Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela02993 stojí taky za zmínku že jsem c lednu vysadila antikoncepci, takže je možný že to byli všechno těma vysazenyma praskama ![]()
@Michaela02993 a je možný že to 19.4.jeste nešlo vidět na uzv? Strašně se bojim MD ![]()
@Bifinka27 tak té antikoncepci bych se priklanela, protože tvoje tělo se srovnávalo s tím že už nebereš ha
takže buď v klidu, na kdy tě dr zase pozval?
@Bifinka27 jako že když jsi našla pozitivní test 18.4 tak 19.4 by to bylo vidět na utz??? Neeee to je nemožné
![]()
@Michaela02993 uff paráda, pac se bojím proč mě doktor strašil mimoděložním těhotenstvím, nechápu proč normálně neřekl,,,počkáme za 14 dni bude neco vidět", vis
@Bifinka27 protože se odpichl od data poslední menstruace a podle té jsi ve vyšším týdnu těhotenství než jsi ve skutečnosti
doktoři běžné když nic nevidí, zvou za 14 dní
@Michaela02993 přece kdybych byla ve vice týdnech než si myslím tak už by doktor něco měl vidět nebo ne? ![]()
@Bifinka27 ty jsi to pochopila jinak než jsem to psala
to doktor si myslí že jsi těhotná déle podle poslední menstruace, ty jsi těhotná méně a proto tam nejde nic vidět
to chápeš? Nevím jak jinak to vysvětlit
![]()
@Bifinka27 oni to počítají podle poslední menstruace a díky tomu jsi jako by těhotná o 2 týdny víc protože nemůžou říct přesný den kdy jsi otěhotněla
@Michaela02993 včera jsem to měla dostat, ale beru prášky.. Minulý měsíc jsem otěhotněla přes antikoncepci injekci ale začala jsem krvácet tak to odešlo samo, tak se spíše bojím aby to nebylo mimodelozni