Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Také nemám, ani nechci mít. Stačí mi, když vidím přítele, jak na něm pořád visí a rozčiluje mě to.
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:
@Tiger-lily samozřejmě, ze je to jedno a je to kazdyho vec. Jen kdyz vidim ty lidi jak stale cumi do telefonu, nevnimaji jen odepisujou pres messenger a ja nevim co, nez aby se navštívili, si radeji napisou na fb a tak. Nerikam ze. vsichni, ale i sem vyla svedkem toho jak si psali sousedi ores fb a to je delilo jedno patro. Nez aby na sebe zatukali dali si kavu a popovidali si osobne radsi sedi kazdej na zadku a cvaka tlacitka na mobilu.
no jo, to je prostě ta dnešní doba
asi nezbývá nic jiného než se s tím smířit ![]()
Já ho taky nemám. Zrušila jsem ho před skoro třemi lety a vůbec mi nechybí.
A jako marťan si rozhodně nepřipadam, ikdyž ho v mém okolí má skoro každý…žiju ![]()
Nemám a mít nebudu. Skoro 14letý syn ho má, tak když je něco jo důležitého (informace z jeho tanečního klubu spíš najdeme na FB než na webovkách klubu), tak za synova dohledu samozřejmě mrknu na jeho. Já ale FB k životu nepotřebuju. Stačí mi emimino ![]()
@lipovka jsem na tom stejne. Je mi bez nej lip. Snazim se obecne nikde nevystupovat pod svym jmenem a nebyt k nalezeni. FB jsem pod svym jmenem nemela, navic tam nebylo nic viditelne pro ne-pratele, ale stejne mi to neprislo moc bezpecne.
Měla jsem ho, ted už ne.Ale občas mě chybí. Nevim jak kdo žije a tak ![]()
Ahoj. FB nemám. Nikdy jsem ho neměla, je mi 27. A jsem tomu velmi ráda, že ho nemám. Jinak můj muž ho taky nemá ![]()
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:
Holky je tady jeste vubec nekdo kdo nema facebook? Je to silene, ve svem okoli neznam nikoho kdo by ho neměl ( kromě mych rodicu). Opravdu me zajima, jestli se najde jeste vubec nekdo, kdo ho nema a zije si svuj zivot!! Nechci tim tady rozvest debatu o tom jestli fb je zlo nebo neni, na to uz.je tady. spoustu temat, jen me vazne zajima, kolik z vas.ho nema a jak se vam bez nej zijeja jsem ho mela, ale nakonec jsem odolala a smazala ho. Jenze kdyz to clovek vidi, tak si připadá jako marťan. žiju si svůj život, si představ a mám FB
![]()
![]()
to je zase inteligentní příspěvek
do mobilu nečučím, protože se tam kouknu jednou denně asi tak na minutu, když je čas, mám tam přátele, kteří jsou ode mě daleko, takže takhle vidím, aspoň jejich tváře, rodiny, děti..když potřebuju někomu nutně něco napsat, vím, že si to ještě ten den přečte, radši píšu na klávesnici, než na mobilu..fakt nechápu, proč někdo pořád řeší druhý lidi..jsi lepší člověk, když nemáš FB???
![]()
![]()
Mela jsem ho, po zmenach pravidel jsem ho zrusila.. manzel ho taky nema.
@mmanolka fascinuje me, jak vzdy kdyz se nekdo zmini o fb, tak to hned ostatni berou jako nejakej utok. Me jen zajima, kolik z vas.ho nema. nic vic nic min. Nikoho nesoudim.
Já ho taky nemám a žije se mi bez něj úplně normálně… myslím, že o nic nepřicházím. S kým se chci zkontaktovat, mám mejl nebo telefon. K ničemu tu věc nepotřebuju a ani si ho nehodlám zakládat. Mám jednu kamarádku, co ho taky nemá. Většina lidí kolem ho má, ale nikdo na mě divně nekouká. ![]()
Já ani manžel nemáme a nechystáme se zakládat ho. Žijeme úplně normální šťastný život. Nepociťuji, že bych byla jiná. Máme spoustu přátel, se kterými se stýkáme osobně. Ale je fakt, že kolem ho má téměř každý ![]()