Když váha nejde dolů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2045
20.6.21 13:36

@pazitka
Nebo takové bulletproof coffee :palec: to taky úplně zero-calorie není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6857
20.6.21 14:08
@Sonarka píše:
Teda… tobě asi lidé, co jedí hodně - tedy přijmou mnohem víc kj, než je udržovací příjem a přitom zůstávají štíhlí, hodně leží v žaludku a nedají spát co :P Hlavně zase neříkej, že to není možné. Protože je ;) Jsou zkrátka lidé, co by snědli i krávu, cpou to do sebe horem dolem a přitom jsou hubení ;) Ono tohle je především o genetice a zase těch hormonech. Nebo jak chceš vysvětlit, že dva lidé, podobného věku a stejného pohlaví, co se stravují stejně, tak jeden z nich zůstává stejný, zatímco druhý třeba přibírá? Neumíš uznat, že mimo té tvé kalkulačky, jsou i jiné a mnohem podstatnější vlivy na váhu.

Jelikož mají vyšší metabolismus. Ano, geny take hrají roli. Ale pokud budou přijímat víc, než vydají. Stejně naberou. Keasny příklad teď o koronaviru, kdy se nikam nechodilo. I ty holky, které mohly jíst vše nabraly. Zavřely jim práci, jinak všude jezdí autem a spoléhaly na geny a rychlý metabolismus. Bohužel, fyzika se ošulit nedá. Jen doplním, že mi přijde horší, když se spoléhá na to, že může jíst vše. Jelikož nemají žádné základy o stravování a shazují kila dietami. Nikdy to nepotřebovaly. A teď se z nich stávají kuličky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5118
20.6.21 14:26
@Bábrdl píše:
Když prijmes min, než vydas - hubnes. Když prijmes stejně jako vydas - zůstává na své váze. Kdyz přijmeš víc- pribiras. Nijak obelhat to nejde.

Podle mne je to jinak: ti co mají nižší příjem než výdej, tak hubnou všichni, bez výjimky. Ti co mají vyšší příjem než výdej tak většina přibývá, ale někteří nepřibývají, dokonce hubnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.21 21:14

@Kockazvysocan aha, takže výmluvy. No jo no, každý to máme jinak. Ten stres tam je, spánek nic moc, ale je to jen moje vina, nemám se stresovat a víc spát. Supr ráda. Dík

• Citovat
  • Upravit
22566
20.6.21 21:21
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan aha, takže výmluvy. No jo no, každý to máme jinak. Ten stres tam je, spánek nic moc, ale je to jen moje vina, nemám se stresovat a víc spát. Supr ráda. Dík

No já reagovala spíš na to maso. A ano, pro hubnutí je důležité být v pohodě, stres je opravdu negativní faktor. Sama musíš vědět, z jakého důvodu se stresuješ a jestli můžeš někde ubrat, aby ses vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.6.21 21:33

@vejilka copak to je ten „vyssi metabolismus?“ :mrgreen:
Hele, ja znam spoustu lidi, kteri jedi fakt jako cunatka, od rana do noci, nezdrave veci navic pohybu minimalne. A jsou hubeny. Kdybych jela jejich stylem, mam tak 200kg do roka a do dne. A co z toho vyplyva? Nekdo to ma zadara, jiny ne. Tech faktoru, co ovlivnujj vahu, je mraky. A nejvic si pusu otviraji ti, co pro stihlou linii nemuseli nikdy nic moc delat. Je to smutne a rozdeluje to spolecnost. Asi jako kdybych kricela „nechapu, co je za problem prestat kourit? Vzdyt je to hnusne, smrdi to, leze to do penez, cloveku to nic nedava. Jo, taky jsem driv kourila, a kdyz jsem se rozhodla, ze dne na den jsem toho nechala. Tak proc ne ostatni??“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.21 08:56

Jinak konečně změna a váha z 99kg ukázala 96,7. Snad se to pohne. Zařadila jsem to okno 14/10, omezila sacharidy, ale tu doma i ty ku jsem ponechala a dala více bílkovin. Tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.21 09:01

@Kockazvysocan to maso nejím z etických důvodu, ale to je na každém. Jinak mám dvě nespave děti, takže ten čas na spánek je ořezaný, zvlášť teď, je pěkně, takže člověk se snaží dělat ve i, které se odkládali. Malování, zahrada atd… Pro mě byl relax sauna, ale teď je to naprd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.21 09:02

@unuděná tohle je můj manžel, sní snad tři večeře a má pořád hlad, pije i Pepsi, nepohrdne skle ickou a a u deko navíc.

• Citovat
  • Upravit
22566
21.6.21 10:50
@Anonymní píše:
Jinak konečně změna a váha z 99kg ukázala 96,7. Snad se to pohne. Zařadila jsem to okno 14/10, omezila sacharidy, ale tu doma i ty ku jsem ponechala a dala více bílkovin. Tak uvidíme.

Tak super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.6.21 10:52
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan to maso nejím z etických důvodu, ale to je na každém. Jinak mám dvě nespave děti, takže ten čas na spánek je ořezaný, zvlášť teď, je pěkně, takže člověk se snaží dělat ve i, které se odkládali. Malování, zahrada atd… Pro mě byl relax sauna, ale teď je to naprd.

Já zhubla nejvíc tehdy, když jsem na to nemyslela. Ano, věděla jsek, že jim jinak, ale brala jsrm to jako změnu k lepšímu, ne cíleně na hubnutí.
Nevažila jsem se, až cca po 3 týdnech mi spadly džíny na boky, tak jsem na tu váhu vlezla a bylo dole 6 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.21 12:39

@Kockazvysocan nu, já magor se vážila 2× denně. Jinak jsem zvědavá, co se mnou provede ten režim 14/10.

• Citovat
  • Upravit
5118
21.6.21 12:49
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan nu, já magor se vážila 2× denně. Jinak jsem zvědavá, co se mnou provede ten režim 14/10.

Proč magor? Já jsem se vážil, a dodnes se vážím, jednou denně a dodnes jsem nepochopil, co je špatně. Základ zůstává: přijímáš méně energie než vydáváš hubneš (a hubneš určitě), to jak často se vážíš nemá vliv.

Příspěvek upraven 21.06.21 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.6.21 12:56

@Luboš P Ne, tak ono to může být demotivující, protože váha večer je vždycky vyšší, než ráno. U mě to dělá klidně 2-3 kg, zvlášť takhle v létě, když tělo zadržuje dost vody :nevim: Proto se doporučuje vážít ve stejnou denní dobu. Jednou denně se vážím taky, vždycky ráno nahatá. Dvakrát denně je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
21.6.21 13:04
@Luboš P píše:
Proč magor? Já jsem se vážil, a dodnes se vážím, jednou denně a dodnes jsem nepochopil, co je špatně. Základ zůstává: přijímáš méně energie než vydáváš hubneš (a hubneš určitě), to jak často se vážíš nemá vliv.Příspěvek upraven 21.06.21 v 12:59

I každý den je blbost. Žena v závislosti na cyklu může zadržovat vodu míň/víc… to jako chlap neznáš, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková