Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domička tak to mne mrzí. Budu držet pěsti, ale spíš to vyadá, že budete muset zapracovat znovu.
To je divné, tak buď hold se to fakt nepovedlo a nebo třeba zrovna je to vadnej kus, taky se mi to stalo už
Tak hlásím dnešní test snwhobilo, nic si z toho nedělám, takhle to mělo být…
Ahoj holky, 11.4.jsem měla TT z moči negativní, a 18.4.uz byl pozitivní a hned několikrát je možný že bych 18.4.byla v 1.týdnu? Nebo za jak dlouho může test t moči ukázat těhotenství? Moc díky za rady ![]()
@Bifinka27 Jestli ti vyšel pozitivní několikrát, bylo to krásně vidět a čárka po zaschnutí na testu zůstala, tak bych se objednala na gyndu a budeš mít jasno v kolilatem TT jsi. Nebo zkus ještě digitální clear blue pokud chceš hned vidět v kolikatem si tydnu
. Nicméně drzim palce ![]()
Příspěvek upraven 30.04.19 v 07:56
@Bifinka27 v 1 týdnu? Neeeeeeee těhotenství se počítá buď od termínu MS nebo od ovulace pokud víš kdy byla, takže bych řekla že jsi 3-4 týden těhotenství. To že 11.4 tt pozitivní nebyl znamenalo že vajíčko ještě nebylo v děloze uhnizdene aby vyučovalo hormon hcg
![]()
@Michaela02993 myslím, že od termínu MS. Od týdne, kdy byla poslední MS nebo to jsem aspoň na netu tenkrát našla já
.
@Domička doktor vše počítá od termínu MS, pokud ale žena ví kdy byla ovulace sama si to spočítá přesně
u doktora je to vždy plus mínus 2 týdny k tomu
je to o tom že velikost plodu se může lišit pokud ovulace byla později (může být menší než by podle termínu MS měl být)
![]()
@Michaela02993 aha moc tomu nerozumím právě, u doktora jsem právě byla, ale nic nikde neviděl, a ještě mě postrasil mimodeloznim těhotenstvím ![]()
@Bifinka27 jak dlouho máš zpoždění? Většinou se těhotenství počítá od prvního dne poslední menstruace, takže když jsi těhotná 4 týdny (od poslední menstruace) jsi relativně těhotná 2 týdny. Je to trošku složitější ale v pohode.
@Michaela02993 asi 2 týdny zpoždění bych měla mít, ale doktor nic neviděl na uzv, a ted se bojím mimodelozniho těhotenství, ale žádný problémy nemám, a jde otěhotnět Během špinění?
@Bifinka27 jde otěhotnět kdykoliv kdy má žena ovulaci a to špinění jsi mohla mít z ovulace. A taky ovulace nemusí proběhnout přesně v půlce cyklu ale i v den termínu MS atd… Takže když půjdeš za dalších 14 dní měl by dr už něco vidět na utz
@Michaela02993 měla jsem právě normální měsíčky, ale pak to pokračovalo jako špinění ještě asi 3 tydny