Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Rozhodne to neni to same.
Zenske skupiny se zameruji na separaci - odriznuti se od muzu a obranu svych prav.
Zatimco incelove nabadaji k realnemu fyzickemu nasili a omezeni prav zen. A diky socialnim sitim se bohužel stavaji realnou hrozbou - protože se rychleji spojuji a radikalizuji.
@PaníBovaryová píše: Více
Ano.
Ještě jsem neviděla aby ženy vyhrožovaly mužům fyzickou újmou, sexualním zneužitím.
Naopak to je bohužel skutečnost.
Praveze mlade zeny si to uz vykomunikovat umi. A tudiz velke procento jich je radeji samo.
a pak mladi muzi jsou strasne nastvani a zakládají hnuti.
Tak při výběru partnera máš snad nějaké požadavky…pokud je to tvoje priorita, musíš vybírat ženy jiného typu
O boostech jsem tenkrát nic nevěděla. Já měla kabely a poradila jsem si. Mission accomplished. ![]()
Protože chceme…je nám spolu dobře, láska ![]()
Jsem starši než ty, zcela určitě, ale ponožky jsem nelátala nikdy a učit se to nehodlám a jsem vdaná přes 30 let. Umichat krupičku se naučí kdekdo až to bude potřebovat. Třeba i ten chlap.
Možná nejsi tak starej, ale myšlení máš starý.
Jakože emancipovaná holka je na úrovni chlapa burana?
A to jsem myslela, že už jsem tu viděla všechno.
![]()
@PaníBovaryová píše: Více
Tak to se každý asi pohybujeme v jiné sociální bublině. Já když vidím nějakou snahu o vykomunikování ze strany ženy, tak se jedná většinou o ženu středního věku, které už několik vztahů nevyšlo. Mladé ženy neumí jasně mluvit o rozdělení úloh. Ony ani neumí jasně sdělit, co se jim líbí a co se jim nelíbí. Pak se dají zmanipulovat a snášejí domácí násilí. Kdyby byly jasně vyhraněné proti škodlivému chování, tak to až do té násilnické formy nemůže nikdy dojít.
@Venetia píše: Více
Domnívám se, že nikdo mi nedává mít právo na požadavky druhých. To je podle mě naprostý nesmysl. Pak zbytečně vznikají ty oblbovací tanečky, ve kterých se lidé snaží přesvědčit, že takový skutečně jsou.
Co znamená mít právo na požadavky druhých?
@Anna766 píše: Více
Pochybuji, že starší ročníky se to neučili ve škole, když to učili i nás. Jak tu krupičku, tak i ty ponožky. Takže učit se věci až když jsou potřeba a neumět nic do foroty. To je celkem slušný náběh do té nepoužitelnosti.
@KKubula píše: Více
Aby splňovala mé požadavky. Buď je v sobě má, nebo ne. Dříve, nebo později se to stejně provalí.