Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A já si říkala, že bylo setkání první plánované na pátek ale šlo to nějak hopem. To je perfektní, jsme zvědavá na ty výsledky testů. Moc ti přeju aby byly pozitivní. ![]()
To je moc dobře
zasloužíš si to
Nikdy není pozdě stát se součástí milující rodiny. Víš, co by mě zajímalo, jak jste se s kamarádkou biosestrou seznámily? Když se rodiny neznají, nestýkají? To je neskutečná náhoda nebo spíš prostě jen cesty osudu, které se mají naplnit. ![]()
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání
To je nádherný. Já tu bulím jako stará želva. Tobě i sestře přeju jen to nejlepší do nového života. Je to pro vás obě nový začátek ![]()
@Anonymní píše:
Ze mě spadl takový balvan, bude to ještě těžké, ale už na to nebudu sama, po dlouhé době mám zase radost ze života a směju se
To je skvela zprava! Ne nadarmo se rika, ze krev neni voda. ![]()
A my jak si pořvaly, ale zase jsme se shodly, že jsme tak o moc nepřišly, byly jsme pořád spolu, nerozlučné a pořád v kontaktu. Prožily jsme spolu všechny lásky, rozchody i zklamání
A přiznám se, že mě úplně dostala, když mi řekla, že jí jedno, jak dopadnou testy, že pro ní jsem sestrou i bez krve
![]()
@Anonymní píše:
A my jak si pořvaly, ale zase jsme se shodly, že jsme tak o moc nepřišly, byly jsme pořád spolu, nerozlučné a pořád v kontaktu. Prožily jsme spolu všechny lásky, rozchody i zklamáníA přiznám se, že mě úplně dostala, když mi řekla, že jí jedno, jak dopadnou testy, že pro ní jsem sestrou i bez krve
![]()
Tak a už tu řvu taky a to jsem fakt odolávala
![]()
@Anonymní píše:
A my jak si pořvaly, ale zase jsme se shodly, že jsme tak o moc nepřišly, byly jsme pořád spolu, nerozlučné a pořád v kontaktu. Prožily jsme spolu všechny lásky, rozchody i zklamáníA přiznám se, že mě úplně dostala, když mi řekla, že jí jedno, jak dopadnou testy, že pro ní jsem sestrou i bez krve
![]()
Zakl je to uzasne, jak to dopadlo.
moc ti to preju, pres to vsechno, jak neuveritelne to zni, jsem opravdu rada, ze treba konecne budes mit tu primarni rodinu milujici, na to nikdy nneni pozde ![]()
@Anonymní píše:
![]()
Nádherné. Tak aspoň sestra to pobrala úplně v klidečku a ještě s nadšením. A teď sestra půjde na testy? Až se prokáže, že jste fakt příbuzné, půjdete obě za rodiči?
@Anonymní píše:
![]()
Celou diskusi taky sleduji, nemela jsem moc cim prispet a jen nevericne koukala na pribeh a drzela moc palce, at dopadne nejlepe jak muze. A koukam, ze zatim to dopadlo super, moc gratuluju
![]()
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání
svět je malý. ![]()
@Anonymní píše:
Ze mě spadl takový balvan, bude to ještě těžké, ale už na to nebudu sama, po dlouhé době mám zase radost ze života a směju se
To je nejdůležitější, ať to dopadne jakkoliv.
@Anonymní píše:
Všem děkuju za podporu ![]()
Bylo všechno úplně jinak, než jsem čekala. Kamarádka (biosestra) narazila na tuhle diskuzi a po jednom příspěvku, kde popisuju náš vztah se utvrdila v tom, že to jsem já, proto posunula setkání už na včerejšek, nedokázala čekat. S testy souhlasí a je nadšená, biomatku oťuká, já vlastně neřekla skoro nic a dopadlo to nad moje veškerá očekávání ![]()
Tak to gratuluji, super zpráva
.
Neskutečný. Aspon jsi to měla jednoduchý. Nedokáži si představit i pocity tvoji bio sestry, kdyz tu diskuzy četla a docházelo ji, ze to můžete byt vy dvě. Tak ať to i dal pokracuje takhle dobře. A propo, kdybych nesedela v práci, tak asi taky bulim jako želva. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat