Když vás virtuální známý vyhledá v reálu proti vaší vůli

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1219
5.7.26 06:13
@stinga píše: Více

Málem jsem si smíchy ucvrnkla :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
78
5.7.26 06:14
@Anonymní píše: Více

Okamžitě zajdi k psychiatrovi, jestli jsi tam ještě nebyla. Jestli jo, tak zkus vyměnit medikaci. Paranoidní schizofrenie fakt není sranda. Jestli mluvíš pravdu, tak jdi na policii a řekni jim, že tě pronásledují psychopati z webu emimino.

• načítám...
1219
5.7.26 06:21

Tak dozvíme se jak tě poznal a jak věděl kde bydlíš?
Asi ne že jo…hele mně trolleni nevadí ale musí to mít hlavu a patu, nějakou logiku a alespoň trochu úroveň.
Tohle je ve všech směrech víc než trapné a ubohé. Nazdar :roll:

• načítám...
2333
5.7.26 06:30

@jege to, je zase troll. :lol:

• načítám...
17035
5.7.26 06:37

Jako asi je to trotlík, ale nedávno jsem viděla video, jak díky fotce z okna dokážou moderní technologie rozpoznat konkrétní adresu a i k jakému oknu to patří.

A kdyby to byla pravda - přemýšlím, čím jsi ho vyprovokovala, že ti vyhrožoval zabitím? :think:

• načítám...
40509
5.7.26 06:55

Jj, chápu, je to nepříjemné.

Mě stále pronásleduje zelený Sovák z Duolinga a vyhrožuje, že když si neudělám lekci, tak že si pro mě přijde 8o
Jeho kamarád Oskar v růžové košili pořád píše, že mě bude strašit ve snech (ten pro změnu chce nepřetržitě hrát šachy a nechápe, že nemám čas jen na ně).

Ten virtuální život není jednoduchý, občas je dobré být off :)

• načítám...
65623
5.7.26 07:23
@stinga píše: Více

Prý jo

• načítám...
65623
5.7.26 07:38
@jege píše: Více

Beru to tak, že si Klopina vymýšlí a o někom vím že ji „zařídil“ ban. Tak to na něj hodí. Že by ses obtěžoval někam skutečně chodit mě nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
6736
5.7.26 08:42

Beztak to byl Plosky s gangem vozickaru…

• načítám...
11574
5.7.26 08:51
@Králičice píše: Více

No to asi těžko, pokud nemáš zapnuté ukládání pozice GPS.

• načítám...
Anonymní
5.7.26 09:04
@Křivý pyj píše: Více

Schizofrenií netrpím, ale určité zdravotní komplikace mám od té doby, proto jsem tak nasr..

• Upravit
Anonymní
5.7.26 09:04
@Andelskej_Satan píše: Více
:palec: :D
  • Upravit
Anonymní
5.7.26 09:13
@jege píše: Více

Tak se ho zeptej, jak mě našel a pak mi to napiš. Proč se všichni ptáte mě. :nevim:

• Upravit
8967
5.7.26 09:26

Lidi o sobe píšou na netu různý blbiny. V jedne diskuzi resis, kde pracujes. V jine, kde nakupujes. Pak zase kam chodis ven… vcera tu kdosi psal kde bydli. Jeste hezky popsal cestu od nejakeho hotelu ci co… lidi, co bydli v danem meste, ted vi, kde tenhle nick bydli. A i ten, dko tam nebydli, si to podle nazvu hotelu najde. Pokud takhle osobne pise i v jinych diskuzich, tak je lehce identifikovatelna… ono to nemuso byt nutne jen to, ze nekomu fakt napíšeš svoji adresu…

• načítám...
ScarletSky
5.7.26 09:27

Měla jsi tu fotku? Lilale?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí