Kdo dělá autoškolu a nemá na to buňky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
2.12.11 19:20

Ještě dodám, že jsem měla 28 jízd + asi 10? kondiček.Bylo to kůli tomu, že jsem měla ty zkoušky dlouho po sobě.Než jsem měla zkoušku učitel se se mnou byl projet a říkal mi, že jestli takhle pojedu tak, to určitě dám no a když jsem šla na zkoušku = katastrofa. :zed: A nedávno jsem jela k babička a do vrat jsem se trefila na třetí pokus. :oops:

• Citovat
  • Upravit
1392
2.12.11 19:20
JustynaSvobodova píše:
alsem píše:
ja nevim, ale kdyz tohleto dokazez po 30ti hodinach, tak bych zbytecne za ty zkousky neplatila :think: Musela bys do toho asi jeste hodne investovat, aby si ty zkousky udelala :nevim:
máš pravdu,nezvládnu to,vyhodila jsem už skoro 10 000 zbytečně a myslím že dál si připlácet jízdy jsou akorát vyhozené peníze.

No jestli ten řidičák nutně nepotřebuješ tak se na to vykašly :mrgreen: A co říkala mamka když si to naprala do pole a pak do garážových vrat :lol: Nedoporučila ti vykašlat se na řízení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.11 19:21
Michaela23 píše:
Tak každému jde něco jiného,někdo je šikovný na tohle,jiný na něco jiného,někdo se naučí jezdit za jeden výcvik v AŠ, někdo potřebuje pár jízd navíc a někdo na to nemá buńky ani kdyby těch výcviků udělal 10 :nevim: manžel dělá instruktora v autoškole a pár takových lidí už tam měli,zaplatili třeba 2 celé výcviky a stejně to nakonec vzdali, ale nestává se to často, možná tak 1 za rok :nevim:

Asi jsem ten jeden případ za rok,prostě blbá blondýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
2.12.11 19:22
JustynaSvobodova píše:
Michaela23 píše:
Tak každému jde něco jiného,někdo je šikovný na tohle,jiný na něco jiného,někdo se naučí jezdit za jeden výcvik v AŠ, někdo potřebuje pár jízd navíc a někdo na to nemá buńky ani kdyby těch výcviků udělal 10 :nevim: manžel dělá instruktora v autoškole a pár takových lidí už tam měli,zaplatili třeba 2 celé výcviky a stejně to nakonec vzdali, ale nestává se to často, možná tak 1 za rok :nevim:

Nic si z toho nedělej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.12.11 19:24
JustynaSvobodova píše:
Michaela23 píše:

No jestli k tomu takhle přistupuješ, tak se nedivím. ;) Musíš myslet pozitvně.Já když jsem šla ze druhý zkoušky tak jsem brečela, že už do auta nesednu.A jezdím skoro každý den a po šílený praze a často po dálnici a zatím ťuk ťuk bez nehody.

• Citovat
  • Upravit
Danny841 píše:
JustynaSvobodova píše:
alsem píše:
ja nevim, ale kdyz tohleto dokazez po 30ti hodinach, tak bych zbytecne za ty zkousky neplatila :think: Musela bys do toho asi jeste hodne investovat, aby si ty zkousky udelala :nevim:
máš pravdu,nezvládnu to,vyhodila jsem už skoro 10 000 zbytečně a myslím že dál si připlácet jízdy jsou akorát vyhozené peníze.
No jestli ten řidičák nutně nepotřebuješ tak se na to vykašly :mrgreen: A co říkala mamka když si to naprala do pole a pak do garážových vrat :lol: Nedoporučila ti vykašlat se na řízení :mrgreen:

Ty vrata to tak neodnesly,máme nové,vjela jsem do toho kusu ještě od těch starých,jen je odřené auto,chybí malé oranžové boční světýlko a kryt na blatník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
JustynaSvobodova píše:
Danny841 píše:
JustynaSvobodova píše:
Je tu někdo kdo se snažil udělat autoškolu,ale neudělal,prostě na to neměl bunky?Nebo jsem jediná?Dnes jsem i jela poprvé na ostro(vjela jsem do pole kdy nás musel lanem vyproštovat jeden chlap-nevim co bysme dělali kdyby tam nebyl)a když jsem chtěla vject do garáže netrefila jsem se a hned to odnesly vrata i auto,to celý po půl hodině a v autoškole mám za sebou asi 30 hodin jízd:-(
Co to znamená na ostro? To už řidičák máš nebo ne? Pokud ti to nejde tak pro bezpečnost svou i druhých se na to vykašly znám spoustu lidí kterým to nejde a přesto nějak řidičák dostanou a pak je to o hubu :mrgreen:
Nemám řidičák,mamka chtěla abych to zkusila našim autem a takhle to dopadlo

Být tebou tak bych do auta nesedala ve tvým volnu, pokud ti to nikdo nejistí druhým pedálem, jak je to v autoškole. Vždyť to se ani nesmí jezdit bez řidičáku. Máš štěstí, že jsi vletěla do pole a ne někam do domu.

