Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hrbanla píše:
Ahoj holky,
Jsem v úplně na začátku randění s jedním mužem. Moc me přitahuje, líbí se mi..
Chtěla bych s nim mít plnohodnotný vztah, aby si me vážil a nebral me za nejakou levnou ženskou, o kterou se nemusí ani snažit.
A tak mam dotaz, po jaké době se vyspite poprvé ve vztahu? Hned? Měsíc? Tyden?
Až budeme oba chtít
@Helmut II.veliký píše:
Až několikáte rande, dřív ne. POznáš opravdový zájem a nebudeš za lehkou. Žena co mi dá na 1. či 2. rande je lehčí povahyTa je na sex a ne vztah.
@hrbanla píše:
Ahoj holky,
Jsem v úplně na začátku randění s jedním mužem. Moc me přitahuje, líbí se mi..
Chtěla bych s nim mít plnohodnotný vztah, aby si me vážil a nebral me za nejakou levnou ženskou, o kterou se nemusí ani snažit.
A tak mam dotaz, po jaké době se vyspite poprvé ve vztahu? Hned? Měsíc? Tyden?
Kdyz to vyplyne. Hlavne neplanovat a umele neoddalovat jen pro to, ze se to ma ![]()
Se svym muzem po tydnu. Prvni rande cely den, druhe rychle kafe cestou do prace a treti ![]()
@HornyHippo píše:
Být už ve vztahu a nemít ještě sex je chyba.
No je zvláštní mít vztah bez sexu
Já jsem NIKDY neměla sex na prvním rande, vlastně asi ani na druhým.
Vždycky jsem toho člověka už nějakou dobu znala, když k něčemu došlo.
@Betty MacDonald píše:
Já jsem NIKDY neměla sex na prvním rande, vlastně asi ani na druhým.
Vždycky jsem toho člověka už nějakou dobu znala, když k něčemu došlo.
Ja to mela s kazdym jinak ![]()
@Kockazvysocan píše:
Ja to mela s kazdym jinak
A já to chápu. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak moje známosti opravdu vznikaly pomalu.
@Betty MacDonald píše:čau Helmute
dáme Doors?? Já mám teď ve sluchátkách The End (jsem ještě v práci)
Mohli bysme dát The End, protože zase brzo zažiju tady The End ![]()
@Helmut II.veliký píše:
Mohli bysme dát The End, protože zase brzo zažiju tady The End
No jo
ale ty zas vstaneš jak Fénix z popela ![]()
@Betty MacDonald píše:
No jo![]()
ale ty zas vstaneš jak Fénix z popela
Mohli mít Jana Husa, takhle maj Jana Žižku ![]()
No začala bych tím, že ve 13ti letech máš ještě na kluky čas, takže v tvém případě ještě pět let počkat drahá ![]()
@Serpentini píše:
Já měla pravidlo tří týdnů. Do postele bych s každým nešla ani teď.
A je jedno, jestli se s ním za ty 3 týdny vidíš jednou nebo 10×? Nemělo by být spíš pravidlo, kolik schůzek, když už?
@hrbanla
Víš co je ideální? Netlačit se do někam, kam nechceš. To zkrátíš nebo natáhneš jen proto,, že ti to tu někdo poradí? To udělejte jak to oba cítíte, ne?
@bigl píše:
A je jedno, jestli se s ním za ty 3 týdny vidíš jednou nebo 10×? Nemělo by být spíš pravidlo, kolik schůzek, když už?
To už je tolik let, že už si ani nepamatuju jak často ty schůzky byly. Jen vím, že takhle ze začátku často a ještě jsme si jak blbí celé dny vypisovali a kolikrát jsme si volali do dvou do rána, měla jsem tehdy ještě kredit a ty částky za něj byly šílený ![]()
@Helmut II.veliký píše:
Až několikáte rande, dřív ne. POznáš opravdový zájem a nebudeš za lehkou. Žena co mi dá na 1. či 2. rande je lehčí povahyTa je na sex a ne vztah.
Ale ale, lehkost se nepozná podle brzkosti sexu, ale podle noblesy…
Svého chlapa jsem znala 48 hodin a mela jsem s ním sex. Překvapivě jsem jeho osudová žena už nějaký ten pátek.