Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanule24 já měla stimulovanej protože nemám ovulaci. Ksem 6.den po a mám miniaturní dusiky. Dnes jsem zaspinila a cítím se jak před menses. Ale to mám až 23.6.
@Pady2 to znám Beru. Je to jako naschvál vid. Já to měla už asi yrikrat. Pokaždé před ketem ![]()
@kratjana máš dušíka? jak to, že o tom nevíme? Dostaneš za ucho, ty jedna ![]()
@Tofik lovim od 4.dne a vidím tam jeco. Já mám strach že nwbude silit. Vyfotit zatím. nejde. Dnes jsem 7.den
Čím víc se blíží další pokus tím mám zase obavy ze to nevyjde. Kdyby člověk věděl jak tomu ještě pomoct aby se to povedlo
@hanule24 rozumím ti úplně. Ale věř tomu že je léto a to se tehotni víc. Holky já jim už asi tři měsíce vitamín d. To je ba plánovaný tehu dobrý. Femibion. Doma jsem jedla že zahrádky mrkev. Ale Lukáš vyčetl že bych neměla kedlubny, zastavují estrogen. Ale asi když bychom yo jedly ve velkým. A sluníčko taky dodává tělu vit D. A nechala jsem.si píchnout intralipid. Tak tomu věřím trošku víc. proc mi sem nejdou dát fotky?
@Tofik píše:
@kratjana je tam slaboulinká! Snad bude jen a jen sílit
Jo ve skutečnosti ji vidím dost dobře ale na maxovi nic moc. Bojím se že nenude silit. Mám špatný zkušenosti. Je to můj 5.ket a 3X slabá čárka a nesilila. Jednou bylo hcg 48
@kratjana jo, to chápu. Já jsem po ZT podělaná až za ušima. Ale kartářka Ti řekla, že to tam bude
A není to pregynlovka, že ne?
@Tofik myslíš pregnyl? Ne. Nic takového jsem nepichala. Já jen lepim naplasti-estrogeny. A utrogestan. Mám stimulovany ket. No ona řekla že budeme mít dvě děti jednoho pohlaví. Tak jsem si říkala aby se embryo nerozdelilo
a že to mám zkusit květen nebo září. Je fakt že je to květnový cyklus
jestli to tak můžu brát ![]()
@kratjana já bych to tak brala
to je dobře, že pregnyl není. Takže to vypadá nadějně. Držím palce!
Juuu tak to vypada nadejne.Budu moc drzet palce.Ja jdu zitra na utz a tam mi reknou kdy pristi tyden si pujdeme pro ty nase mrazacky…Tak jsem jak na trni…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.