Kdo dělá autoškolu a nemá na to buňky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
2.12.11 19:36
lucineeccka píše:
http://www.youtube.com/watch?…

trochu na odlehčení. :mrgreen: :mrgreen:

Sumayko,laskecko ahoj! :kytka:

Ahoj Luci, ráda tě zase vidím :) video už znám, je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.12.11 19:37
Laskecka píše:
Justýno já se nemůžu zbavit dojmu, že ty sem lezeš a provokuješ. :think: Každý tvůj příspěvek je teda maso :zed:

Taky tak, zařekla jsem se, že už na její diskuze nebudu reagovat ale svrbí mě prsty.. Ne! nebudu nic psát :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.12.11 19:44
Kallkapa píše:
Laskecka píše:
Justýno já se nemůžu zbavit dojmu, že ty sem lezeš a provokuješ. :think: Každý tvůj příspěvek je teda maso :zed:
Taky tak, zařekla jsem se, že už na její diskuze nebudu reagovat ale svrbí mě prsty.. Ne! nebudu nic psát :lol: :lol:

Můžu se zeptat na důvod :mrgreen: jsem baba zvědavá, ale já jsem to nějak nepochopila :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.12.11 19:52
werunkaw123 píše:
Kallkapa píše:
Laskecka píše:
Taky tak, zařekla jsem se, že už na její diskuze nebudu reagovat ale svrbí mě prsty.. Ne! nebudu nic psát :lol: :lol:
Můžu se zeptat na důvod :mrgreen: jsem baba zvědavá, ale já jsem to nějak nepochopila :nevim: :mrgreen:

Můžeš si přečíšt diskuze, které založila. Bohužel věřím, že diskuze vymyšlené nejsou, o to je to horší. Nikomu nic nevnucuji, jen je to můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.12.11 19:59

Justýno, co jsi teda dělala, že jsi skončila v tom poli? Promiň, jsem fakt zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.11 20:07
Gladys píše:
Justýno, co jsi teda dělala, že jsi skončila v tom poli? Promiň, jsem fakt zvědavá :oops:

chtěla jsem zetočit,ale stálo tam auto a nešla mi brzda(protože jsem tim autem jela poprvý)tak jsem vjela do pole no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.12.11 20:09
Kallkapa píše:
Laskecka píše:

a tu poslední diskuzi smazala autorka, nebo admini? :think: :mrgreen: nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.12.11 20:11
JustynaSvobodova píše:
Gladys píše:
Justýno, co jsi teda dělala, že jsi skončila v tom poli? Promiň, jsem fakt zvědavá :oops:
chtěla jsem zetočit,ale stálo tam auto a nešla mi brzda(protože jsem tim autem jela poprvý)tak jsem vjela do pole no

Tak hlavně že jsi to nenarvala do něj, to by byl pořádnej průšvih, kdyby tě policajti usvědčili z jízdy bez papírů, tak by ses v autoškole už fakt nemusela namáhat :?
A to auto je normálně v provozu? Kdo s ním jezdí? Protože z prohlášení, že nešla brzda, to mě celkem mrazí. Nedostala jsi spíš smyka, že jsi prudce zatočila? Teď už je venku mokro, stačí trocha štěrku nebo bahýnka a klouže to pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
2.12.11 20:13

Já dnes trénovala po 17 letech od řidičáku u nás mezi domečky. Rychlost 20 a připadalo mi, že to je rychle. Na každé křižovatce mi to chcíplo. Snad se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.12.11 20:16
Nainuva píše:
Kallkapa píše:
Laskecka píše:
a tu poslední diskuzi smazala autorka, nebo admini? :think: :mrgreen: nevíš?

Nevím, která byla poslední, ale u všech by se mohla justyna bát, že to bude mít nějaký dopad, tak to mohla smazat i ona :lol: (od týrání zvířat, přes zanedbání péče až po.. neříkám, že to tak je, ale podle popisu to tak na mě působilo..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.11 20:18
Gladys píše:
JustynaSvobodova píše:
Gladys píše:
chtěla jsem zetočit,ale stálo tam auto a nešla mi brzda(protože jsem tim autem jela poprvý)tak jsem vjela do pole no
Tak hlavně že jsi to nenarvala do něj, to by byl pořádnej průšvih, kdyby tě policajti usvědčili z jízdy bez papírů, tak by ses v autoškole už fakt nemusela namáhat :?
A to auto je normálně v provozu? Kdo s ním jezdí? Protože z prohlášení, že nešla brzda, to mě celkem mrazí. Nedostala jsi spíš smyka, že jsi prudce zatočila? Teď už je venku mokro, stačí trocha štěrku nebo bahýnka a klouže to pěkně.

ne,nedupla jsem na brzdu pořádně a jela dál takže jsem zkončila v poli a ten řidič do kterýho jsem to málem narvala mě ještě pomáhal lanem vyprostit auto,měla jsem opravdu štěstí.Jo to auto je naše, normálně jezdí,je v provozu,akorát ted trochu poškrábaný a chybí blatník,už do auta na ostro jen tak nevlezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
2.12.11 20:48

Tak jako to je zase diskuze…No nic, já když dělala autoškolu před léty tak jsem chodila domů s pláčem :mrgreen: řidičák jsem udělala, jídzy na poprvé, testy napodruhé…V prvním měsíci jsem nacouvala do značky, ale tím počet mých prohřešků vůči provozu končí :lol:

Asi bych netlačila na pilu, auto bych řídila jen pod dohledem instruktora který má pedály pod nohama :mrgreen: Když autoškolu neuděláš, zkus to za pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.12.11 20:52
JustynaSvobodova píše:
Gladys píše:
JustynaSvobodova píše:
Gladys píše:
A to auto je normálně v provozu? Kdo s ním jezdí? Protože z prohlášení, že nešla brzda, to mě celkem mrazí. Nedostala jsi spíš smyka, že jsi prudce zatočila? Teď už je venku mokro, stačí trocha štěrku nebo bahýnka a klouže to pěkně.
ne,nedupla jsem na brzdu pořádně a jela dál takže jsem zkončila v poli a ten řidič do kterýho jsem to málem narvala mě ještě pomáhal lanem vyprostit auto,měla jsem opravdu štěstí.Jo to auto je naše, normálně jezdí,je v provozu,akorát ted trochu poškrábaný a chybí blatník,už do auta na ostro jen tak nevlezu

No já bych " na ostro" bez řidičáku nevlezla ani náhodou!!!! Jedině někam na polní cestu nebo na parkoviště!-to jsem byla i já, učila jsem se rozjezdy.

• Citovat
  • Upravit
65393

Tak jezdím ráda a dost…
ale právě proto,že se na silnici dá potkat někdo takový,mám strach…
nemá řidičák a „zkouší to“ a pak málem narazí do někoho jiného
Bud ráda,že se nikomu neic nestalo a jezdi jen v autoškole,dokud si nebudeš jistá kde je plyn a kde je spojka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi

bejt tebou tak se nato vyprdnu,ať někoho nezabiješ :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová