Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Na gastru mi celiakii vyloucili z krve, udelali gastro a kolonoskopii a rekli, ze z jejich pohledu uz ni jinyho se mnou nemuzou. Az na alergologii jsem se dozvedela, ze existuje tzv. neceliakalni intolerance lepku, lepek jsem vyloucila a zmizelo 95% problemu. Az ted, kdyz jsem vsechno nastudovala, tak vim, ze mi meli delat biopsii streva a mozna vysetrit i tenke strevo a hlavne rict, ze i kdyz vyloucili celiakii, tak to porad muze byt lepkem. Trapila jsem se dalsiho pul roku, je jasny, ze pak asi clovek neni psychicky uplne v pohode, zacnou mu rikat, ze je to v hlave a cpat antidepresiva. Ale ja jsem laik a mela jsem duveru v odborniky.Jedina, kdo mi prisel na svym miste za celou tu dobu, byla pani doktorka na alergologii.
To je velice zajimavy. To fakt slysim poprvy, neceliakalni intolerance lepku
Na gastru mi celiakii vyloucili z krve, udelali gastro a kolonoskopii a rekli, ze z jejich pohledu uz ni jinyho se mnou nemuzou. Az na alergologii jsem se dozvedela, ze existuje tzv. neceliakalni intolerance lepku, lepek jsem vyloucila a zmizelo 95% problemu. Az ted, kdyz jsem vsechno nastudovala, tak vim, ze mi meli delat biopsii streva a mozna vysetrit i tenke strevo a hlavne rict, ze i kdyz vyloucili celiakii, tak to porad muze byt lepkem. Trapila jsem se dalsiho pul roku, je jasny, ze pak asi clovek neni psychicky uplne v pohode, zacnou mu rikat, ze je to v hlave a cpat antidepresiva. Ale ja jsem laik a mela jsem duveru v odborniky.
Jedina, kdo mi prisel na svym miste za celou tu dobu, byla pani doktorka na alergologii.