Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mladinka no tak to zítra přeju hodně hodně štěstíčka
neboj, povede se
no jo ten utrogestan
prý jsem ho mohla užívat i orálně, ale že vaginálně je to lepší, kdyby to aspoň nebyli takové malinké kuličky ![]()
@kratjana teda to zní fakt zajímavě, ještě jsem o tom vůbec neslyšela, to bude asi žhavá novinka? ![]()
Ahoj holky! K tomu ležení po transferu…je spíš lepší se hýbat, normálně fungovat, jen netahat těžké věci, a u nás v CAR říkají týden bez sexu. Já radši nesportuju, ale na procházky normálně chodím, uklízím… Prý se naopak děloha běžným pohybem prokrvuje, což je dobře, zatímco když jen ležíme, tak se to moc nepodpoří.
Zítra jdu na OPU, tak doufám, že všechny ty injekce k něčemu byly.
Já myslím, že hlavní je se rozhodnut a pak si nic nevyčítat, nenervovat se, že se třeba tíou prochajdou něco pokazí. když budete klidnější při ležení, tak se nenervujte, když Vám radí pohyb:D Nám třeba primář zakázal žehlení a vysávání v prvních dnech, a to mi vůbec nevadí:D
![]()
Holky moc dekuju za podporu
S tim vysavanim a zehlenim mi to taky rikali, taky dneska jezdim jako fretka…
abych pak nic nemusela…Mam na vas dotaz…Rano si musim zavolat do laboratore jak jsou na tom a nekdy cca kolem poledne bych si pro ne mela jet.Mam si rano zavadet ten utrogestan? Zapomnela jsem se na to zeptat… ![]()
@Mladinka Raději si zavolej do laboratoře, ale já si myslím, že mi říkali, že ráno ne. Ale už je to rok, nechci Ti to pokazit…
@Janinkamarhulka ahoj to zavádění vaginálne není špatné až na to jak se to rozpustí tak pak to vytéká to mi hrozně vadí
@Tofik ahoj já jsem ležela po prvním pokusu ale nic po druhé jsem taky jen ležela a měla jsem pánev na hoře a teď na potřetí nic nedělám ale pohybují se
@hanule24 píše:
@Janinkamarhulka ahoj to zavádění vaginálne není špatné až na to jak se to rozpustí tak pak to vytéká to mi hrozně vadí
Jo tak to je presne to co mi na tom vadi nejvic…a predstava, ze si to zavadim do konce prvniho trimestru je docela hrozna…ale co se da delat ze?
@Mladinka jo to je nejhorší jak to vytéká ale co by jsme pro to neudělali ![]()
JJ, to vytékání je hrůza, vždycky jsem se děsila, že je to krev…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.