Kdo tady nemá facebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
2.3.17 15:00

Tak po tom, co moji fotku ze Silvestra videli kdysi lidi z prace u kolegy, ke kteremu se dostala pres nekoho, koho vubec neznam…o nic neslo, ale to mi k duvere fb stacilo.mam profil(nejde zrusit),ale nemam tam o sobe vubec nic. na neco je to dobry, ale fotky bych tam vzivote nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.3.17 15:00
@Wjeruška píše:
FB nemám. A nepotřebuji ;)
A teď jsem ráda, že nejsem sama :D

Taky nemám, nepotřebuju a ani po něm netoužim, když kolikrát slyšim, co se kvůli fb stalo…ještě, že mám klid ;) Manžel taky nemá a taky žije :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2204
2.3.17 15:01
@Maty80 píše:
@dalimil odpor proti FB :lol: né kde že. Ale aktivní uživatelé mi připadají jako lidé s nízkým sebevědomím, nebo s pokleslou inteligencí. Nechci zrovna tebe osobně urážet, určitě se najde i pár normálních jedinců :pankac: ALE, když to poslouchám u příbuzných, v práci :zed: :zed:
Puberťáci tam napíšou kde co, velmi mladí lidé si myslí, že se svojí selfie s našpulenou pusou a 100× sdílením to tu osvobodili, maminky na od početí po dobu x let, tam napíši o každém prdnutí svého dítěte to už nemluvím o těch nevhodných fotografiích, které tam vystavují a tak můžu pokračovat dále a dále.Prostě nejsem typ, co by o sobě potřeboval mluvit, aby mě přátelé a známí, či neznámí lidé plácali imaginárně po rameni :D

tak já tam mám lidi 35+, takže žádné „duckface“ tam nemám, ale spíš tipy kam jedou na víkend, co čtou, dobré vinárny a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.3.17 15:01

Jo a to ji tam dala kamaradka…jen tak par fotek ze Silvestra…u me duvera nula k fb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
2.3.17 15:12
@dalimil píše:
Mám ho, používám často, přijde mu to jako super věc. Mám tam jenom opravdové přátele ( 25 osob ), domlouvání se na různých akcích je potom jednodušší, stejně jako sdílení zajímavých fotek a pod.
Informace ze školky, fotky z akci jsou prima, bez něj by to určitě bylo komplikovanější.
Jaké si to kdo udělá, takové to má, nechápu ten všeobecný odpor proti němu. :nevim:

Neodpustím si komentář… „25 opravdových přátel“… tak to jsi buď klikař, nebo naiva :think: Ale nic ve zlém :) Já nejsem odpůrce FB, prostě to k dnešku patří. Je to ale další věc, která už tak dost splašený svět ještě víc zrychluje a to mi nahání hrůzu. Já profil mám, ale bez osobních informací, bez fotek, nic nesdílím, nic nekomentuji. V „přátelích“ mám 5 spolužaček, které mě prostě v přátelích mít musely, když už jsem si ho konečně založila (důvodem byl prodej věci v jedné FB skupině, od té doby už ho moc nevyužívám). Když ale kolikrát vidím, co všechno se o nich dozvím jen z toho, co sdílejí, komentují… No nic pro mě. Taky budu brzy nastupovat do nové práce a byla bych nerada, aby si můj budoucí šéf prohlížel mé fotografie v plavkách u moře :lol: Ale každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
2.3.17 15:24
@estejedna píše:
Neodpustím si komentář… „25 opravdových přátel“… tak to jsi buď klikař, nebo naiva :think: Ale nic ve zlém :) Já nejsem odpůrce FB, prostě to k dnešku patří. Je to ale další věc, která už tak dost splašený svět ještě víc zrychluje a to mi nahání hrůzu. Já profil mám, ale bez osobních informací, bez fotek, nic nesdílím, nic nekomentuji. V „přátelích“ mám 5 spolužaček, které mě prostě v přátelích mít musely, když už jsem si ho konečně založila (důvodem byl prodej věci v jedné FB skupině, od té doby už ho moc nevyužívám). Když ale kolikrát vidím, co všechno se o nich dozvím jen z toho, co sdílejí, komentují… No nic pro mě. Taky budu brzy nastupovat do nové práce a byla bych nerada, aby si můj budoucí šéf prohlížel mé fotografie v plavkách u moře :lol: Ale každého věc.

25 lidí se kterými se vidíme i jinak než na FCB, tak jsem to myslel. Nepřidávám si nikoho, koho pravidelně nevídám, profil mám uzavřený. A skupiny „školka“ a „škola“ fungují dobře zásluhou učitelek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.3.17 15:46
@anna flipper píše:
Tak po tom, co moji fotku ze Silvestra videli kdysi lidi z prace u kolegy, ke kteremu se dostala pres nekoho, koho vubec neznam…o nic neslo, ale to mi k duvere fb stacilo.mam profil(nejde zrusit),ale nemam tam o sobe vubec nic. na neco je to dobry, ale fotky bych tam vzivote nedala.
@anna flipper píše:
Jo a to ji tam dala kamaradka…jen tak par fotek ze Silvestra…u me duvera nula k fb

A jak to souvisí s důvěrou k FB? To, že kamarádka neumí dát fotku tak, aby to neviděli všichni, přece není chyba FB 8o A když na FB nebudeš, tak tam nikdo tvojí fotku nedá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.3.17 16:09

Tak to jsem ráda, že existuje víc exotů jako já :lol:
Taky nemám a vůbec po tom netoužím, lidi kolem mě si už zvykli a neřeší to.Ve svém okolí znám jen dva lidi, co fb nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.3.17 16:16
@Aries6 píše:
Jako emimino :mrgreen: Všechno je jen o míře užívání ;)

jo :mrgreen: :palec: jako vsechny soc. site. mas pravdu. celej net :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.3.17 16:22
@estejedna píše:
Neodpustím si komentář… „25 opravdových přátel“… tak to jsi buď klikař, nebo naiva :think: Ale nic ve zlém :) Já nejsem odpůrce FB, prostě to k dnešku patří. Je to ale další věc, která už tak dost splašený svět ještě víc zrychluje a to mi nahání hrůzu. Já profil mám, ale bez osobních informací, bez fotek, nic nesdílím, nic nekomentuji. V „přátelích“ mám 5 spolužaček, které mě prostě v přátelích mít musely, když už jsem si ho konečně založila (důvodem byl prodej věci v jedné FB skupině, od té doby už ho moc nevyužívám). Když ale kolikrát vidím, co všechno se o nich dozvím jen z toho, co sdílejí, komentují… No nic pro mě. Taky budu brzy nastupovat do nové práce a byla bych nerada, aby si můj budoucí šéf prohlížel mé fotografie v plavkách u moře :lol: Ale každého věc.

souhlas naprosto.
jako ten kdo ho nema, ma x duvodu jak si to okecat, ze ho nema. kdo ho ma, zase to stejny. to je jak se vsim. diky emiminu jsem napr zjistila, ze nema cenu nekomu cpat muj nazor nebo mu vyvracet ten jeho. je to debata do konce zivota, kdyz to prezenu. diky bohu, ze mi to konecme doslo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
2.3.17 19:16

Základ je dobře si ten facebookový účet nastavit a v přátelích mít opravdu přátelé a né 650 lidí z čehož těch 600 ani pořádně neznáte. Profil se dá zamknout jen pro přátelé - tzn. nikdo jiný obsah účtu neuvidí,.. a žít reálný život není přeci o tom, jestli mám facebook nebo ne, spíš o tom, jak jsem vyzrálá osobnost a mám potřebu se tam dělit o to, co jsem snídala, obědvala, večeřela… A jak tu někdo psal, že nechce koukat na „duckface“, tak si tam takový kamarády, co mají potřebu se takto fotit, nedám, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.3.17 19:21

@Amys jasne mas pravdu, oprava…neverim, ze si vsichni upravi profil bezpecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
2.3.17 19:24
@anna flipper píše:
@Amys jasne mas pravdu, oprava…neverim, ze si vsichni upravi profil bezpecne…

Ale tím, že sama nebudeš mít FB nic nevyřešíš, stačí, když tě zase někde vyfotí a dají to tam sami.. a ta fotka tam bude a ty na ní a nic s tím nenaděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.3.17 19:25

@Amys v te dobe jsem na fb nebyla…ale to je jedno :) koukala jsem jako puk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.3.17 20:55
@Bůča píše:
jo :mrgreen: :palec: jako vsechny soc. site. mas pravdu.celej net:

Přesně tak, včetně her. Nemám nic proti tomu, když se u toho někdo odreaguje (ale jsem ráda, že jsem tomu ani já, ani manžel nepropadli), ale sedět u toho celé hodiny a ještě být hrubý na ostatní, když se nedaří… Jakmile člověka ten virtuální svět moc pohltí, je to prostě špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák