Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Příčinou byla asi nízká sliznice,(taky jsem otěhotněla po první přizozené menstruaci po vysazení antikoncepce )doktorka si jistá není,doama mě nechala od začátku kvůli špinění a stresující práci,řekla mi že musím být naprosto v klidu a že i vstávání do práce je stres…to mi ani tak nevadí/nevadilo…ale v práci je to stresující,člověk tam není ani minutku v klidu…není to ani tak náplní práce,ale lidmi.
Obdivuju Tě,že fobii zvládáš…já jak se znám bych nezvládla na Tvém místě ani nákup jednou za dva měsíce.A jak to budeš dělat s hadýrkama pro mimiska?
Ve městě mám gyndařku,tak když půjdu na kontrolu
hodně věcí nakupuju a budu nakupovat přes net,tady jsou dětský obchody docela drahý a velký věci mi přivezou rovnou domu
kočárek si v obchodě oblídnu,ale koupím přes net …no a do ochoďáku chodím nakupovat dýl věčer to tam nikdo není..... teď do kontroly nebudu kupovat už nic a když bude všechno ok tak až půjdu od mudry tak juknu na dupačky
…mě se líbí pár věciček na www.kojeneckeobleceni.com mají nádherné polodupačky
…ceny jsou taky pěkné dokonce i v tesku je mají dráž…ale netuším jakou mají kvalitu…tam jsem chtěla něco nakoupit kdyby to dobře dopadlo…a koukala jsem se i na mimibazar…mají tam krásné věcičky…třeba jen jednou vyprané za příznivé ceny…teda pokud ti nevadí,že by to měl mimisek z druhé ruky…
Ahoj Gggalo,jen Ti chci říct,že jsem byla na kontrole.Vše je v naprostém pořádku a protože jsem nebyla na chirurgické revizi…nemám snažení zakázáno ani na ty tři měsíce.S Dr. jsme si dnes zanotovaly
a závěr čím dříve se pokusíme o dalšího mimiska,tím lépe
Doufám,že se Vám daří…po té zprávě mám tak krásnou náladičku ![]()
Jo tak to je supr zprávička
tak hodně štěstí při dalším snaženíčku
,Věřím,že ti mudra udělala doopravdy radost,uvidíš,že po druhý to bude ok ![]()
U nás se začíná dělat už konečně kuchyň dneska jsem byla nakupovat dlaždičky atd. a zítra přijede zedník postavit příčku a začne obkládat
v po neno út přijede truhlík udělat odhad a měřit atd… dneska jsem měla ještě moooc běhání tak jsem dneska nestíhala
,ale už se těším až budeme mít kuchyň
Http://www. emimino. cz/diskuse/kdy-nakupovat-pro-miminko-36625/strankovani/3/#
Awojky motýlku vůbec nezoufej také jsem si tím prošla i s těmy stavy chvíly smích ale o samotě nebo jen s pítelem spoustu pláče:-(.Přišli jsme o mimíska v 8 mém týdnu a to ještě nečekaně na kontrole z ultrazvuku. Doktorka mi v klidu oznámila že srdíčko přestalo být a že se to stalo asi týden před kontrolou. Čekala mě nemocnice a kyretáž a spousta strašnejch pocitů. Ale ted se zase radujeme je to půl roku od toho co se stalo a jsme znovu tehu. Tentokrat už 11+5 a mimísek se zatím tváří v pořádku a těhu je taky bez komplikací a problémů. Bereme utrogestan na podporu a tehu vitamínky a cítíme se skvěle. Přeji at se také brzy zadaří
Jsem asi v 7tt a nakupovat budu asi až v 7 mesíci. to už bude jistější velikost mimiška. Mám otázku nebojíš se že to mimiku bude malé
Ja jsem v 11tt a nejradsi bych nakupovala. Dneska u nas meli slevu na detskou perinku a polstar tak to jsem nevydrzela. Tolik krasnej veci. Proste musela jsem mit aspon neco. Mamka mi na to reklaze jwem hroznavze se to nema. A pekne me s tim stve. Zdravi myho mimca zadny nakupy neovlivni tak co. Nejsem poverciva. Navic koupit si nejakou tu drobnost podpori pozitivni mysleni a to je mnohem dulezitejsi. Takze az nekde neco rozkosnouckyho uvidim tak to proste koupim. ![]()
Uplne souhlasím mne taký říkají postýlku né kočárek taky né co když potratíž, To přináši smúlu to se kupuje až je mimi na světe. Kravina když se mi postýlka bude líbit tak ji koupím nebudu přece zhánet neco až budu doma a s kočárkem je to stejné
Uvažuju nad tím že tyhle veci nakoupím dva měsíce před porodem
Maminky mají být v klidu a né se stresovat s nějakýma pověrami že jo holky
klyd nohy v teple hladit si bříška mluvit s mimiškama a žádny stres