Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
15.1.13 20:15

Budrum-jéé tak to budme mít podobné mě by měla dojit mrcha v neděli, takže příští měsic už budem v tuto dobu spolu očekavat co a jak :lol: jsem zvědava jestli to dojde v terminu ted po te laparce a jestli nebudou bolesti :think:

lentilkii-moc moc děkuju za velkou podporum děkujííí :kytka:.jinak no budrum je na tom lip mě stanovili stejnou diagnozu jak tobě, že mi asi vemou oba vejcovody a nakonec mi vzali jeden, cystu a jeden šel profouknout a nyni je pry normalně pruchozí ale prej je to dočasne srusty se prý vrací :,( takže ted se mame snažit intenzivně pul roku normalně a až po pul roce do car, tak mam same bylinky a budu doufat, že to klapne ale viš co jak jsem počitala že mi vemou oba tak dnes i s tím jedním jsem štastna a mam chut to nevzdavat;)…a neboj zatím ničemu nepřikladej velkou vahu ono vše muže byt jinak po te laparce mě nedavali vubec šanci už jsem to obrečela a vidiš naděje umíra poslední :pankac: budu ti držet moc palce, vím jake to je čekat a nevědět co je a bude ale neboj třeba se tež ještě budete snažit normalně :)…a jak ti na to a po jake době snažení ti přišli na asi nepruch. vejcovody? a kdy maš jit na tu laparku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
15.1.13 21:23

Ahoj holky, musíme věřít!!! Ať méně či více komplikovaně… určitě se toho vytouženého miminka dočkáme! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
15.1.13 21:26

@nellyska ahoooj, no my stejnak nemáme spermie, takže tak či tak to „přirozenou“ cestou už nepůjde. Neprůchodnost mi zjistili v CARu - HSG. Na laparku jdu koncem února, teda doufám že do toho něco nevleze. Pak hned IVF, co nejdřív to půjde. Řekli jsme si, že ještě 2× IVF zkusíme, víc už se trápit nebudeme, ale to se lehce řekne, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.1.13 15:43

Jasně, že se dočkame je to někdy dlouha cesta Lentilkii to mě mrzi, že i spermie jsou na prd ale ještě je tu ivf a to se podaři neboj měla jsem dvě kamaradky taky musely na uměle jedne se povedlo třetí ivf a druhé až pate ivf ale dočkaly se obě a ani jedna už nedoufala, takže je to fakt těžke a na psychiku naročne ale neboj Lentilkii určitě to vyjde hlavně to chce věřit a neztracet naději i když se to lehce řika huř kona ;)..zitra mam kontrolu po te laparce snad mi ta volna tekutina zmizela dam určitě vědět co a jak holky ;)..zatim a holky blííži se jaro čas pohody a plodnosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
18.1.13 20:55

Ahoj holky, tak mám pátý den zpoždění… Přestože mě občas pobolívá břicho (vždycky si při tom řeknu, že už to přijde a ono zase nic…), dneska jsem to nevydržela a udělala jsem si test a objevila se mi světloulince růžová druhá čárka… Tak nevím, jestli se to počítá a můžu doufat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
19.1.13 12:41

Trochu se to počítá a potichu gratuluji:) Hlavně neběž k doktorovi hned. Za dva dny zkus test znovu ráno a uvidíš. K dr. bych šla osobně až tak v 7tt, pokud nebudeš špinit nebo krvácet:D Držím palce aby to vyšlo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.1.13 20:13

@budrum–týý jo že by?:))..pfuj pfuj nemužeme to zakřiknout ale myslim, že šance už je to velika:))…a ty jsi měla už ms po laparce?..budu na tebe moc myslet a držet ti palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
20.1.13 07:29

@nellyska Jj, jednu MS jsem už po laparce měla… no a pak jsme se tulíkovali celé Vánoce… Tak uvidíme. Zítra je pondělí, tak zavolám sestřičce na gyndu, jestli mě objedná a na kdy… Třetího února jedeme na hory, tak bych to chtěla mít do té doby potvrzené nebo vyvrácené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
20.1.13 15:29

@Budrum Jééé, moc držím pěstičky :pankac: a taky bych to tak chtěla mít..mě teď čeká první MS po laparce a ta další už by nemusela přijít… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.1.13 18:43

Jéé no mooc ti držím pěsti byl by to super :palec:..tak hned pak podej info budu na tebe moc myslet :)..jinak ja to měla dostat včera ale asi tou laparkou to ted bude zpožděne bude to první ms od laparky.Vy jste holky dostali ms normalně po laparce v terminu? :think: @chcimimi-tak to jsme na tom uplně stejně tež ted očekavam už každym dnem první ms od laparky a pak už snaženíčko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
20.1.13 22:39

@nellyska Já to po laparce dostala dokonce o dva dny dřív (ale ty první dva dny jsem jen trošku špinila, rozjelo se to až na termín).

Jinak holky, moc děkuji za podporu, uvidíme, co se z toho vyklube! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
21.1.13 09:14

@nellyska Já bych taky měla ms dostat cca do dvou dnů :-) tak uvidím :-) jsme na tom opravdu stejně - to je fajn :-) Budu ti (vám) držet pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.1.13 17:30

Tak co Budrum jsi objednana k tomu doktorovi a kdy budeš vědět co jak? :) @chcimimi-tak ja furt nic a ani se necitim, že bych to měla dostat, tak ted nevím dnes jsem to spočetla přesně a mam 4 dny zpoždění, tak nevim jestli nahodou to nemužeby byt tím krvacením v nemocnici :think:..ty jsi krvacela po laparce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
23.1.13 11:21

@nellyska V pondělí jdu na ultrazvuk, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.1.13 19:12

@Budrum Tak v pondělí na ztebe budu myslet a držet pěsti :) no kéééž by tio to tak rychle vyšlo to by bylo super…ja furt nic ms nepřichazi dnes mě tak picha v pravo v podbříšku, tak nevím mam to cele nějake zmatene ani testik nedělam protože sexik skoro byl tento měsic jen jednou po laparce a to už skoro před očekavanou ms, takže neřeším :lol: ale snad nic nazapinkam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí