Kdo může za rozpad partnerství / manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3913
7.2.26 15:17
@Anna766 píše: Více

Není to o lásce :mrgreen: Jak už tu někdo psal, ono to je dost o tom, že chlapi včetně gayů spoustu věcí neřeší. Mají třeba mnohem otevřenější vztahy a jsou promiskuitnější. Ženy prostě méně tolerují a mají vyšší standardy - to je ostatně vidět už jen při způsobu seznamování. Ani jako žena jsem zájem ostatních žen vůbec neměla zadarmo, kdežto u chlapů stačilo jen lusknout prstem. Hetero ženy to podle mě „musí“ tolerovat víc už jen kvůli dětem a větší finanční závislosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.2.26 15:19
@Zumpa píše: Více

Ty seš taky chytrej kluk….. I tady mezi námi jsi zvládl přežít celkem dlouho… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.26 15:51
@Milovnik_klitorisu píše: Více

Vtipálku…větší blbost aby člověk pohledal…

Máš štěstí že mám vždy dobrou náladu, takže tvůj názor je mi totálně u zadku :pankac:

• Citovat
  • Upravit
115
7.2.26 16:07

Patriarchát 4. vlny feminismu za posledních 70. let spolehlivě splachnuly, dnešní ženy nic takového nezažily, přesto spousta ženských všude vidí nějakou nerovnost, patriarchát a toxickou maskulinitu. Je to jako kdyby dnešní chlap si odůvodňoval svoje buranstvi tím, že jeho dědové a pradedove umírali po milionech v zákopech světových válek, takže mi chudáci chlapi to máme straaaasne těžké… To by bylo asi směšné že… Je vcelku známý fakt že žensky přistupují ke vztahům více transakcne tak když mám pocit že nedostávam dost nebo prostě už se mi chlap omrzel tak sbohem a šáteček, z toho plyne ten poměr 70/30 podávaných návrhu na rozvod ženskýma. Je dobře že o tom teď red pill začíná svobodné mluvit, budoucí generace mladých mužů bude mít otevřenější oci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
7.2.26 16:27
@Janli píše: Více

Přesně tak, musi se snazit, ale radeji misto toho kňučí a zakládají hnuti incelu, kde si navzájem potvrzuji, jak maji zenske vysoke naroky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
7.2.26 16:29
@Oudzej píše: Více

Dulezita otazka - a co s tim udelaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
7.2.26 16:32
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

Eva nebyla nacapana. Adam ji naprasil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.2.26 16:34

Patriarchát možná spláchly, ale chlapci si jaksi ještě pořád nevšimli a nepochopili, že už v patriarchátu nežijí. A pak jsou ve smyku, že mají zvládnout aspoň to, co ženská. Máš pravdu, je dobře, že se o tom začíná mluvit, aspoň kluci zavčas pochopí, že manželství není pokračování mamahotelu a že donést domů vyplatu z nich hrdiny nedělá a pro spokojený vztah to nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.2.26 16:41
@PaníBovaryová píše: Více

Celý tisíce let se to interpretuje špatně, samo tak, aby z toho Eva vyšla jako mrcha.
Podívejme se na to jinak.
Eva tolik toužila po vzdělání a vědění, že kvůli tomu obětovala pohodlí a žvanec zadara v ráji. A Adam jí to měl za zlý, protože kvůli ní musel začít makat, aby se uživil. Konec válení šunek. Vlastně v tom vidím alegorii s dnešní dobou. Ženský jdou za vzděláním a chlapi jsou z toho zase v pr. deli…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.2.26 16:45

Až na nějaké výjimky to opravdu o mamahotelu není… Atraktivita, přitažlivost a respekt není otázkou toho co pro ženskou chlap dělá, naopak podpantoflaci co za ženskou běhají jak pejsek, 3× denně vytírají a v kapse mají vařečku obvykle konci nejhůře. Než se spustí shitstorm tak já opravdu nenabadam k tomu aby chlap v domácnosti dělal houno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
7.2.26 16:47

Buh na Adama zatlacil, proc ovoce snedl a on rekl, ze mu ho dala zena, kterou mu dal.
Takze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
7.2.26 16:49

Myslis, ze tohle zeny po muzich chteji? Denne vytirat a behat s vareckou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
7.2.26 17:00

A vy se nám divíte, když vidíme, kolik blondýn by chtělo být vzdělaných?

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
7.2.26 17:03
@Anonymní píše: Více

Ale vždyť se pro tu cestu rozhodl hlavně kvůli vám.

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
7.2.26 17:09
@Milovnik_klitorisu píše: Více

Nevím, kde jste na to přišel, že to tak má drtivá většina vztahů. Mnoho mužů ztratí zájem o svou ženu a sex s ní hned po prvním dítěti. Mnohdy se dítě ještě nenarodí a muž už je v tahu. Ale dobrá, můžeme brát ženu jako nestálou, protože dříve dítě neměla a teď ho má.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky