Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky je tady jeste vubec nekdo kdo nema facebook? Je to silene, ve svem okoli neznam nikoho kdo by ho neměl ( kromě mych rodicu). Opravdu me zajima, jestli se najde jeste vubec nekdo, kdo ho nema a zije si svuj zivot!! Nechci tim tady rozvest debatu o tom jestli fb je zlo nebo neni, na to uz.je tady. spoustu temat, jen me vazne zajima, kolik z vas.ho nema a jak se vam bez nej zije
ja jsem ho mela, ale nakonec jsem odolala a smazala ho. Jenze kdyz to clovek vidi, tak si připadá jako marťan.
Ano já s mužem nemáme.
Můj otec ano.
Kdysi jsem založila účet, ale jen proto, abych se podívala na fotky kamarádek. Nakonec jsem se stejně moc neorientovala, občas nakouknu pod kamarádčiným heslem, když se domlouvá třídní sraz a jelikož jsem na tom stále stejně - neorientuju se, tak se zase hned odpojím.
Co znamená tahle věta: Opravdu me zajima, jestli se najde jeste vubec nekdo, kdo ho nema a zije si svuj zivot!!
Ten kdo ho má, si nežije svůj život? ![]()
Znám dost lidí, co ho nemají. Jejich životy se nijak neliší od těch, co ho mají a naopak.
Znám spoustu lidí, které FB nemají a nechtějí… Pravda je, že je to hrozný žrout času, který se dá využít jinak…
Ja a muj manzel ho nemame
Teda meli jsme, ale co jsme spolu zacali chodit navzajem jsme si je zaheslovali, abychom se na nej nedostali, protoze smazat profil nejde. A zijemeeeeeee
![]()
Já teda mám, ale znám spoustu lidí, co nemá. A někdy mi to přijde celkem škoda, protože na fb mám lidi, kteří žijí třeba daleko a moc se nevídáme, tak máme aspoň nějaký kontakt
. To je pro mě důvod, proč fb mám. Není to snad jedno, jestli ho někdo má nebo nee?
Já ho nemám, a ani nepředpokládám, že bych kdy měla, nechybí mi a „nechápu“ ho. Je mi 44, tak by se řeklo stará škola, ale internetu se jinak vůbec nebráním, miluju ho, ale psaní blogů a fb a podobné věci mě nechávají naprosto chladnou. Dcera ho zatím taky nemá, ale zase sleduje a miluje youtubery, tak se obávám, že ona do toho spadne, je jí 11.
@xantipi píše:
Znám spoustu lidí, které FB nemají a nechtějí… Pravda je, že je to hrozný žrout času, který se dá využít jinak…
Myslíš stejně jako emimino
jinak tedy FB taky nemám, stačí mi jeden žrout času… no nic, jdu dělat něco užitečného.
Měla jsem a zrušila ho. V okolí ho ale mají všichni. Nicméně ten první boom dle mého uz pominul a využívá se o dost méně
Já ho taky nemám a vůbec mi nechybí, jediné co jsem si nechala je Messenger což je fajn aplikace na komunikaci a Facebook mám zrusenej
![]()
Já nemám, kdysi jsem měla, z určitých důvodů zrušila a vůbec toho nelituji, nechybí mi… ![]()
@Tiger-lily samozřejmě, ze je to jedno a je to kazdyho vec. Jen kdyz vidim ty lidi jak stale cumi do telefonu, nevnimaji jen odepisujou pres messenger a ja nevim co, nez aby se navštívili, si radeji napisou na fb a tak. Nerikam ze. vsichni, ale i sem vyla svedkem toho jak si psali sousedi ores fb a to je delilo jedno patro. Nez aby na sebe zatukali dali si kavu a popovidali si osobne radsi sedi kazdej na zadku a cvaka tlacitka na mobilu.