Kdy už bude konečně lépe?

Anonymní
17.2.18 13:39

Kdy už bude konečně lépe

Ahoj holky ( a kluci ), asi si ani nejdu pro řadu, jen se potrebuji vypovídat. Už mě ty nemoci u dětí štvou. Už 10 noc kvůli teplotě děti ( ne naráz, ale postupně ) pořádně nespím a pořád se budím a kotroluji je ( na obranu chlapa, on by mě i vystřídal, ale to nechci, no prostě máma kvočna ). Už mám pocit, že jsem vyčerpaná, psychicky na dně, když vidím, že jim pořád není dobře, a nějak nevidím zlepšení a „světlo“ na konci tunelu. Ano, jsem pesimista, ale i když jsem chvilku optimista a řeknu si, že už bude líp, tak stejně není. Už mám pocit, že to prostě nedávám. Vím, jsou to jen anginy a virózy, nic vážného, ale už i tak mám pocit, že mi z toho hrabe :oops:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21416
17.2.18 13:47

To je tim nevyspanim do toho ta zima, malo svetla. Zkus se prospat behem dne, jestli to jde a poradne se najist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
17.2.18 13:47

No bohuzel ty nemoci k tomuhle obdobi patri. Skoro v kazde domacnosti je nekdo nemocnej. Ja jsem ted prijela z porodnice a manzel misto aby si uzival otcovskou dovolenou tak lehl s anginou :zed:. Je to na palici. Snad budou deti brzy zdrave.

Nase dcerka (2r.) marodila cely leto, prvni angina, pak nestovice, pak strevbi chripka a nakonec totalni kolaps organismus a nemocnice. Ja uz myslela, ze se z toho nikdy nevyhrabem. Ale neboj, kazdy obdobi jednou konci. I to blby :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
17.2.18 13:49

Je to i nedostatkem vitamínu. D, zima je na nedostatek slunce příčina a k tomu i celková unava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
17.2.18 13:57

Těš se na jaro a léto :palec:, je to za pár :D :D, taky se už nemůžu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.18 14:11

Tohle pocasi taky nesnasim :( Tma, zima, nemoc… At je uz jaro!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
17.2.18 14:26

Joo, já jedu stejně jako ty, zatím šestou noc :roll: mladší dnes usnula ve dvě ráno, jak se jí špatně dýchá a starší vstala v 5hod., že je vyspaná :roll: já jsem přes den jak praštěná, nic se mi nechce.. Zimu jsem vždycky milovala, ale tato první s dvěma dětma je masakr, nikdy jsem si nepřála jaro víc :)

• Citovat
  • Upravit
1062
17.2.18 14:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.18 14:56

Holky, díky. Já vím, že někdy bude líp. Ale to někdy mi přijde strašně vzdálené. Strašně blbě nesu, když jsou děti nemocné a jim nemůžu pomoc ( myšleno hned vyléčit ). Vím, jsou to obyčejné nemoci, ale už jsem doufala, že je konec a zase začal mladší. Vím, že někdo je na tom i hůř, ale už jsem asi i vyčerpaná psychicky, u dětí se s chlapem střídáme ( on chodí na směny, takže v týdnu pokryje i 4 dny, což je super ), takže já po „probdelych“ nocích chodím ještě do práce.

• Citovat
  • Upravit
17.2.18 16:02

Ano, strašné období. Také se v tom plácáme. A to mám jen jedno dítě. Ale je nemocné už od listopadu. Za poslední tři měsíce byl ve školce 3 týdny. Katastrofa. Je předškolní a ve školce už mi vyhružují odkladem mimo jiné i proto, že je tak často marod. Navíc chybím v práci. Neustále jsem na OČR. Tím pádem se i snižuje výplata. Za měsíc nechám tak tisíc korun v lékárně. No a teď ta poslední choroba postihla i mě. Takže jsme s prckem leželi oba. Ale jako fakt masakr. Nakonec jsme oba skončili na antibiotikách. Jenže se to lepší hrozně pomalu. Jsme doma už dva týdny a stále huhňáme a smrkáme zelený. To nejsou normální bacily, ale mutanti, co někdo vyvinul k vyhubení lidstva. Malej měl 40 horečky pět dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moravankaa
17.2.18 16:14

Držím palce zakladatelce! Známe z vlastní zkušenosti a je to bohužel nekonečné. U nás už se z toho bohužel stal “životní styl”. Co nastoupilo dítko do školky, je neustále nemocný. Už se v tom plácáme víc jak rok a půl. Běžně je tři týdny z měsíce doma. Je to neuvěřitelně stresující, finančně náročné a nekonečné :roll:

• Citovat
  • Upravit
444
17.2.18 16:20

Taky přidám svojí trošku. Máme tři děti (3 roky, 2 roky, 6 měsíců), začalo to listopadem: angína, laryngitida, zánět průdušek, neštovice, chřipka poprvé, chřipka podruhé, teď střevní chřipka… Vždycky pěkně postupně. Do letoška jsme k doktorce chodili jsn na prevenci, teď je to jedno za druhým. Dvakrát jme byli i v nemocnici. Kašlíky a rýmičky vůbec nepočítám. Prostě to musíme přežít a doufat, že s jarem to bude lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 18:48

Zakladatelka

Ahoj holky, tak snad to nezakriknu ale děti snad uz lepsi. Zato já ležím v posteli s 38,5 a snažím se kuryrovat. Takže zítra k doktorovi ( tipují že pro ATB ). Tak ať je všem už jen lépe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová