Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám pocit, že stav se dá skrýt i na profilu.. musíš si to nastavit v nastavení soukromí, ikonka je takovej ten zámeček s řádkama.. je to vedle planetky, kde se objevují upozornění..
Hned první řádek tam „prohlídka soukromí“ a dvakrát klikneš na „další“ a jsi tam… potom u stavu si to jenom schováš
@Kamkam píše:
Mám pocit, že stav se dá skrýt i na profilu.. musíš si to nastavit v nastavení soukromí, ikonka je takovej ten zámeček s řádkama.. je to vedle planetky, kde se objevují upozornění..
Tam jsem to právě hledala a nenašla. Ale já to nechci mít úplně skryto, nechci jen, aby se ta změna zobrazila na hlavní stránce.?.
Nastavíš tam, že chceš, abys to viděla jenom ty a potom by se to nemělo zobrazit, až to změníš.. ani v profilu si to nikdo nevyčte…
Ahá.. tak to pak nevím… leda to změnit někdy v noci, až nebude nikdo z přátel online a ten příspěvek rychle smazat… ale to taky nevím, jestli půjde
@Anonymní píše:
Když si změním stav na fb z vdaná na svobodná, tak se mi to zobrazí jako aktualita …
Malá technická, svobodná už asi těžko… rozvedená
Dá se to zmíněným nastavením soukromí a zobrazování. Ale když to nechceš troubit do světa, proč se na Facebook nevyprdnout rovnou?
@Icestar píše:
Malá technická, svobodná už asi těžko… rozvedenáDá se to zmíněným nastavením soukromí a zobrazování. Ale když to nechceš troubit do světa, proč se na Facebook nevyprdnout rovnou?
To je komplikovaný. Ale asi jsem dement. Já to prostě nemůžu najít. Ty znáš postup krok po kroku?
@Anonymní píše:
Zdravim, mám dotaz. Omlouvám se za anonym, ale z dotazu jasně plyne má životní situace a je tu pár lidí, kteří nechci aby zatim věděli, že to tak je
Když si změním stav na fb z vdaná na svobodná, tak se mi to zobrazí jako aktualita na timeline, že jo? Lze někde nastabit, aby se tyto změny takto nezobrazovaly? Chci to změnit, ale nechci, aby se to zobrazilo na hlavni stránce a všichni se ptali, co se stalo. Je mi jasný, že to bude na mým profilu, ale to u mě nikdo studovat nebude. Kdo se vyzná, poraďte Prosím. Dík
Najedeš na svůj timeline, na úvodní fotce klikneš na aktualizovat informace. Vlevo vybereš Rodina a vztahy, pod Rodinný stav vybereš „Jenom já“ a můžeš si měnit, co chceš a nikdo to neuvidí. Z profilu ti to zmizí.
@Cocka nasladko
ona právě psala, že na profilu to chce nechat
to asi nepůjde ![]()
@Cocka nasladko píše:
Najedeš na svůj timeline, na úvodní fotce klikneš na aktualizovat informace. Vlevo vybereš Rodina a vztahy, pod Rodinný stav vybereš „Jenom já“ a můžeš si měnit, co chceš a nikdo to neuvidí. Z profilu ti to zmizí.
Už jsem to tak udělala a prdim na to! DÍKY všem za rady.
Prosím o radu.
Organizuji tady sraz školy (i jiných tříd) a chtěla bych pozvat další lidi přes FB. Jenže je nemám v přátelích a dávat si je tam nechci všechny ![]()
Udělala jsem veřejnou Událost, lze nějak ty lidi pozvat? ![]()
Děkuji. ![]()
@Lenka512 píše:
Prosím o radu.
Organizuji tady sraz školy (i jiných tříd) a chtěla bych pozvat další lidi přes FB. Jenže je nemám v přátelích a dávat si je tam nechci všechny
Udělala jsem veřejnou Událost, lze nějak ty lidi pozvat?Děkuji.
Co vím, tak lze pozvat pouze své přátele. O ostatní by se museli postarat další pozvaní, pokud je mají v přátelých.
Daji se posilat zprávy i tem, co nejsou v pratelich. Tak jim poslat odkaz na udalost? Ale podle mne prvni co pak udelaji, je ze si te daji do pratel ![]()
@hani28 píše:
Daji se posilat zprávy i tem, co nejsou v pratelich. Tak jim poslat odkaz na udalost? Ale podle mne prvni co pak udelaji, je ze si te daji do pratel
Ne všem „ne přátelům“ lze poslat soukromá zpráva. Někdo to může mít uzamknuté.
Zdravim, mám dotaz. Omlouvám se za anonym, ale z dotazu jasně plyne má životní situace a je tu pár lidí, kteří nechci aby zatim věděli, že to tak je
Když si změním stav na fb z vdaná na svobodná, tak se mi to zobrazí jako aktualita na timeline, že jo? Lze někde nastabit, aby se tyto změny takto nezobrazovaly? Chci to změnit, ale nechci, aby se to zobrazilo na hlavni stránce a všichni se ptali, co se stalo. Je mi jasný, že to bude na mým profilu, ale to u mě nikdo studovat nebude. Kdo se vyzná, poraďte Prosím. Dík