Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3995
4.11.13 20:15

@Motka: nu tak to je jasny, manzel ti tvou vahu dorovnava, takze jste zcela v norme:-))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 20:17

@bezinka: jojo koukat muzeme, ale nesahat:-D ja taky vzdycky rikam, koukej si jak chces, klidne ti prinesu kybl na slintani.. ale nesahat:-D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523

@Janule34 jen neke… na mě nemáš:)) :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 20:20

Jinak ja mam taky uzasnyho chlapa. nevymenila bych za nic na svete. ted u me chudak sedel, koukal na me, pak me drzel a ptal se, jak mi muze pomoct, kdyz mi bylo zle..pak jsem si sla ulevit :poblion:
byl takovej roztomilej, jak se ptal..tak jsem mu rikala, at si veme na 3 mesice muj zaludek :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.11.13 20:24

@chico14 jééé to je krásný… to ten muj je ted, když čekáme ještě víc hodnej než normálně.. je to super :potlesk: mi jeli pryč autem a mě bylo šíleně v autě blbě( jinak mi v autě blbě není) a on chudák že mi chce nějak pomoci, ale že neví jak.. Stašně mu to bylo líto.
Holky musíme si to užívat… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
4.11.13 20:27

@Bezinkaa ok, myslíš.? tak šup míry a váha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 20:28

@bezinka: napodobne…presne jak rikas..ze zacatku jsem si myslela, ze to bude brat jako chlap - klasika.. vis co.. a ze treba roztaje, az uvidi prcka na utz, az to ptro nej prestane byt imaginarni vec… ale prave, ze ne.. je taky takovej hodnejsi…uz asi pochopil, ze ac je to mrnavy par milimetru…tak je to nase prnde. a ze to ta zenska az tak lehky nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
4.11.13 20:31

@chico14 tak můj manžel zae nosí furt nějaké dobroty. Tak už jsem mu řekla, že vím, že mě má rád ale nechci mít 120 kg. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
4.11.13 20:33

Můj chlap byl se mnou celou dobu před porodem i na sále a když sem seděla na míči a měla kontrakce, tak mi taky chtěl nějak pomoct, ale to nijak nemohl a jediný co jsem mu řekla: nesahej na mě :pankac: jinak na sále jsem mu nic neřekla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 20:37

@mamina85: no k porodu jsem jeste nedosli:-D ale myslim, ze nakonec tam bude chtit jit taky… ale nutit ho nebudu. necham to na nem, jestli se na to bude citit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
4.11.13 21:02

@chico14 Vždycky nějaký kráměk objevím, okouknu co tam maj a pak jdu většinou na jistotu :) Já dřív taky nakupovala pořád až jsem měla strašně moc věcí a už jsem je i darovala, prodala páč je nebylo kam dávat :mrgreen: A nsnáším zkoušení, všechno beru od oka :mrgreen: Nenávidím svlíkání a jelikož i teď vyběhl pupík, tak mi vadí zrcadla :mrgreen: Rybičky??? My máme kočku, psa a králíka-taky drahá investice a bude nás čekat příprava svatby- to si užiju-spoustu věcí si budu dělat sama :dance: takže nákupy na výrobu, to bude mojeeee :mrgreen: Máš nhodně ryiček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
4.11.13 21:05

@Bezinkaa Zatím, ale prstýnek je faaakt už na cestě, jen aby ho vyzvedl a začal plánovat kdy a jak :mrgreen: Já měla před otěhotněním 54, ale to už mě každý upozorňoval, že to je už moc…Ani mě se to nelíbilo.. Teď akorát jak kolísj hormony, tak mám pocit, že jsem tlustá :mrgreen: můj my teďka trošku ztloustl-ale vysvětlila jsem mu, že břicho musím mít jen jeden z nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
4.11.13 21:06

@chico14 Já si an něj taky nemůžu stěžovat-jen jsem se rozjedla, tak se na mě žulí, když si přidávám, rozmazluje si mě… A holky… Já mám chlapa, do kterýho se zamilovávám snad každý měsíc znovu a znovu… Doufám, že to nikdy nepřestane :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.11.13 21:13

@Janule34 na mě fááákt nemáš! jsem prostě velká holka… žádná namyšlená modelka:)) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí