Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníBovaryová píše: Více
Přesně tak, toto je pro chlapy typické.
Zadní vrátka.
On si klidně už roky brousí jinou, napůl u ní i bydlí, ale rozvádět se nebude.
@bigl píše: Více
Jistě. To je základ. Za všechno mohou ženy, zásadně.
@bigl píše: Více
Přesně tak to je
U nás tedy žádost podával manžel..ale bylo to po dohodě a toho druhého jsem musela nakonec vyhodit po tom co ze mne udělal úplného de@ila
@jkra píše: Více
Takhle, za všechny problémy ve vztahu mohou obě strany - jak manželka, tak tchýně.
@Venetia píše: Více
Tak aspoň že s manželem jste se byli schopni domluvit. U nás to nejde a je to peklo.
Ženy jsou obecně averznější k riziku a musí / chtějí více řešit svoje budoucí zabezpečení, protože na ně častěji padá péče o děti, i při střídavé péči obvykle řeší věci kolem doktorů, školy nebo oblečení, mají i větší problém s finančním zabezpečením. Proto potřebují mít jasno, jak to je, a podávají návrhy na rozvod. Kdo podává žádost o rozvod se nerovná vině za rozpad vztahu. Rozvod není to samé co rozpad vztahu. Vztah může být v háji dávno a pár stále sezdaný. A naopak, vztah může být pevný a svatba ani nemusela nastat.
Ženy mají taky větší potřebu být ve vztahu, takže jich navážou víc, chlapi to tak neřeší. Nestálost svazků a promiskuita je u homosexuálních párů vyšší než u heterosexuálních, rozchodovost možná větší u leseb, ale promiskuita vyšší u gayů.
Kdo si chce kopnout nebo polechtat ego, tak si z různých statistik udělá závěry jaké chce a vyhodnotí si je, jak se mu hodí, že korelace neznamená kauzalitu mu bude jedno.
@TerezaVoříšková píše: Více
Tak to byl letitý a už dlouho nefungující vztah
Holky, jsem na nás hrdá. Konečně máme dost odvahy a možností kopnout do pr.dele týpky, co jsou schopní fungovat ve vztahu jen v pozici nadřazenýho a využívat znevýhodněnýho postavení ženy. Jakmile se mají postavit ženě jako rovnocenný partner, podílet se na péči o děti a o domácnost a ještě se chovat čestně, nepodvádět, nelhat a neobírat ji o její práva, tak v tom nejsou schopní fungovat a pak tady zakládají podobný diskuze a vykřikují ublížený kecy o tom, jak ženy likvidují vztahy. Jo kluci, poprvé v historii se musíte snažit, ta srážka s realitou je hrozná. Holt někdo na to koule má a někdo fňuká na emiminu…. ![]()
@Janli píše: Více
No to jsem ráda, že se hetero ženy konečně probírají z kómatu, jen tak dál holky
Ale taky ne všechny, kolikrát jsem tu od některých prudce inteligentních dostala čočku, že žádný patriarchát přece neexistuje ![]()
@Janli píše: Více
Dokonce i ženy v lesbických vztazich těm chlapům likviduji vztahy. Strašný to je.
@Anna766 píše: Více
Tak on (stejně jako spousta jiných incelů) chce říct to, že jelikož je u lesbických párů největší rozvodovost, největším viníkem jsou obecně ženy
Já jako někdo se vztahovými zkušenostmi s obojím pohlavím a ve šťastném a naplňujícím vztahu se ženou se těmhle vzdechům jen směju ![]()
@WhiteCrow píše: Více
A u gayů je jen a pouze láska až do smrti a nikdy jinak? Jen abych věděla ![]()