Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domička dopadlo to tak jak mělo, v sobotu jsem dostala menstruaci, ikdyz ji správně vůbec mít nemám stěma praskama a dneska test negativní
@MIBART tak se to vyřešilo samo
. Já si dnes ráno dělala mamatest. V limitu tam vyběhla světlá čárka. Je tam i po zaschnutí, ale fakt světlounká ani na fotku to není, ale nemusim hledat a vidím ji. Dneska mě začala bolet jako by ledviny, ale jen na levé straně, občas mě pěkně píchne v podbřišku a bolí mě prsa, někdy mám pocit jako kdyby mě nekdo tahal ta vaječníky. Dneska mám 28DC, tak uvidím. Jsem zmatená a absolutně nepoznám jestli jsou to příznaky ms nebo ne…
@MIBART mě to foťák nebere
. Moc světlá. Dneska jsem koupila TT Adiel see now, tak uvidím co ukáže ten zítra nebo pozítří. Říkám si, ze další test by byl možná lepší udělat až ve středu, ne?
@Domička no většinou ob den je to znát ale já testovala každý den… Uvidíš ale jestli ji tam vidíš tak by to mohlo být na Dobrý cestě
@MIBART jó snad to bude na dobré cestě ☺️️, ale uvidime… nějak to dopadne ![]()
@Domička já se řídím tím že ten nahoře ví proč to tak všechno je
![]()
@MIBART a to máš svatou pravdu
. Když jsem měla v lednu zamlklé těhu, tak jsem si to přesně tak říkala, že to tak prostě být mělo a asi bylo něco v nepořádku. Až to prostě přijde, tak to bude ![]()
@MIBART jó, nic tam nebylo ani dušík a dneska ráno jsem to dostala. Takže tenhle měsíc to ještě být nema ![]()
@MIBART Ano ano, je to vyřešeno
. Tak uvidíme příští měsíc, třeba se to vyřeší opačným směrem.
@MIBART potřebuji radu od zkušené… před ms jsem mela slabě pozitivní mamatest, ale na fotku to nebylo. Ms přišla, ale trvala jen 2 dny, včera večer nevím ani proč jsem zkusila test, do limitu se začala delat druhá //, dělala jsem si test see now adiel, před ms neukazoval, ale teď jo. Zkusím koupit ještě mamatest dneska až půjdu z práce. Nějak se mi tomu nechce věřit
… ani nevím jestli je to na fotce poradně vidět ˇ, ale tahle čárka je živo dost luxusní a viditelná
@Domička jojo vidím ji tam, tak někomu se to může stát v době MS že se může spinit nebo lehce krvácet… No já mám taky takové tušení že si zkusím ještě test já to též měla jen dva dny a od té doby jen spinim úplně tmavě nic víc
@MIBART myslíš, ze stále si jo? To jsou věci… myslím, ze jsme ti teda tenhle měsíc měly s ms stejně. Na začátku se nám zdála jako klasická ms a pak jen spineni a já měla takové hnědé, tmavé cosi ![]()