Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucineeccka píše:
http://www.youtube.com/watch?…trochu na odlehčení.
Sumayko,laskecko ahoj!![]()
Ahoj Luci, ráda tě zase vidím
video už znám, je super ![]()
Laskecka píše:
Justýno já se nemůžu zbavit dojmu, že ty sem lezeš a provokuješ.Každý tvůj příspěvek je teda maso
Taky tak, zařekla jsem se, že už na její diskuze nebudu reagovat ale svrbí mě prsty.. Ne! nebudu nic psát
![]()
Kallkapa píše:Laskecka píše:Taky tak, zařekla jsem se, že už na její diskuze nebudu reagovat ale svrbí mě prsty.. Ne! nebudu nic psát
Justýno já se nemůžu zbavit dojmu, že ty sem lezeš a provokuješ.Každý tvůj příspěvek je teda maso
![]()
Můžu se zeptat na důvod
jsem baba zvědavá, ale já jsem to nějak nepochopila
![]()
werunkaw123 píše:Kallkapa píše:Můžu se zeptat na důvodLaskecka píše:Taky tak, zařekla jsem se, že už na její diskuze nebudu reagovat ale svrbí mě prsty.. Ne! nebudu nic psát
![]()
jsem baba zvědavá, ale já jsem to nějak nepochopila
![]()
Můžeš si přečíšt diskuze, které založila. Bohužel věřím, že diskuze vymyšlené nejsou, o to je to horší. Nikomu nic nevnucuji, jen je to můj názor.
Justýno, co jsi teda dělala, že jsi skončila v tom poli? Promiň, jsem fakt zvědavá ![]()
Gladys píše:
Justýno, co jsi teda dělala, že jsi skončila v tom poli? Promiň, jsem fakt zvědavá
chtěla jsem zetočit,ale stálo tam auto a nešla mi brzda(protože jsem tim autem jela poprvý)tak jsem vjela do pole no
Kallkapa píše:Laskecka píše:Taky tak, zařekla jsem se, že už na její diskuze nebudu reagovat ale svrbí mě prsty.. Ne! nebudu nic psát
![]()
a tu poslední diskuzi smazala autorka, nebo admini?
nevíš?
JustynaSvobodova píše:Gladys píše:chtěla jsem zetočit,ale stálo tam auto a nešla mi brzda(protože jsem tim autem jela poprvý)tak jsem vjela do pole no
Justýno, co jsi teda dělala, že jsi skončila v tom poli? Promiň, jsem fakt zvědavá
Tak hlavně že jsi to nenarvala do něj, to by byl pořádnej průšvih, kdyby tě policajti usvědčili z jízdy bez papírů, tak by ses v autoškole už fakt nemusela namáhat ![]()
A to auto je normálně v provozu? Kdo s ním jezdí? Protože z prohlášení, že nešla brzda, to mě celkem mrazí. Nedostala jsi spíš smyka, že jsi prudce zatočila? Teď už je venku mokro, stačí trocha štěrku nebo bahýnka a klouže to pěkně.
Já dnes trénovala po 17 letech od řidičáku u nás mezi domečky. Rychlost 20 a připadalo mi, že to je rychle. Na každé křižovatce mi to chcíplo. Snad se to zlepší.
Nainuva píše:Kallkapa píše:a tu poslední diskuzi smazala autorka, nebo admini?Laskecka píše:Taky tak, zařekla jsem se, že už na její diskuze nebudu reagovat ale svrbí mě prsty.. Ne! nebudu nic psát
![]()
![]()
nevíš?
Nevím, která byla poslední, ale u všech by se mohla justyna bát, že to bude mít nějaký dopad, tak to mohla smazat i ona
(od týrání zvířat, přes zanedbání péče až po.. neříkám, že to tak je, ale podle popisu to tak na mě působilo..)
Gladys píše:JustynaSvobodova píše:Tak hlavně že jsi to nenarvala do něj, to by byl pořádnej průšvih, kdyby tě policajti usvědčili z jízdy bez papírů, tak by ses v autoškole už fakt nemusela namáhatGladys píše:chtěla jsem zetočit,ale stálo tam auto a nešla mi brzda(protože jsem tim autem jela poprvý)tak jsem vjela do pole no
A to auto je normálně v provozu? Kdo s ním jezdí? Protože z prohlášení, že nešla brzda, to mě celkem mrazí. Nedostala jsi spíš smyka, že jsi prudce zatočila? Teď už je venku mokro, stačí trocha štěrku nebo bahýnka a klouže to pěkně.
ne,nedupla jsem na brzdu pořádně a jela dál takže jsem zkončila v poli a ten řidič do kterýho jsem to málem narvala mě ještě pomáhal lanem vyprostit auto,měla jsem opravdu štěstí.Jo to auto je naše, normálně jezdí,je v provozu,akorát ted trochu poškrábaný a chybí blatník,už do auta na ostro jen tak nevlezu
Tak jako to je zase diskuze…No nic, já když dělala autoškolu před léty tak jsem chodila domů s pláčem
řidičák jsem udělala, jídzy na poprvé, testy napodruhé…V prvním měsíci jsem nacouvala do značky, ale tím počet mých prohřešků vůči provozu končí ![]()
Asi bych netlačila na pilu, auto bych řídila jen pod dohledem instruktora který má pedály pod nohama
Když autoškolu neuděláš, zkus to za pár let.
JustynaSvobodova píše:Gladys píše:ne,nedupla jsem na brzdu pořádně a jela dál takže jsem zkončila v poli a ten řidič do kterýho jsem to málem narvala mě ještě pomáhal lanem vyprostit auto,měla jsem opravdu štěstí.Jo to auto je naše, normálně jezdí,je v provozu,akorát ted trochu poškrábaný a chybí blatník,už do auta na ostro jen tak nevlezuJustynaSvobodova píše:Tak hlavně že jsi to nenarvala do něj, to by byl pořádnej průšvih, kdyby tě policajti usvědčili z jízdy bez papírů, tak by ses v autoškole už fakt nemusela namáhatGladys píše:chtěla jsem zetočit,ale stálo tam auto a nešla mi brzda(protože jsem tim autem jela poprvý)tak jsem vjela do pole no
No já bych " na ostro" bez řidičáku nevlezla ani náhodou!!!! Jedině někam na polní cestu nebo na parkoviště!-to jsem byla i já, učila jsem se rozjezdy.
Tak jezdím ráda a dost…
ale právě proto,že se na silnici dá potkat někdo takový,mám strach…
nemá řidičák a „zkouší to“ a pak málem narazí do někoho jiného
Bud ráda,že se nikomu neic nestalo a jezdi jen v autoškole,dokud si nebudeš jistá kde je plyn a kde je spojka