Kdo tady nemá facebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
2.3.17 13:54

Taky nemáme a v okolí jsme trochu za exoty :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
2.3.17 13:56

Ja taky nemam a jsem ve svem okoli jedina :D Nesnasim Facebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
2.3.17 14:03

Profil založený mám, ale jenom koukání na jesle a teď školku, později na školu. Mám tam pouze profilovou fotku, jinak nic, nepřispívám, nekomentuji, nešmíruji.
Jako všichni odpůrci FB mám ráda své soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
2.3.17 14:04

Já ho mám, ale fotky ani svůj soukromý život tam neventiluju. A taky to moc nechápu. Pro mě je to prostředek pro získávání informací ohledně mého studia na VS například.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
2.3.17 14:04

Mám ho, používám často, přijde mu to jako super věc. Mám tam jenom opravdové přátele ( 25 osob ), domlouvání se na různých akcích je potom jednodušší, stejně jako sdílení zajímavých fotek a pod.
Informace ze školky, fotky z akci jsou prima, bez něj by to určitě bylo komplikovanější.
Jaké si to kdo udělá, takové to má, nechápu ten všeobecný odpor proti němu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
2.3.17 14:16

Mela jsem ho nekolik let.Ale pred cca mesicem jsem ho zrusila.
Jen me nehorazne stve, ze je pouze deaktivovany.Rada bych ho smazala z povrchu zemskeho a nevim, jak na to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
2.3.17 14:17

@dalimil odpor proti FB :lol: né kde že. Ale aktivní uživatelé mi připadají jako lidé s nízkým sebevědomím, nebo s pokleslou inteligencí. Nechci zrovna tebe osobně urážet, určitě se najde i pár normálních jedinců :pankac: ALE, když to poslouchám u příbuzných, v práci :zed: :zed:
Puberťáci tam napíšou kde co, velmi mladí lidé si myslí, že se svojí selfie s našpulenou pusou a 100× sdílením to tu osvobodili, maminky na od početí po dobu x let, tam napíši o každém prdnutí svého dítěte to už nemluvím o těch nevhodných fotografiích, které tam vystavují a tak můžu pokračovat dále a dále.

Prostě nejsem typ, co by o sobě potřeboval mluvit, aby mě přátelé a známí, či neznámí lidé plácali imaginárně po rameni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148685
2.3.17 14:28
@dalimil píše:
Mám ho, používám často, přijde mu to jako super věc. Mám tam jenom opravdové přátele ( 25 osob ), domlouvání se na různých akcích je potom jednodušší, stejně jako sdílení zajímavých fotek a pod.
Informace ze školky, fotky z akci jsou prima, bez něj by to určitě bylo komplikovanější.
Jaké si to kdo udělá, takové to má, nechápu ten všeobecný odpor proti němu. :nevim:

Mám to tak nějak podobně. V přátelích mám jen lidi mě blízké. A mám hranici, nedávám na FB děti v blbých pozicích, situacích, nahé, a pod. Nefotím a nestrkám lidem pod nos svoje jídlo, pití, emoce, nemoce atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.3.17 14:29

Nemam a vetsina lidi se tomu divi :roll: to je jak kdybych ja nekomu rekla:,, ty woe ty mas face? ty ses divnej." :mrgreen: nic mi to nerika, prijde mi to jako trapnej, umelej svet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
2.3.17 14:31

@Zuzaja Já nebýt facebooku, tak nenaplánuju sraz ze ZŠ. Ale to je asi jediné. Školka i škola mají info na nástěnkách a do mailu, ve škole do deníčku. Takže nutné to fakt není ;) Naopak jsem ráda, že naše školka tím potrefená není a nevystavuje mi veřejně moje děti.
A já ho teda mám, jak píšu, ale jen jméno. Jinak je víceméně anonymní. Nemám tam bydliště, fotky, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.3.17 14:32

Já si tedy život bez FB nejsem schopná představit. Řešíme tam srazy, do toho spravuju stránky jedný neziskovky a nehledě na to, že spousta firem už funguje pževážně přes FB. Jako vždy je to o tom, co tam člověk chce nebo nechce dělat. Jsou lidi, kteří tam chodí pařit jen hry (já je mám zablokované), pak jsou tam lidi, co tam dají kdejakou fotku a přiblblý koment, pak jsou tam lidi, kteří si tam chodí pro informace. Nevidím důvod, proč je házet na jednu hromadu. Asi by se mi dost nelíbilo, kdyby mi někdo řekl, že jsem přihlouplá, když mám fejsbůk :roll: A to tam aktivní docela jsem, hlavně teda na mesengeru. Vždy, když řešíme různé předávání klíčů apod. Nestěžuju si, komunikace tam jde opravdu dobře a rychle. Když třeba plánujeme sraz, tak každý o někom ví, takže si to přes FB rozhodíme a každý pak sežene kontakty kolem sebe i na ty, co na FB nejsou. Prostě je to dobrý sluha, ale špatný pán. To ale není oFB, ale o lidech, že 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
2.3.17 14:35
@Bůča píše:
Nemam a vetsina lidi se tomu divi :roll: to je jak kdybych ja nekomu rekla:,, ty woe ty mas face? ty ses divnej." :mrgreen: nic mi to nerika, prijde mi to jako trapnej, umelej svet.

Jako emimino :mrgreen: Všechno je jen o míře užívání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.17 14:39

FB využívám hlavně abych byla v kontaktu s bývalými spolužáky a přáteli, které nemám šanci často potkat :) pak tam jdou koupit za dobrou cenu věci pro děti apod. Nikdo neříká, že když si ho někdo založí, musí tam být denně nebo tam dávat fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
2.3.17 14:40

Nemám, před 4 rokama sem ho deaktivovala a začala žít REAL :lol: :) a je mi líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
2.3.17 14:45

Bohužel to bez něj dnes nejde, jeho zrušením by se mi pravděpodobně vyhnulo několik akcí, které většinou domlouváme přes Facebook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák