Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Okamžitě zajdi k psychiatrovi, jestli jsi tam ještě nebyla. Jestli jo, tak zkus vyměnit medikaci. Paranoidní schizofrenie fakt není sranda. Jestli mluvíš pravdu, tak jdi na policii a řekni jim, že tě pronásledují psychopati z webu emimino.
Tak dozvíme se jak tě poznal a jak věděl kde bydlíš?
Asi ne že jo…hele mně trolleni nevadí ale musí to mít hlavu a patu, nějakou logiku a alespoň trochu úroveň.
Tohle je ve všech směrech víc než trapné a ubohé. Nazdar ![]()
Jako asi je to trotlík, ale nedávno jsem viděla video, jak díky fotce z okna dokážou moderní technologie rozpoznat konkrétní adresu a i k jakému oknu to patří.
A kdyby to byla pravda - přemýšlím, čím jsi ho vyprovokovala, že ti vyhrožoval zabitím? ![]()
@Anonymní píše: Více
Jj, chápu, je to nepříjemné.
Mě stále pronásleduje zelený Sovák z Duolinga a vyhrožuje, že když si neudělám lekci, tak že si pro mě přijde ![]()
Jeho kamarád Oskar v růžové košili pořád píše, že mě bude strašit ve snech (ten pro změnu chce nepřetržitě hrát šachy a nechápe, že nemám čas jen na ně).
Ten virtuální život není jednoduchý, občas je dobré být off ![]()
@jege píše: Více
Beru to tak, že si Klopina vymýšlí a o někom vím že ji „zařídil“ ban. Tak to na něj hodí. Že by ses obtěžoval někam skutečně chodit mě nenapadlo ![]()
@Králičice píše: Více
No to asi těžko, pokud nemáš zapnuté ukládání pozice GPS.
@Křivý pyj píše: Více
Schizofrenií netrpím, ale určité zdravotní komplikace mám od té doby, proto jsem tak nasr..
@jege píše: Více
Tak se ho zeptej, jak mě našel a pak mi to napiš. Proč se všichni ptáte mě. ![]()
Lidi o sobe píšou na netu různý blbiny. V jedne diskuzi resis, kde pracujes. V jine, kde nakupujes. Pak zase kam chodis ven… vcera tu kdosi psal kde bydli. Jeste hezky popsal cestu od nejakeho hotelu ci co… lidi, co bydli v danem meste, ted vi, kde tenhle nick bydli. A i ten, dko tam nebydli, si to podle nazvu hotelu najde. Pokud takhle osobne pise i v jinych diskuzich, tak je lehce identifikovatelna… ono to nemuso byt nutne jen to, ze nekomu fakt napíšeš svoji adresu…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat