Kdy byla ovulace podle grafu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.1.21 12:53
@Anonymní píše:
Ahoj, máte některá podobné grafy BT? Teplotu po ovulaci pouze 36.3? Myslím si, že ovulace byla, ale teplota mi přijde hrozně nízká, tak nevím, co si o tom mám myslet.. Případně, nevíte, jak to můžu ovlivnit?

Ahoj,

my se snažíme o druhé dítě už přes rok. Po roce jsem to začala řešit s Dr. Zjistila, podle folikulometrie, že nemám ovulaci a nízká sliznice… Bazální teplotu jsem měřila už dřív, před prvním dítětem, takže už mám celkem nastudováno :D ono nejde o to mít po ovulaci teploty 37, ale o to, aby bylo dodrženo pravidlo 3po6 tzn. Že 3 dny po sobě musíš naměřit vyšší teploty než v předešlých 6 dnech.
Já momentálně opět měřím teplotu, abych si ověřila, jestli funguji nebo ne.
Na sliznici piju kontryhel a na podporu ovulace pyridoxin a čistý inositol, který je obsažen v přípravcích a taky je několikanásobně takto dražší. :?

• Citovat
  • Upravit
62
16.1.21 13:03

Kdy byla ovulace

Ahoj,

chci se zeptat na váš názor, v grafech se vcelku orienruju, ale i tak… Řešila jsem s Dr., že nemám ovulaci, proto už 3 měsíc užívám inositol a pyridoxin. Když jsem dřív měřila bazalku, byla ovulace kolem 20dc.
Myslíte, že je možné, aby byla už 7dc? 8o jelikož jsem to nečekala tak brzy, v době menstruace jsem neměřila :roll: pak by mohla být ještě 12dc uvidím jak se to vyvine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.21 20:59
@Anonymní píše:
Ahoj,my se snažíme o druhé dítě už přes rok. Po roce jsem to začala řešit s Dr. Zjistila, podle folikulometrie, že nemám ovulaci a nízká sliznice… Bazální teplotu jsem měřila už dřív, před prvním dítětem, takže už mám celkem nastudováno :D ono nejde o to mít po ovulaci teploty 37, ale o to, aby bylo dodrženo pravidlo 3po6 tzn. Že 3 dny po sobě musíš naměřit vyšší teploty než v předešlých 6 dnech.
Na sliznici piju kontryhel a na podporu ovulace pyridoxin a čistý inositol, který je obsažen v přípravcích a taky je několikanásobně takto dražší. :?
To já vím, že musí být 3 dny vyšší než 6 dnů před tím, ale nevím, jestli je vůbec možné, aby teplota po ovulaci byla 36.3, nebo to byl jen hormonální vykyv, na folikulometrii jsem tenhle měsíc nechodila. Preju, ať se brzo zadaří :wink:
@Anonymní píše:
Ahoj,my se snažíme o druhé dítě už přes rok. Po roce jsem to začala řešit s Dr. Zjistila, podle folikulometrie, že nemám ovulaci a nízká sliznice… Bazální teplotu jsem měřila už dřív, před prvním dítětem, takže už mám celkem nastudováno :D ono nejde o to mít po ovulaci teploty 37, ale o to, aby bylo dodrženo pravidlo 3po6 tzn. Že 3 dny po sobě musíš naměřit vyšší teploty než v předešlých 6 dnech.
Na sliznici piju kontryhel a na podporu ovulace pyridoxin a čistý inositol, který je obsažen v přípravcích a taky je několikanásobně takto dražší. :?

Jojo, to vím, jen jsem chtěla vědět, jestli je možné, aby teplota po ovulaci byla 36.3, nebo to byl jen hormonální vykyv, na folikulometrii jsem nechodila tenhle mesic. Preju, ať se brzo zadaří :wink:

• Citovat
  • Upravit
62
17.1.21 00:07
@Anonymní píše:
Jojo, to vím, jen jsem chtěla vědět, jestli je možné, aby teplota po ovulaci byla 36.3, nebo to byl jen hormonální vykyv, na folikulometrii jsem nechodila tenhle mesic. Preju, ať se brzo zadaří :wink:

Jj, dekuju, už je to na palici :( Napadá mě už jedine, ze ten pokles mohl znamenat nidaci a nebo teda hormony :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.1.21 09:38

Ovulace z grafu spíše nebyla?

Ahojky holky byla podle vás ovulka 17.1. nebo vůbec? Já se obávám, že vůbec :,( ty teploty jsou hodně nízké co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.1.21 22:09
@Nicol 89 píše:
Ahojky holky byla podle vás ovulka 17.1. nebo vůbec? Já se obávám, že vůbec :,( ty teploty jsou hodně nízké co?

Ahoj,
bohužel podle pravidla 3 po 6 nebyla zatím, ale ještě se to může vyrysovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.2.22 19:34

Ahoj holky. Chci se zeptat, kdy byla podle Vás ovulace, podle grafu? Sedí výpočet FF? Predtim tam byl 20 DC, ale to se mu nezdá, i ovu test byl naposledy pozitivní 15DC. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí