Kdo nebere antidepresiva, není in?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.9.18 10:16
@MartinaIrena píše:
Tak to je vtip dne. Takze tobe napsal lekar AD na celiakii. Husty

Na gastru mi celiakii vyloucili z krve, udelali gastro a kolonoskopii a rekli, ze z jejich pohledu uz ni jinyho se mnou nemuzou. Az na alergologii jsem se dozvedela, ze existuje tzv. neceliakalni intolerance lepku, lepek jsem vyloucila a zmizelo 95% problemu. Az ted, kdyz jsem vsechno nastudovala, tak vim, ze mi meli delat biopsii streva a mozna vysetrit i tenke strevo a hlavne rict, ze i kdyz vyloucili celiakii, tak to porad muze byt lepkem. Trapila jsem se dalsiho pul roku, je jasny, ze pak asi clovek neni psychicky uplne v pohode, zacnou mu rikat, ze je to v hlave a cpat antidepresiva. Ale ja jsem laik a mela jsem duveru v odborniky. :roll: Jedina, kdo mi prisel na svym miste za celou tu dobu, byla pani doktorka na alergologii. :roll:

• Citovat
  • Upravit
25127
30.9.18 18:56
@Anonymní píše:
Na gastru mi celiakii vyloucili z krve, udelali gastro a kolonoskopii a rekli, ze z jejich pohledu uz ni jinyho se mnou nemuzou. Az na alergologii jsem se dozvedela, ze existuje tzv. neceliakalni intolerance lepku, lepek jsem vyloucila a zmizelo 95% problemu. Az ted, kdyz jsem vsechno nastudovala, tak vim, ze mi meli delat biopsii streva a mozna vysetrit i tenke strevo a hlavne rict, ze i kdyz vyloucili celiakii, tak to porad muze byt lepkem. Trapila jsem se dalsiho pul roku, je jasny, ze pak asi clovek neni psychicky uplne v pohode, zacnou mu rikat, ze je to v hlave a cpat antidepresiva. Ale ja jsem laik a mela jsem duveru v odborniky. :roll: Jedina, kdo mi prisel na svym miste za celou tu dobu, byla pani doktorka na alergologii. :roll:

To je velice zajimavy. To fakt slysim poprvy, neceliakalni intolerance lepku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
30.9.18 18:57
@jenny.fields píše:
Ale bezne…
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit