Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
28.10.13 10:53

@Sisi137 jj, přesně tak… Poprvé jsem na tomhle screeningu byla také a to v Libereckém Gennetu, má smlouvu s pojišťovnou, tak jsem ho neplatila a ted tam pojedu znovu… Jinak dr. mi říkala, že nad 35 let ho stejně hradí pojištovna a krev, že se ted odebírá už na 10tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
28.10.13 11:11

@iwush Ahojky, víš… Já to mám sama se sebou složitý a tohle mu ěnjak asi neodpustím… a když pak ještě mužovi řekl, že si ho pořídil jen aby neplatil volskou daň za komunistů,… Já ti nevím, ale tohle říct svýmu dítěti před tím, co snaše řekne, že si to posr..la… Naštval nás oba neskutečně… a nějak… třeba to přejde,,, Včera hlídal mužovo synka venku- stál na druhém konci zahrady a malej se na druhým konci motal ve starý maštaly, kde je všechno harampádí… Prostě mě včera tak nakrknul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.10.13 11:15

@HARPER jj na tu krev jdu v tom 10.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.10.13 11:28

@Sisi137 no počítám, že mi taky už v toho 8.11. dá žádanku do Gennetu… Jestli si to dobře pamatuju, říkala, že mi vezmou krev tady a do Gennetu jí pošlou, tak do Liberce pojedu asi jen na UTZ a to celkové vyhodnocení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
28.10.13 14:33

Ahojík děvčátka, trochu odbočím, třeba mi poradíte :( Zítra musím se synkem (5let) k dr, vysely se mu takové divné pupínky v obličeji, slévá se to v mapy. Už to vidím i na trupu, nohách.. Nesvědí, ani horečka, nic. Na jaře měl spálovou angínu, toto to není. Nemáte s něčím podobným zkušenosti, hlavně teda holky maminy? Ptám se proto, že nevím, některá z nemocí pro mě můžou být v těhu nebezpečné :(
Motka, já právě žiju ve společné domácnosti s chlapovou rodinou.. a musela jsem se naučit dělat ústupky a kompromisy, až po letech je to teď řekla bych ok. Ale úplně tě chápu, to si nemysli. Sama uvidíš jak pak všichni otočí až se prcek narodí a třeba jim to dojde, ale třeba taky ne, no.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
28.10.13 14:44

Motka tak my to budeme mít asi podobné jelikož máme dvě děti a nikdo z naší rodiny nečeká třetí tak si myslím že budou taky negativní ohlasy zatím to teda držíme v tajnosti. Osobně, ani to nikomu říkat nechci ale jednou budu muset z pravdou ven a tak taky se bojím reakce. Výhoda je že bydlíme samy a všichni nám můžou políbit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
28.10.13 14:46

Jinak holky po tom zázvorovém čaji je mi fakt lépe :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
28.10.13 15:03

..tak pořád na netu studuju ty vyrážky, nejvíc mi do toho zapadá pátá nemoc - nejdůležitější je izolace dítěte od těhotných žen… tak, to mi teda už vůbec nepřidalo :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
28.10.13 16:05

@iwush nestraš holka… zajdi hned ráno k lékaři a uvidíš co Ti řekne. Třeba to je jen nějaká vyrážka.)) Držím palečky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
28.10.13 16:21

@iwush tak to neporadim, jsme jeste nic takoveho nemeli, ale uvidis zitra treba to bude jen vyrazka. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
28.10.13 20:24

@iwush vyrazka netusim, ale holka kdyz mela patou nemoc, tak mela hodne vysoke horecky, ktery trvaly 3 dny. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
28.10.13 20:43

@Petík30 No, tak my bydlíme taky sami, ale jelikož sem tchán čSTO JEZDí, tak jsme to museli oznámit, aby nechtěl abych tahala dřevo a tak… No reakce?? Prostě hrůza.. všichni měli radost, jen on tohle :mrgreen: Je to přece naše věc ne? já od nich nechci příspěvky ani hlídání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
28.10.13 20:52

@iwush No, tak to já už jednou zažila spolenpu domácnost a stálo za starou belu. Já jim to fakt neodpustím-nejenže když sem tchýně přijede tak neustále kritizuje co tu máme za výzdobu v interiéru a kritizuje i moje obrazy na zdi… Kritizuje úklid, přitom u nich doma je skladiště harampádí, kam mě muž nesmí ani pozvat. Tchán si sem jezdí koukat na formuli protože na TO DOMA NEMÁ KLID…a teď se zachová takhle a pak mužovi řekne, že ho měl jen proto, aby neplatil volskou daň za komoušů. Naše děti budou vědět, kdo je děda a babi, ale tím to končí. Já nechci svým dětem nic odpírat, ale nevím proč by se jednou měli chlubit vnoučetem, u kterýho byla první reakce, že jsme to pos..li… těhotenství není jako koupě auta-u toho možná poděláš to, že koupíš špatný, ale tohle je dar a oni to tak nechápou. Nidy pro muže nic neudělali-je to pro ně jen nezodpovědný chlap a jeho bráška je úžsnej a chytrej a cpou mu prachy nqa všecvhno… prostě se neumí chovat jako rodiče, oejmout neuměli nikdy.. tak jsem se na ně naštvala.. a to až přijede tchýně a bude se ptát, to zas bude rej.. Mě třeba bylo minulý pátek zle-pár dní po vynechání Ms a já to ve škole vzdala a jela jsem dom, že si odpočinu a oni neohlášeně přijeli ěnco dělat na zahradě a to to věděli x dní dopředu, že přijedou. a když to muž tchánovi říkal, že mi neylo dobře, tak že by se mohli umět ozvat, tak tchán prohlásil, že se snad zas tolik nestaloi, že sjem si přece mohla jít lehnout a oni by klidně koukali na televiziv našem obýváku sami :mrgreen: :mrgreen: páč pršelo a nemohli na zahradě dělat nic… No švihlo by mě- přístup jak ke zvířeti-ještě horší- a to nemluvě, že obývák nám sousedí s ložnicí a nemáme v něm dveře-takže bych slyšela jak si čučej na bednu. A neopomenu, že tchýně minule strčila vložku do ruličky od toaleťáku a vyhrabal ji pes a vynesl na zahradu, kde chodí kolem sousedi… No je mi z nich zle taže moje tolerance je ta tam.. už nebudu ta hodná a přizpůsobivá snacha.. je mi líto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
28.10.13 20:52

Pardon za to rozepsání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
28.10.13 21:44

Motka, vpoho-muselo to ven ;) koukám že si teda užíváš :roll:
Achjo děsím se zítřka, ale konečně budu vědět, na čem jsme.. písnu, papa a dík za podporu, dobrou noc všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí