Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Růžové dámské nářadí je stavěné na menší ruku a tím pro ženy pohodlnější. Proč je růžové je otázka. Slyšela jsem, že proto aby ho muži ženám nebrali.
Já bych ocenila kdyby dámské nářadí začali dělat v gothic stylu, černý s lebkami a tak.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Neschopnosti nebo lenosti? A kde piju vino přesně? Ty neumiš čist?
Píšu respekt k sobě i k druhým. K sobě i k druhým…ještě jednou k sobě i k druhým.
To je asi tak co?
Já tedy obřadně muži výchovu nesvěřovala. Nepotřeboval na to extra povolení. Děti vychovával se mnou. Výchova se nesvěřuje extra, pokud vyloučím soud, což je jiná situace úplně.
Ty s tím máš evidentně velký problem když se tu na několika stranách strašně divíš co by asi tak mohl otec, co s otcem, co by otec mohl dát. Škoda jen že někteři otcové to vidí strejně. Smutný.
Psala jsem ti že nejsi hloupý i jsem si to dosud myslela.
Donutil jsi mě to přehodnotit.
@Ruxas píše: Více
To se prodává v obchodě takhle, růžové nářadí?
@Anna766 píše: Více
Jj, minimálně dvě značky ho dělají. Mám v růžové půlku svých věcí. Sice růžovou ráda nemám, ale vyhovuje mi, že je opravdu pro menší ruce.
Není to žádná profi kvalita, ale do paneláku dobrý
@Ruxas píše: Více
My máme klasické. Jiné jsme nikdy nesháněli, tak nevím.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Tak děkuji. Toto máme, ale klasiku.
@Jeremi píše: Více
Milá kolegyně, ano i takové případy v praxi máme, co si budem, nicméně já to vzal tak nějak v globále. Že je pár divnejch chlápků, to je i pár divnejch zenskejch, ale to je taková ta statistická odchylka.