Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, včera sem byla na finančním podat daňové přiznání a zajmalo by mě kdy mi vratka na dani asi tak příjde. Děkuji moc za pomoc ![]()
@misicka 149 píše:
Ahoj holky, včera sem byla na finančním podat daňové přiznání a zajmalo by mě kdy mi vratka na dani asi tak příjde. Děkuji moc za pomoc
manželovi dříve jak v květnu nic nepřišlo ![]()
My podávali v únoru a prý pravděpodobně v dubnu. Ono je to tak, že do 31.3. má každý možnost beztrestně podané daňové přiznání opravit, dodat něco, co zapomněl - takže uzavírají 31.3. a pak na to mají 30 dní ![]()
Nám přišla jednou v květnu a jednou v červnu. Prý FÚ nejdřív čeká, až dojdou platby za daně od lidí a teprve pak vrací.
Pritelovi uz prisla vcera s vyplatou, tak taky cekam, jestli mi to poslou uz ted s vyplatou
@Katii S výplatou to chodí pouze když zúčtování dělá zaměstnavatel. Pokud si ho děláš sama, tak se čeká na finančák
Nám od zaměstnavatele jednou přišla už v únorové výplatě. Letos uvidíme. Opět přes zaměstnavatele. Doufáme, že dorazí dnes s výplatou.
@misicka 149 píše:
Ahoj holky, včera sem byla na finančním podat daňové přiznání a zajmalo by mě kdy mi vratka na dani asi tak příjde. Děkuji moc za pomoc
včera jsi podala, než se to vyřídí - tipuji konec dubna, květen ![]()
Holky děkuji moc, to sem potřebovala vědět, sice by to bylo lepší hned, ale musím si počkat ![]()
Manželovi už taky přišla v únorové výplatě. Minulý rok podával sám a přeplatek měl na účtu hned první dubnový týden. Tak brzy jsme ani nečekali ale milé překvapení
.
@misicka 149 mělo by přijít do 30 dní, ale záleží pod jaký FÚ spadáš, hodně nestíhají, tak posílají pozdě, ale nejpozději do 30.4. by měl dorazit…
@misicka 149 v novinách upozorňovali, že i kdyby si to lidi podali v únoru, dřív jak v dubnu finančák vyplácet nezačne. Neboj uteče to a dočkáš se ![]()
Chodim na FU po puli brezna a penize mi vzdy prisly do konce dubna…