Jinak já řidičák mám, ale nejezdím, mám strach právě z ostatních co si jezdí po silnicích a neumí jezdit. Např. když mi někdo v zatáčce vjede do mýho pruhu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.12.11 19:26

Tak třeba jsi zase šikovná na něco jiného no ;) ne každý musí mít talent na řízení :hug:
zrovna teď tam má manžel jednu (a není to blondýna), už má za sebou půlku výcviku a pořád krouží po cvičišti :nevim: takže ta prý minimálně jeden výcvik navíc bude potřebovat určitě. Teď záleží jestli si ho zaplatí a nebo se na to vykašle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
JustynaSvobodova píše:
Michaela23 píše:

Hele, trochu jsi do toho šla hrr, ale já bych to hned neodpískala. Když si budeš říkat, jak je to děsný, tak to děsný bude. Chce to najít člověka, který s tebou bude jezdit a bude ti říkat, že třeba jedeš do zatáčky moc rychle, bude tě povzbuzovat, trochu ti hlídat provoz, bude ti říkat, kdy řadit, kdy vyšlápnout spojku, aby to to nechcíplo, zkrátka tě to naučí.
Zrovna před nedávnem proběhlo tiskem, že klasická autoškola nenaučí většinu lidí řídit, ale maximálně se udržet na silnici, ona je to pravda, ta autoškola by musela trvat mnohem dýl, aby tě to fakt spolehlivě naučili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30314

Je pravda, že při výjezdu z garáže jsem měla taky jednou problém. To bylo asi druhý den poté co jsem měla řidičák a začala jsem jezdit s jiným autem než v autoškole. Ale naštěstí to odnesla jen lišta na autě, jinak přežilo a vrata taky.
Jen bych dala jednu radu, na odhad pravé strany je dobré si najít nějaký bod, který povedete přibližně po čáře. Já tak jezdím doteď, sice už odhaduju vcelku dobře, ale občas zkouknu i tento bod hlavně na užších silnicích, když jede proti auto. Už jsem ho u tří aut našla na stěrači jak je tam vyšší místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697

ále prdlajs blbá..prostě nikdo nejsme dokonalý..a pokud máš pocit,že to prostě nejde, tak bych toho nechala..já jsem třeba první jízdu jela hned dvě hodiny v kuse i kus i po dálnici a bez problémů..kluk co jel se mnou, to byla katastrofa, ale po deseti hodinách, výrazný zlepšení, po patnácti jsem se s ním nebála jezdit :mrgreen: pokud bych se v autě bála sama sebe, tak bych za volant nesedla, protože bych se zbláznila ze strachu co provedu a ještě sledovat provoz, to bych nedala..a třeba bych to nechala uležet a za rok to zkusila znova..taky mi instruktor říkal, že lidi kteří byli totální antitalenti u něho v autoškole, byli lékaři a profesoři, takže rozhodně to že někomu nejde řízení není o inteligenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
2.12.11 19:32

vis co, mozna to zkus jako ja, ja mela posledni jizdu den pred zkouskami, a to mi instruktorka rekla, ze to 100% nedam.. rano jsem vstala, rozhodnuta, ze tam proste nejdu, pritel tlacil…tak jsem si rekla, ze kdyz to stejne nedam, nebudu se vzrušovat…sedla jsem do auta, jela jela a pak mi to zdechlo :lol: ale nezmatkovala jsem, pac jsem vedela ze mi to stejne neda :mrgreen: dojela jsem a bylo mi oznamelo, ze za 20 minut si mam dojit pro papiry :lol: jsem ho v tu chvili ani nepochopila co tim jako mysli, az mi zacala instruktorka gratulovat, tak mi to doslo :lol: Opravdu jsem prvni jizdu s ridicakem byla vice nervozni nez na zkouskach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
2.12.11 19:32

Justýno já se nemůžu zbavit dojmu, že ty sem lezeš a provokuješ. :think: Každý tvůj příspěvek je teda maso :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30314
2.12.11 19:33
Gladys píše:
JustynaSvobodova píše:
Michaela23 píše:
Hele, trochu jsi do toho šla hrr, ale já bych to hned neodpískala. Když si budeš říkat, jak je to děsný, tak to děsný bude. Chce to najít člověka, který s tebou bude jezdit a bude ti říkat, že třeba jedeš do zatáčky moc rychle, bude tě povzbuzovat, trochu ti hlídat provoz, bude ti říkat, kdy řadit, kdy vyšlápnout spojku, aby to to nechcíplo, zkrátka tě to naučí.
Zrovna před nedávnem proběhlo tiskem, že klasická autoškola nenaučí většinu lidí řídit, ale maximálně se udržet na silnici, ona je to pravda, ta autoškola by musela trvat mnohem dýl, aby tě to fakt spolehlivě naučili

Přesně tak, tohle je dobrý nápad. Já se přiznám, že mě naši pustili do auta už před autoškolou, ale trénovala jsem na místě, kde auta nejezdí a se starým autem, abych ho nerozbila. V tu dobu jsem se naučila se rozjíždět, brzdit, řadit atd. Tím pádem jsem v autoškole měla víc času na to naučení ježdění v provozu. A pak jsem dlouhou dobu jezdila s někým v autě, jen výjimečně sama. Pravidelně sama sem začala jezdit až ve svým autem asi po 6 letech od autoškoly.
Kdy bys měla dělat zkoušky? Jak ti to jde v autoškole? Ono i jiné auto je rozdíl, to rozhodí i zkušeného řidiče natož úplného začátečníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.12.11 19:35

http://www.youtube.com/watch?…

trochu na odlehčení. :mrgreen: :mrgreen:

Sumayko,laskecko ahoj! :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová