Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
1.9.16 14:19

Holky chci se zeptat jsem 9dpo a dnes se mi objevil husty bily vytok, mazlavy (pardon doufam ze nikdo neobedva emoticon emoticon ) vetsinou mam vodnatej ale tohle jsem uz dlouho nemela ani nevim kdy naposledy takovej se objevuje pred ms normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.9.16 13:04

kdy testovat

Dobrý den, mám dotaz. Je možné abych byla těhotná když jsem měla styk v den očekávané ms, ta přišla o 2 dny později. Nyní mám 8 dnů po ms a mám příznaky jako bych byla těhotná. Kdy si mám udělat tt? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
2.9.16 13:24

@petra3011 Reálné to může být - a to tak, že bys ovulovala v tom období, kdys měla styk. TT nemá cenu dělat například teď - cca až tak 15. den po ovulaci, takže tak 15 dnů po styku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.9.16 13:33

Zítra je to 15. den od styku tak zkusím test. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
2.9.16 13:37

@petra3011 Zkus a uvidíš. Ale i tak je možnost, že TT vyjde třeba negativně a těhotná být můžeš.. na ty testy není úplný spoleh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.4.17 19:42

Ahoj holky, už 12 dnů mám zpoždění menstruace a testy pořád negativní. Je možné že se to ukáže až později? Pokoušeli jsme se o mimčo a ani nevim jestli jsme se trefily do ovulace :roll: A teď mám zpoždění. Pobolívá mě podbříšek, citlivé bradavky, pichání vaječníků, je mi na zvracení a dnes při čištění zubů kovová chuť v puse. Mám ještě počkat nebo jít co nejdřív k doktorovi kdyby to bylo něco jiného? Moc Vám děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
15.4.17 19:29

@barborela ahoj. tak jako může se ukázat i později když nevíš kdy si měla ovulaci a nebo ti to vůbec nemusí ukázat a těhu taky být můžeš a nebo jen se oddálila stresem třeba…A nebo na to hodně myslíš ona psychika dělá divi některé příznaky sis mohla vsugerovat nebo taky ne…Už několikrát jsem měla plno příznaků a to jsme se nesnažili tenkrát a těhotná jsem nebyla kolikrát cyklus 40 a více dní a když jsem otěhotněla tak jsem měla jediný příznak a to zácpu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
15.4.17 19:30

@barborela Já bych zkusila zavolat dr a uvidíš co ti řekne ona jestli máš přijít nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.4.17 21:33

Díky moc, po svátcích si raději zajdu na gyndu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
15.4.17 22:43

@barborela Já bych tam zavolala a uvidíš co ti řekne. Já jsem taky tenkrát volala na gyndu že mám zpoždění skoro měsíc a za 3 dny jsem měla přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
8.5.17 21:18

Holky, prodelala jsem revizi 7.1. ZT v 6 tt - mela jsem byt ve 12. tt - chtela jsem otehotnit hned po 1. menstruaci - to se nepovedlo, tak jsme se snazili po 2. to taky nic a do tretice jsem pouzila ovulacni testy + nosifol - a ejhle :srdce: a ted uz snad to bude vse v poradku :srdce:
Pro ukazku zasilam fotku tehu testu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.17 08:04

T.Test

Ahojky, před 4 dny jsem měla pohlavní styk a test jsem si dělala už po 3dnech ale vyšel negativní :nevim: nemám s timtim žádnou zkušenost, mužů se spoléhat na negativní výsledek? Test mam ještě jeden kdy ho mám udělat? :nevim: Jinak zrovna teď jsem mela ovulaci budu ráda za všechny odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2249
24.5.17 08:07
@Anonymní píše:
Ahojky, před 4 dny jsem měla pohlavní styk a test jsem si dělala už po 3dnech ale vyšel negativní :nevim: nemám s timtim žádnou zkušenost, mužů se spoléhat na negativní výsledek? Test mam ještě jeden kdy ho mám udělat? :nevim: Jinak zrovna teď jsem mela ovulaci budu ráda za všechny odpovědi :kytka:

Nespolehat, i v navodu bude, ze nejdrive v den vynechane ms, nejlepe az po terminu ocekavane ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
24.5.17 08:08
@Anonymní píše:
Ahojky, před 4 dny jsem měla pohlavní styk a test jsem si dělala už po 3dnech ale vyšel negativní :nevim: nemám s timtim žádnou zkušenost, mužů se spoléhat na negativní výsledek? Test mam ještě jeden kdy ho mám udělat? :nevim: Jinak zrovna teď jsem mela ovulaci budu ráda za všechny odpovědi :kytka:

Testuj 14dni po ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
24.5.17 08:13
@Anonymní píše:

Zbytečně vyhozené peníze, negativní výsledek se vztahuje leda tak k cyklu z minulého měsíce… Co takhle přečíst příbalový leták?
Takhle brzo po styku mohla leda spermie oplodnit vajíčko. Minimálně týden potrvá, než by doputovalo do dělohy a začalo se uhnizďovat - pak teprve začíná tělo postupně vylučovat hormon HcG, na který těěhotenský test reaguje druhou čárkou, když jsi těhotná.
Tedy shrnuto - minimálně týden, ale lépe dva týdny počkej, pak si udělej test nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí