Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6047
9.11.13 19:21

@Janule34 No, já budu asi opravdu vypadat jako když jsem spolkla meloun, ale co, termín, pohlaví…nic se nedozví, nikdo… Kašlat na ně. Tak tak, ona nebude rodit, kojit, přebalovat, platit, vstávat, takže jí je do toho kulový. Chlapovi taky nešlapala na zadek, aby přirážel-tudíž u zrodu nebyla- Zásluhy nulové :mrgreen: Nevidím žádný její nárok, zvlášť pokud má přístup, že hlídat a vozit nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.11.13 19:29

@Motka nešlapala na zadek. tak ted jsi mě rozesmála ale jako bláze. že se mě tady děti ptaj co mě tak pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 19:33

@Janule34 Víš, to mi jednou kamarád vyprávěl historku. nějaká akce, venkovní. A týpek tam ohnul mezi auty holku.. No a jak tam tentovali, tak to zbystřil vožralej kámoš, přiběh k němu, začal mu šlapat na zadek jak na pumpičku na nafukovací lehátka a řval na něj:,,Kur. a přidej ne??? ´´ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.11.13 19:34

Ty vadooo. to musela být ostuda. To mě pobavilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 19:35

@Janule34 Podle mě ten kluk pak pár let netentoval v přírodě bez zpětných zrcátek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.11.13 19:39

@Motka já myslim, že už jen v ložnici a ještě zamčený :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 19:42

@Janule34 nedivila bych se… Ovšem kámoši z toho měli ohromnou srandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.11.13 19:44

Ty chlapi jsou taky pitomci :-D mezi autama. No napadlo by tě to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 20:05

@Janule34 Napadlo mě spousta věcí… Ale mezi autama fakt ne :mrgreen: :mrgreen: A teď mi došlo, že jsme si ani s mužem neužili žádný letní sex v poli apod… Ach jo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
9.11.13 20:10

Jste me pobavily :lol:

u nas vsichni vyzvidaji zda jsem uz tehu, protoze jsme rikali, ze az mala bude mit dva tak, ze se budem snazit. No a mala mela 2 roky v srpnu tak sonduji zatim snad uspesne mlzim, ze tehu nejsme i kdyz mam problem porad vymyslet proc mi maji hlidat malou. Prece jen uz jsem byla 4× v Praze (dojezd tam 40min), 2× na gynde, 1× na odberech (ty nastesti v meste kde bydli nasi). No jeste me cekaji 2 vymluvy a pak snad uz nebudu vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 20:18

@kikina11 To jsem ráda, že jsme tě pobavili :mrgreen: Já taky musím mlžit ve škole :mrgreen: A jak to, že jsi byla tolikrát? kolikátý už jsi týden sakryš? :mrgreen: já jen jedna návštěva zatím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.13 20:25

@Motka

ahooooj :hug: jak se mas a jak se citis? Ja jsem si byla vcera pro vysledky v 1 trimestru a vse v poradku, jen kvuli negativnim testum na toxoplazmu musim chodit kontrolne kazdy mesic :dance: a za 3 dny prvni ultrazvuk. Co Tyyyy

jsem dneska 7+1 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 20:32

@Linda RICCIONE Je ahoj :) Nestíhám úkoly do školy, páč jsem yla nachlazená a lenošila v posteli. Ale jinak krom občasného pobolívání bříška nic :) Tak super, že výsledky jsou v pořádku, to je dobře, já jdu na utz ve čtvrtek-jsem neskutečně nervozní. A jsem 8+3 :mrgreen: Akorád dnes se necítím dobře, ale snad to přejde :roll: spíš psychika je na bodu mrazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.13 20:37

@Motka

to zas bude dobry, to jen hormony jsou jednou nahore a jednou dole :srdce: ve CTV to bude taky Tvuj prvni UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 20:42

@Linda RICCIONE tak nějak, ale většinou mám dobrou náladu, akorát je toho na mě i celkově moc… Ne ne, druhý, první jsem měla přesně přd dvěma týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí