Kdy je nejlepší doba na otěhotnění?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
29.1.13 23:33

@Andrea2424 já to měla podobně, nějakýho důvodu jsem si byla jistá, že hned tak to nepůjde, já jsem se taky podařila jako vymodlenej jedináček v mamčiných 36 letech, po 7 letech snažení. 2krát přišla do jionýho stavu vlastně dřív, než jsme se začali pořádně snažit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
29.1.13 23:34

@LucieŠH To je sice fakt, ale já třeba VŠ studovala proto, abych mohla ten obor dělat :think: což je v mnoha oborech problém, pokud tam má člověk hned po škole dlouhou pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.1.13 23:34

@Andrea2424 držím palce ať to dopadne co nejlépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2260
29.1.13 23:36

@paola white
Děkuji, snad se doma konečně nějak domluvíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
29.1.13 23:36

@slavuska1 Hele to tak bývá :-) Murphyo zákony fungují spolehlivě… u nás byl první po 8 měsících snažení a druhá omylem z jednoho nikoliv měsíce, ale opravdu jedné akce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2260
29.1.13 23:37

@j.a.n.i1
:D :D :D Taky dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
29.1.13 23:38

@Andrea2424 Jojo, ale my jsme tedy druhé chtěli :-) akorát jsem tedy nečekala, že to půjde tak hladce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2260
29.1.13 23:39

@LucieŠH
Jasně, je to kolikrát o tom, jak se člověk chce a taky je třeba se určitě uskromnit a stanovit si jiné priority…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2260
29.1.13 23:40

@j.a.n.i1
Možná nejlepší na to ani nemyslet a neplánovat a pak to třeba přijde rychleji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
29.1.13 23:44

@Andrea2424 To nevím, jestli funguje, ale funguje, když dostaneš nabídku práce, která se neodmítá, nebo něco podobného… taky mi přišla, byla jsem ve 2 měsíci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2260
29.1.13 23:51

@LucieŠH
Já si taky myslím, že si nežijeme špatně, rozhodně si myslím, že jako mladí si dost užíváme, jezdíme na výlety, zajdem si na pivko, oba máme auto, já sice starší, ale důležité je, že to jede:) Takže kdyby se člověk uskromnil, nechodil si tak často na bavíčko, pivečka a podobně, dá se to zvládnout. Bydlet také máme kde a já taky chodím na brigádku, kde když se snažím, tak se dá taky slušně vydělat…jde jen o ty pracovní zkušenosti a taky o to, zda pak opravdu nebude složité najít si práci :nevim:
Jenže kolikrát si říkám, že je spousta lidí, co nastoupila na VŠ později, nebo opakovali ročník a „vylezou“ ze školy v době a věku, kdy já třeba budu mít po mateřské a budu také hledat práci a s tím, že by babča hlídala:)
No bije se to ve mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2260
29.1.13 23:53

@j.a.n.i1
No to chápu, že musí mrzet a zároveň naštvat…říká se tomu přeci zákon schválnosti :) ale myslím, že člověk pak určitě nelituje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.1.13 00:01

@Andrea2424 Podle toho co píšeš je to z tvé strany asi jasné - nebrala bych HA a počkalo by se, co z toho bude. Takže teď bych to nechala na partnerovi. Dokud muž sám neřekne, že by chtěl, nemá cenu se trápit a přemýšlet, jestli by bylo lepší jít na chvíli do práce, nebo že vlastně ne… Promluvila bych si s ním o tom, že z tvého pohledu by to možné bylo, navíc když přihlédneš ke zdravotním hlediskům (ve tvém případě se mi zdají nezanedbatelná). Bude vědět, že už bys chtěla a pak nezbývá než počkat, až k tomu dojde také. Nutit ho do toho nemůžeš, bohužel. (Já mám výhledy asi tak (minimálně?) pětileté, taky mňamka :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2260
30.1.13 00:01

@LucieŠH
No mě naši měli na tehdejší dobu pozdě, mamči bylo 28, ale to bylo z důvodu, že se jim nějak nedařilo „zadělat“ :) a když jo, tak mamča potratila a pak jsem až ve 28 byla já. Proto když to všecko vidím, tak mám i strach, aby to šlo hladce a podařilo se to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.1.13 00:04

@Andrea2424 A mé sourozence měli rodiče v prváku a ve druháku na vejšce, takže také na dnešní dobu brzy. Proto se mě máma teď pořád ptá, na co pořád čekáme, že se to vždycky nějak udělá a oni nám případně finančně pomohou. Ale pro přítele by to asi bylo „nedůstojné“ nebo co. Což chápu a asi bychom hlavně něco měli „zažít“ a zajistit, než se do tak velkého kroku pustíme. Také uznávám, že s já bych s prckem školu nezvládla, takže buď se to „stane samo“ (HA neberu), nebo si počkám a snad se i dočkám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí