Kdo může za rozpad partnerství / manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56334
7.2.26 21:53
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

V pohodě. My si s detma sami vykopali díru na bazen, natreli podbiti, umíme si opravit kanalizační sachtu, takže reci o sekání trávy jsou vtipné. Gumy mění syn od 15, mění baterie, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
7.2.26 21:55
@Venetia píše: Více

Svým způsobem je to chyba té ženy, že mu to vůbec dovolí zapomenout. Na takovou hru by neměla vůbec přistoupit. Muži se často považují za lovce a žena by se ho tedy měla ptát, co jí ulovil k večeři…

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
7.2.26 22:01
@jkra píše: Více

Ono se poměrně často zaměňuje práce a trávení času. Ať už se tu zmiňuje tráva, gumy, myčka, pračka… to prostě není žádná práce, jsou to jen věci, kterým se musí věnovat určitý čas. A pokud lidi štve věnování těchto časových úseků pro druhé, pak nemá žádný smysl spolu být.

• Citovat
  • Upravit
107638
7.2.26 22:39

Tak to musí i single chlap, když se mu nechce do úklidu a vaření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
7.2.26 22:40
@jkra píše: Více

Tak to zase nebude platit na každou ženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
7.2.26 22:41

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
7.2.26 22:51

Jasně, ale je rozdíl mezi nechci a nemohu, protože jsem něčím limitován. Přirovnal bych to třeba k mužskému a ženskému hokeji. Ženský hokej nebude nikdy jako ten mužský, právě kvůli jejich limitům. Třebaže mohou mít i hezčí zápasy. To samé v tenise. A podobné limity prostě vnímám i kolem baráku. Ale rozhodně to není kolem dříví a trávníku.

• Citovat
  • Upravit
12885
7.2.26 22:59
@Oudzej píše: Více

Myslím, že chlapi jako ty to všem ženským nejvíc natřou, když tedy v rámci MGTOW konečně půjdu tou svojí cestou. Tak šup šup, kingu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
7.2.26 23:03

Z běžné údržby domu a zahrady není nic, co by žena nezvládla. Jaká obvyklá práce kolem domu jde za fyzické limity ženy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
8.2.26 00:22
@Amassakoul píše: Více

Já nepsal, že je to obvyklá údržba, ba naopak. Ale když je třeba rozhodit šroubení hasákem a pochopitelně tím nemyslím nějakou coulovku.

• Citovat
  • Upravit
107638
8.2.26 01:44

V baráku jsem nikdy nežila, takže těžko nějak posoudit.
Já bych to určitě nezvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
8.2.26 01:57

Ja v baráku vyrůstala a teď tam žiju a nevím, co bych tam musela mít za vybavení, abych to nezvládla v případě nutnosti rozmontovat a zase namontovat i jako žena. Tedy nežiju v bývalé průmyslové hale, abych tam měla nějaké nadrozměrné potrubí nebo konstrukce. A i při rekonstrukci se nedělá vše ručně, ale je k tomu hromada pomůcek, aby se člověk nemusel sedřít. Dnes se člověk vlastně docela dobře obejde bez hrubé síly. A spousta domácích přístrojů je pro člověka, který není z oboru nebo kutil, na nějaké opravy dost složitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.2.26 02:00
@Amassakoul píše: Více

Tak jsou i takové jako já, co tyhle práce neovladaji.
Já teď potřebuju vyměnit asi těsnění u baterie, ale budu muset někoho sehnat.
Sama bych to neuměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.2.26 06:47

Jsem na tom stejně. Jen si říkám, kolik je takových situací za rok, kdy je potřeba zručného muže narozdíl od toho, kolik každodenních úkonů, v mužské optice viděno jako samozřejmé, udělá žena. A ještě ve finále jsem si vyslechla, že cokoliv jsem chtěla, to udělal. No prý teda jen to nebylo hned. Asi by to chtělo se kousnout a vydržet nedělat všechno automaticky, ale až budeme mít náladu, aby měli muži srovnaní. Jen mam obavu, že bychom si vyslechly, že jsme líné bordelářky🙏 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.2.26 08:58
@Maaarč píše: Více

Záleží na způsobu bydlení…pořád se operuje s domy…ale většina lidí bydlí v bytech…a tam je potřeba něco jednou za čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí