Kdo tady nemá facebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
3.3.17 19:59
@Havran007 píše:
fotografie v plavkách u šéfu většinou bodují:)

selfíčka s hubou našpulenou do kačera už méně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
3.3.17 20:11
@Litta píše:
Nemáš ho deaktivovaný…

Co? Jakto? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.2.20 00:43

Mel jsem facebook asi 10 let. Po te dobe jsem se rozhodl ho definitivne smazat a zkusit zit bez nej. Mam rodinu, zenu a barak. Ani jeden nejsme moc spolecensti. Mozna proto mi to nechybi. Je to cca 6 mesicu bez facebooku a zvladl jsem pocatecni abstak. Ma to pozitiva, lide ktere potkate a meli jste je na fb se o vas vice zajimaji, najednou nevi co se se mnou stalo co delam atd a ja nevim nic o nich. Pak hned jdete na kafe. Radeji mam osobni setkani nez vypisovani na fb. Pak vas ani nikdo nechce videt, protoze mu staci co pisete na zed. Jinak si myslim, ze je fb skvela vec na seznameni, na randeni a lustraci lidi. Bez fb bych nemel tolik milostnych znamosti. Je prece jednoduzsi napsat 10ti zenam, ze se vam libi a ze byste je radi svedly. Nevim jak vy, ale v realu bych to nedokazal, takze z 10ti mi treba 3 napsaly, ze maji zajem a jedna vysla na delsi znamost. Ale pokud mate rodinu a zenu kterou milujete tak fb je uz jen ztrata casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.2.20 01:24

Mám fb kvůli skupinám ohledně svých koníčků, nikdy by mě nenapadlo psát na zeď, co se u nás děje. Ani nikdo ze známých nevypisuje, co se u nich děje. Prostě fb používáme, nežijeme jím a když se několik dní nepřekontroluje, je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 02:05

Já nemám soukromý Facebook - a nikdy jsem ho neměla (což je velký tajemství, protože mě práce s ním živí). :lol: Naštěstí to nikdo v práci neví, automaticky předpokládali, že to každý v mém věku má, takže celkem štěstí, že jsem prošla VŘ.

• Citovat
  • Upravit
4928
6.2.20 02:23

Ten trend se překlopil už loni. Je to hlavně mladšími lidmi, které zrovna FB moc netáhne. Ostatně i proto si Zuckerberg - bohužel - koupil Instagram. :roll:

https://www.lupa.cz/…a-pasivnich/

https://tyinternety.cz/…m-ale-tahne/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.2.20 02:56
@Troom píše:
Mel jsem facebook asi 10 let. Po te dobe jsem se rozhodl ho definitivne smazat a zkusit zit bez nej. Mam rodinu, zenu a barak. Ani jeden nejsme moc spolecensti. Mozna proto mi to nechybi. Je to cca 6 mesicu bez facebooku a zvladl jsem pocatecni abstak. Ma to pozitiva, lide ktere potkate a meli jste je na fb se o vas vice zajimaji, najednou nevi co se se mnou stalo co delam atd a ja nevim nic o nich. Pak hned jdete na kafe. Radeji mam osobni setkani nez vypisovani na fb. Pak vas ani nikdo nechce videt, protoze mu staci co pisete na zed. Jinak si myslim, ze je fb skvela vec na seznameni, na randeni a lustraci lidi. Bez fb bych nemel tolik milostnych znamosti. Je prece jednoduzsi napsat 10ti zenam, ze se vam libi a ze byste je radi svedly. Nevim jak vy, ale v realu bych to nedokazal, takze z 10ti mi treba 3 napsaly, ze maji zajem a jedna vysla na delsi znamost. Ale pokud mate rodinu a zenu kterou milujete tak fb je uz jen ztrata casu.

Tohle je hezký a uskutečnitelný, pokud bydlíš ve stejném městě, jako kamarádi. Ale jsou i lodi, co mají kamarády různě po světě. S těmi se někde náhodou potkáš dost těžko, abys s nimi zašel na kafe a probral, co je nového.

• Citovat
  • Upravit
14376
6.2.20 03:48

@Troom já jsem si FB obnovila po 6 letech. Odstěhovala jsem se do zahraničí a je to moje jediné spojení s mým minulým životem. A z velké části ho mám i kvůli svým koníčkům. Jsi typicky příklad toho,, podle sebe soudím tebe". Já třeba přes FB nikdy žádný milostný ani jiný vztah nenavazovala. Sociální sítě využívá každý podle své potřeby, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
6.2.20 06:30

Já ho neměla a nechyběl mi, na podzim jsem si ho založila kvůli skupině lidí z kurzu, který jsem si dělala, s těmi jsme si psali, ale jinak ho nepoužívám vůbec, ani s ním vlastně neumím zacházet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 06:57

Taky nemám a jsem štastnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.2.20 07:48

@Aduš8 presne tak. Samozrejme, ze je to o lidech, nikdo nas nenuti si tam vylejvat srdicko, sdilet fotky domacich mazlicku a toho co jsem zrovna uvaril :D jenze spousta lidi to tak dela. Na komunikaci s prateli, kteri bydli v zahranici je to super vec. Mam kamarada z Anglie, ktery zije ve Finsku. Mam na nej cislo a poseme si na whatsapp. Vse jsem si obstaral jeste pred odstranenim uctu. Nerikam, ze si ho nezalozim, ale momentalne mi to tak vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
6.2.20 07:52
@Troom píše:
@Aduš8 presne tak. Samozrejme, ze je to o lidech, nikdo nas nenuti si tam vylejvat srdicko, sdilet fotky domacich mazlicku a toho co jsem zrovna uvaril :D jenze spousta lidi to tak dela. Na komunikaci s prateli, kteri bydli v zahranici je to super vec. Mam kamarada z Anglie, ktery zije ve Finsku. Mam na nej cislo a poseme si na whatsapp. Vse jsem si obstaral jeste pred odstranenim uctu. Nerikam, ze si ho nezalozim, ale momentalne mi to tak vyhovuje.

Já třeba FB nemám, ale nechápu potřebu řešit ostatní tam, že sdílí fotky, třeba i to, co uvařili atd. …

Vždyt je to jejich věc, proč to řešit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
6.2.20 09:36

Nemela, nemam, neplanuji. V zasade me nejak extra nezajima, co kazdy den/tyden/mesic dela mych 500 „pratel“ z minulosti. Jsem stastnejsi, kdyz se nahodou s nekym potkam a pokecame, nez abych udrzovala databazi :think: a s kym chci, tak si napisu nebo se potkam. Treba s byvalymi spoluzaky mi frekvence 1×10 let prijde optimalni :lol:

• Citovat
  • Upravit
1709
6.2.20 13:01

Nemám a mít nebudu😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.2.20 13:51

@free333 je jina doba rychla. Lide nechodi moc ven, vseho je moc a v dusledku je vetsina populace lina. Proto vznikl facebook, aby lide nemuseli vstavat z gauce a vedeli o vsem co se deje. Jenze tyhle veci se vzdy zvrtnou. Viz serial Black Mirror tam je krasne a barvite nastinena mozna budoucnost v radu 30ti let. Ja treba nemam fb pul roku. Instagram a Twitter jsem nemel nikdy a ani nevim jestli bych se v tom dokazal zorientovat. Treba takovi amateri a badoo jsou super stranky, ktery na seznameni funguji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák