Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Na začátku vztahu je sexu dost pro oba, časem se to ženě začne příčit a už nechce a muž je v pasti. To tak má drtivá většina vztahů až na světlé výjimky… Takže kdo je nestálý? Muž, který stále prahne po své ženě, nebo žena, která už kouká po kolegovi z práce a její partner doma už jí tolik přitahuje? Kdo je teda nestálý?
@xsaleen píše: Více
Vždycky oba jo? To je z nějaké příručky, tahle blbost?
@Milovnik_klitorisu píše: Více
Hm…nebo se chlap prestane snazit a zene doma zustane chlap, co nehne prstem, nestara se o sebe a jeste by za rad sex kazdy den.
![]()
A když je žena doma s dětmi, po porodu, těhotná a chlap si najde milenku ( častá zaležitost), tak je to něco jiného že?
To je stálost jakp bejk.
Já jsem asi natvrdlá, který dvě myslíš? Ty intrernety maj širší dopad, než hlášení místního rozhlasu… ![]()
No vidis, muz me podvadel s kolegyní, žádost o rozvod hsem podla ja. Při plné péči o jeho deti. Jsem strašně nestalá:).
Je to tak
Lesba nejsem, tak nemůžu vědět co bývá nejčastější problém
Pořád jsou to dvě ženy, tak se asi neshodnou
Když to všichni ví, že to takto bývá, proč do těch vztahu pořád lezou?
To fakt nechápu
@Venetia píše: Více
Ono žít s podráždénou číčou je těžké a v klasickém vztahu to je týden v měsíci. Ale dvě lesby to mají dva týdny v měsíci a to je úplně krejzi. To pak lítaj tampóny vzduchem a nikdo s nima nevydrží
@Venetia píše: Více
Ale asi lesbický pár svůj nesoulad těžko svede na muže, ne? Co je to za ptákovinu?
Možná akorát ženy nepotřebují nutně držet něco, co nefunguje.
@Anonymní píše: Více
Z některých ženských jsem začal chlastat a řvát si vlasy i já a to jsem abstinent a flegmatik 😘
@jkra píše: Více
Můžeš za to samozřejmě ty. ![]()
Neměla ses rozvádět.
A takovýhle hovado jsi i v běžném životě? Takhle mluvíš s ženami a o ženách? To se nedivim že s tebou žádná nevydrží. Asi mají svou hrdost a nechtějí žít s buranem.
Není pravda, že za rozpad „můžou vždycky oba“.
Jsem zářný případ - mohla jsem se na hlavu stavět a ušima odrážet - když se rozhodl pro cestu ochlasty a následně agresora - veškerá snaha o udržení se absolutně minula účinkem