KET březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
4.3.20 17:22

@yogina Ahoj, ja nakonec pujdu az v dubnu, protoze mi musi udelat nove Imunologii, takze se to protahne. Vlece se to silene a ja se nemuzu dockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
4.3.20 19:34

@yogina Mě taky čeká KET v dubnu. Zatím se na nej pripruvuju a moc se na nej těším, snad se konečně zadari. Byla jsem na ET v listopadu, ale neúspěšně :( teď si dávám pauzu. Byla jsem několik měsíců pod hormonama popravdě i ve stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.20 23:22

@yogina já možná půjdu taky až v dubnu, podle toho, jak mi teď přijde ms v březnu..klíďo tu s námi buď, já taky zatím nevím, do kterýho měsíce budu patřit :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.20 23:23

@LucEm ach jo, to mě moc mrzí 8o :(
Tak snad manžel svolí k pokusu v dalším cyklu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.20 23:24

Čeká už někdo na výsledek ? :-)

Holky je tu mezi námi někdo, kdo už má teď ket za sebou? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
5.3.20 07:32

@Lucie343 @Ajkule @Hanka plzen
Ahoj holky, tak jsem ráda, že tady nejsem jediná „dubnová“.
A můžu se zeptat, jestli to bude Váš první KET, nebo jak jste na tom? :kytka: Já jsem teprve měsíc po prvním IVF, čerstvý transfer mi nedělali (kvůli riziku OHSS), takže to bude vůbec první transfer :think: Tak jsem z toho děsně nervózní… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
5.3.20 07:34

@Ajkule
Omlouvám se, teď koukám, že jsi psala, že jsi měla loni na podzim ET… :kytka: Tak teď už to snad konečně vyjde! Nicméně stresu se v takových situacích jako IVF a KET prostě člověk nevyhne, mám to taky tak…jsem pořád napnutá jak struna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
5.3.20 09:01

Ahoj, já mám z 1.IVF a 1.ET holčičku(2017). Pak jsem 2018 otěhotněla přirozeně, konec 6.tt, pak 2019 v červnu KET, zase konec 8.tt a pak přirozeně v říjnu 2019 a zase konec do 8.tt. Takže teď snad už konečně budeme mít štěstí! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 09:09

@yogina ahoj já už půjdu na 6tý KET :think: :?
Hned z ETu se nám povedl chlapeček a od tý doby nic :( mám teda za sebou dvě ZT, ale už jsem z těch pokusů unavená :roll:
Doufám, že teď na jaře už se zadaří, tohle čekání je na nervy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 09:12

@Lucie343 no to mi řekni, že to vždycky dopadne špatně do toho 8mého týdne… :( :think:
Už sis teda taky prožila svoje… :( kolik máte ještě mrazáčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
5.3.20 09:31

@Lucie343 @Hanka plzen
To mě mrzí, takových neúspěchů :(..a zjišťovali Vám příčinu těch ztrát?
Já doufám a věřím, že letošní jaro bude úspěšným pro nás pro všechny… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
5.3.20 10:43

@yogina @Hanka plzen mame jeste 5 zmrazenych embryi :andel: hele nikdo zatim nic nevi.Ted cekam na imunologii a hematologii. Tak uvidime, co mi reknou. Moje Dr. v. Caru mi rikala, ze si i po 3 potratech mysli, ze to byla jen blba nahoda. :nevim: Snad si tady v dubnu rekneme vsechny dobry zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
5.3.20 16:53

@Lucie343 a mas hotovou genetiku? Já mám dva syny prirozene, 13 a 11 let a teď mám za sebou už 5 potratů, všechny protože se přestali vyvíjet. Kyretaz jsem vždy odmítla a čekala až si s tím tělo poradí. Po prvním nevydařeném IVF jsme zatlačili na doktorku, ze chceme i genetiku a pak další IVF i s genetikou Embryí. A ejhle, mám leidenskou mutaci. A ženy s leidenskou mutaci často potraceji. Možná by to chtělo zatlačit na doktory, to přeci není jen tak, tolik nezdaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
5.3.20 16:58

@Hanka plzen @yogina já jsem kvůli věku (letos mi bude 39) podstoupila před 14 dny 2 IVF z prvního máme 3 mrazacky a teď z druhého 6 a u těch čekáme na výsledky genetiky. Výsledky by měly být na konci března a pak hned KET. Jinak to bude můj 2 transfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.3.20 18:50

Stimulace

Holky, ja jdu ted asi s uplne pitomou otazkou, ale…Stimuluji, v planu mam 8.den cyklu jit na ultrazvuk, ja se blbec objednala na 9.den. Osmy jsem pracovne pryc diky tomu ze jsem rekla ze muzu a fakt da zabrat to zrusit. Jako pokud mi reknete, ze je to fakt dulezity ten osmy den, tak to udelam. Zase si rikam kdyz to vyjde na vikend tak to datum posunou, na sedmy nebo devaty… mate s tim nejaky zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí