávu z tvého příběhu. Těšíme se na pokračování a držíme ti palce.
  • načítám...
1381
24.6.17 21:14

Zakladatelko. Cetla jsem to od zacatku az do konce. Ja Ti verim, nevidim duvod, aby sis neco takoveho vymyslela, a proc taky :roll:
At si kazdy veri, cemu chce :-)
Ja Ti z celeho srdce drzim palce, at si konecne stastna :hug:
Budu rada, kdyz si tady nekdy prectu jak to s Tebou a Tvou biorodinou dopadlo :kytka:

• načítám...
629
25.6.17 08:36

Nevěřím už tomuto příbehu vůbec, kamarádka náhodou našla diskusi a hned věděla o koho se jedná..hlavně že anonymní " nechtěla uvádět nic bližšího kvůli utajení"..telenovela fakt

• načítám...
232
25.6.17 08:59

Vzhledem k tomu. že emimino je jeden z našich nejnavštěvovanějších serverů, mi to zas jako tak velká náhoda nepřijde, že diskuzi (ještě k tomu s takovýmto „lákavým“ názvem) sestra objevila. A že věděla o koho se jedná, jak už tu někdo psal, lidí, kteří jako jediní z dětí trávili vánoce u babiček, opravdu moc není.

• načítám...
78493
25.6.17 13:46

Navíc zakladatelka napsala, že jsou si s kamarádkou podobné, že jí šla jako svědek na svatbu a že se s kamarádkou nesměla stýkat- to taky není tak časté
já tomu věřím
a jinak - u žádné diskuse nebo deníčku nemáme jistotu, že je to pravda
takže kdo nechce věřit, ať nevěří, a ani to tady nemusí psát, to nikoho nezajímá
zakladatelce přeji, ať to všechno ustojí s pevnými nervy a sice je to klišé - ale ať se vše obrátí jen v dobré, myslím, že má za sebou hodně bezesných nocí :hug:

• načítám...
2642
25.6.17 15:04
@Anonymní píše:

ahoj, že to byla ta první anonymní né-ty? co jsme se podivovaly kdo jiný tady má důvod psát anonymně a proč nadhazuje věci, o kterých jsi nepsala?

• načítám...
10392
25.6.17 15:07

Mě prostě přijde zvláštní, když zakladatelka píše, ze jsou si se svoji biosestrou, nejlepší kamarádkou tak strašně blízké, jako sestry, meli zvláštní pouto, že se ji nesverila už tenkrát, když zjistila, že její otec není biologický

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová