Kdo tady nemá facebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
2.3.17 21:19

Mám, ale hlavně kvůli skupinkám, akcím, které se jinak blbě domlouvají. Nejsem jeden z těch bláznů, co tam dávají fotky, dávám jednu fotku ročně a to to přeháním :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
2.3.17 22:22

Diky za tipy, ze se to da resit nastavenim profilu.

Ja bych fotky nedavala, ani komentare, ani nic dalsiho. Slo by jen o koukani na instituce, spolky.

No uvidim, jeste to promyslim.

Docela me desi i propojeni aplikace v mobilu s ostatnimi daty ulozenymi v mobilu.

Nedavno se mi stala takova podivna vec, ze se informace propsaly nekam pres e-mail. Proste des.

Taky nechci byt dohledatelna na netu. Zaroven ale vim, ze instituce takto komunikuji, vzdyt jsou i pracovni pozice, ktere se staraji jen o facebook.

Je to proste dilema.

Taky tedy vim o lidech, co jsou na fb jen pod prezdivkou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101695
3.3.17 10:19
@Havran007 píše:
Bohužel to bez něj dnes nejde, jeho zrušením by se mi pravděpodobně vyhnulo několik akcí, které většinou domlouváme přes Facebook.

Jde a pokud by o tebe na dané akci stáli, tak ti někdo zavolá nebo pošle mail… v případě hodně technicky odříznutých i dopis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20356
3.3.17 10:25

Je to samozřejmě o názoru, ale dřív také nic takového nebylo a lidi se dokázali domluvit! Nejhorší je, jak to úplně hltají děti, je to škoda, že to dokáže tolik pohltit. Ale samozřejmě každého věc, mě bohatě stačí email, mobil a domluvím se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
3.3.17 10:38
@j.a.n.i1 píše:
Jde a pokud by o tebe na dané akci stáli, tak ti někdo zavolá nebo pošle mail… v případě hodně technicky odříznutých i dopis :mrgreen:

a nebo by se ptali na akci: kde je Havran? jo on nemá facebook, tak možná o tom neví :) když chce jít někdo ven, tak mi zavolá, ale pokud se domlouvá něco většího, tak na FB, kdo se nepřihlásí nejede:) V sobotu jdeme na jednu sportovní událost v deseti lidech, kdyby každý obvolál své známe, tak nás bude i padesát. Problém taky je, že mám široký okruh přátel. S každou skupinkou přátel sdílím jinou závislost.
Jedná vtipná story z doby před facebookem: Přítelkyně jednou domluvila nějakou akci s její kámoškou a jejím dlouholetým partnerem, když jsme přijeli na místo, zjistil jsme že se jedná o mého kamaráda z karet. Vůbec jsme nevěděli, že se naše partnerky znají. Ani nevím, jestli jsme se vůbec bavili o tom, že doma někoho máme:) Naše přátelství to posunulo zase trochu dál, kromě karet už jsme mohli společně podnikat rodinné výlety apod. Byl jsem mu pak za svědka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
3.3.17 10:41
@estejedna píše:
Neodpustím si komentář… „25 opravdových přátel“… tak to jsi buď klikař, nebo naiva :think: Ale nic ve zlém :) Já nejsem odpůrce FB, prostě to k dnešku patří. Je to ale další věc, která už tak dost splašený svět ještě víc zrychluje a to mi nahání hrůzu. Já profil mám, ale bez osobních informací, bez fotek, nic nesdílím, nic nekomentuji. V „přátelích“ mám 5 spolužaček, které mě prostě v přátelích mít musely, když už jsem si ho konečně založila (důvodem byl prodej věci v jedné FB skupině, od té doby už ho moc nevyužívám). Když ale kolikrát vidím, co všechno se o nich dozvím jen z toho, co sdílejí, komentují… No nic pro mě. Taky budu brzy nastupovat do nové práce a byla bych nerada, aby si můj budoucí šéf prohlížel mé fotografie v plavkách u moře :lol: Ale každého věc.

fotografie v plavkách u šéfu většinou bodují:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.3.17 10:55

Jo a lidi, vy co tady mluvite a bezpecnym internetu a zabezpeceni profilu :lol: nenechte se vysmat.nic takovyho neexistuje. doporucuju film Snowden. mozna vam trochu otevre oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
3.3.17 11:11
@j.a.n.i1 píše:
Jde a pokud by o tebe na dané akci stáli, tak ti někdo zavolá nebo pošle mail… v případě hodně technicky odříznutých i dopis :mrgreen:

Vyloženě hrozně supr odvolávat 20 - 30 lidí několikrát po sobě s upřesněním termínu, případně místa, případně jiných požadavků :D zvlášť když těch akcí je vícero.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
3.3.17 11:16
@Bůča píše:
Jo a lidi, vy co tady mluvite a bezpecnym internetu a zabezpeceni profilu :lol: nenechte se vysmat.nic takovyho neexistuje. doporucuju film Snowden. mozna vam trochu otevre oci.

Tak pokud narážíš na myšlenku Snowdena, tak to není o FB, ale o datech, které máš v počítači ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
3.3.17 11:20
@estejedna píše:
Neodpustím si komentář… „25 opravdových přátel“… tak to jsi buď klikař, nebo naiva :think:

To je docela normální hodnota, zvlášť pokud člověk cestuje 8o já nevím no, my jsme skupinka asi 15 lidí, co se vídá pravidelně a byť nejde o „nej nej nej“, tak k tomu nemáme daleko, protože jsme spolu dlouho, máme toho za sebou tunu a víme, že se na můžeme jeden na druhého spolehnout. A pokud mám k tomu přičíst „prostě přátelé“, tak jich je rozhodně ještě mnohem víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
3.3.17 11:27

Mimochodem, mě se líbí jak tu nadáváte na internetové přátelé (myslím tím ty, kteří vznikli jako internetové) a při tom to rozhodně nepřišlo s FB, takových přátelů měli zvlášť mladší ročníky dost už i mnohem dřív. Koneckonců i tady když se podíváte, tak se tu tvoří známosti, holky se nakonec snaží se nějak sejít a rozhodně to není tak, že „koho neznám v reálu, s tím se vůbec nebavím“ ;) Neobhajuju tím to, že se někdo zavře doma a od rána do večera visí na FB, jen jak tu někdo zmiňoval dřívější doby bez internetu, tak dřív rozhodně nevím o tom, že by bylo běžné znát tolik lidí a pravidelně se s nimi stýkat na zábavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.3.17 19:00
@Nimie píše:
Tak pokud narážíš na myšlenku Snowdena, tak to není o FB, ale o datech, které máš v počítači ;)

myslenku. to neni myslenka ale realita a face a vsechny soc. site s tim souvisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.17 19:02
@Tina94 píše:
Ahoj, nechci, nemám a nikdy mít nebudu :mavam:

mám to stejně :palec: Nepotřebuji dávat možnost nahlížet mi do soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
3.3.17 19:29
@Bůča píše:
myslenku. to neni myslenka ale realita a face a vsechny soc. site s tim souvisi.

Netvrdím, že je to fikce, špatně jsme se pochopily ;) že s tím souvisí je pravda, akorát jeho „poselství“, „myšlenka“, to je jedno jak to nazveš, prostě jeho pointa vůbec není v sociálních sítích, protože tam je to nebezpečí evidentní už dlouhou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.3.17 19:52
@Dojcanis píše:
Nemám, před 4 rokama sem ho deaktivovala a začala žít REAL :lol: :) a je mi líp

Nemáš ho deaktivovaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek