Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
4.11.16 18:58

Ahoj holky, ráda bych se pochlubila že se mi narodil 24.10. Kluk Kubík 4200g a 52cm, přišel na svět o 14 dní dříve…teď už jenom zbývá abychom se společně sehráli a bude to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.11.16 04:01
@lucius166 píše:
Ahoj holky, ráda bych se pochlubila že se mi narodil 24.10. Kluk Kubík 4200g a 52cm, přišel na svět o 14 dní dříve…teď už jenom zbývá abychom se společně sehráli a bude to super :)

No yo je parada. Boze jak to uteklo a jaky je to macek :) Gratuluji a preji mu spokojeny zivot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.11.16 20:17
@kratjana píše:
@Macamaca ahoj kde je ti konec?

Ahoj, jsem tu skoro denně, ale nějak se mi nechtělo psát..
Zůstáváme v Repromedě, psala jsem to teď v naší diskuzi, tak mrkni, ať to tady nemusím psát.. A jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.11.16 21:00

@Macamaca @Macamaca uz ksem koukala :)
No dnes po delsi pauze jsem rano blinkala ale jibak pres den dobry. Vecer se mi dela taky zle. Porad jim abych nemela hlad ze ktereho mi je na :poblion: ale him mensi porce. Mam dole temer 5kg od ketu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.11.16 21:56
@kratjana píše:
@Macamaca @Macamaca uz ksem koukala :)
No dnes po delsi pauze jsem rano blinkala ale jibak pres den dobry. Vecer se mi dela taky zle. Porad jim abych nemela hlad ze ktereho mi je na :poblion: ale him mensi porce. Mam dole temer 5kg od ketu :mrgreen:

Tak vydrž, za pár týdnů by to mělo přejít.. Mě to ustoupilo v 16tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
7.11.16 18:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky, snad mi poradite. Při ivf jsme s partnerem podepisovali souhlas který se musel podepisovat přímo tam, pred nima. Ivf mi nevyšlo a tak se chystám na ket. U ketu se podepisuje taky nějaký papír který se musí podepsat před nima? Nebo ho můžeme podepsat doma a já (jelikož partner nebude moct)jim ho v den transferu dám? jsem z toho jelen :zed:

Ahoj. Pripojím se do diskuze. Papír-souhlasy se podepisuji pred nima. Ale pokud partner nemuže, tak podpis musi byt notarsky overeny. Mhj manzel 2× nemohl se mnou tak si podpis overil na poste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.16 19:03

@Martina32 Děkuju. Vyřešíme to tou poštou :) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
627
9.11.16 08:10

Ahoj holky tak co je noveho ja cekam na patek musim zase na krev kvuli hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.11.16 09:11

@hanule24 Zdravím Vám, v jakém stádiu jste? :) V pátek máte krev v den testování nebo jen potvrzení nárustu hcg? Tak jako tak Vám závidím, já jsem dnes 1. den po KET, dllloooooooouhaaaaa cesta přede mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.11.16 09:11
@Anonymní píše:
@Martina32 Děkuju. Vyřešíme to tou poštou :) :pankac:

držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.11.16 10:21

@veru-sou no ja uz jdu na krev po treti. Poprve jsem mela hcg 20 pak 196 a ted jdu po treti jestli zase stoupla. Preji aby ti to vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.11.16 11:25

@hanule24 no teda! To mimčo je teda trochu vtipálek, takhle napínat! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.11.16 11:45

@veru-sou no to mi mluv dela si z nas srandu. Ale aspon se mame na co těšit a jsme vzdycky prekvapeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.11.16 12:02

@hanule24 hlavní je, že nakonec vždy mile :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.11.16 12:09

@veru-sou presne tak vzdycky nas mile prekvapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.